View Full Version : Правилно изчисление на овулацията
Днес сутринта правихме секс, малко преди да свърши той го извади и свърши в/у мен,има ли опасност докато го е изваждал да е изпуснал малко в мен въпреки че той не е усетил да прави такова нещо.Налага ли се да пия ескапел след като не съм била в овулация последните ми менструации бяха на.
11.06 - 18.07 - 19.08 продължителността е 5-6 дни.Днес е 27.08 и би трябвало да съм доста преди овулация.
Възможно ли е да се измести чак толкова рано?
xXxPETYAxXx
08-27-2012, 20:17
Ми направи си тест за овулация, за да разбереш. По принцип всичко е възможно.
Ако ще правя нещо то ще е да пия хапче, но искам да знам дали е възможно толкова рано да се забременее
DragonLady
08-27-2012, 20:38
Дори не знаеш, дали се е изпуснал в теб, а си тръгнала хапче да пиеш. Прави тест за овулация, ако е положителен тогава му мисли за хапче. И следващият път с презерватив, като не можете да поемете отговорснотта от последиците при секса без презерватив.
xXxPETYAxXx
08-27-2012, 20:49
Ако ще правя нещо то ще е да пия хапче, но искам да знам дали е възможно толкова рано да се забременее
Както казах(и преди да попиташ за втори път) - Възможно е по принцип, но това не значи, че е станало при теб, за това, ако искаш да разбереш дали си в овулация си направи тест.
И какво искаш да кажеш, че след като ти кажем "Да, има вероятност да ти се измести овулацията" без да знаеш нищо(нито дали се е "изпуснал", нито дали си в ову) ти ще пиеш Ескапел?! Само защото на теория е възможно!? о.О