View Full Version : Целувка, но с Език.
YouRmoUtHmyHome
08-27-2012, 21:09
Така. Здравейте
В момента съм във връзка с едно момченце, което е на моите години. Ще кажа в общи линии, че всичко е "тип-топ".
По начало, когато се запознахме не се очакваше да има каквото и да било любовно между нас, но шанс... взе, че се случи. Както и да е... Та да закръгля продължителността на връзката ни на около една година (плюс, минус 2-3 месеца)
Това така страхотно момче е в Не-платонични отношения с мен.
Та към въпросът. Цитирам "Не искам да се целувам с език, защото не умея и не желая да те разочаровам с още нещо"
Разбира се, досега не ме е разочаровал... Това са си негови измишльотини...
За мен целувката без език е по скоро Приятелска, а не толкова любовна. Честно казано много бих искала да си получавам всичко, тоест той е мой, аз съм негова, но немога да го целувам с език... Някак си не ми се връзват тези понятия...
Казва ми, че иска да го науча, но когато се опитам да го целуна (с език имам предвид), не че бяга, но се отдръпва сякаш... Може и в главата ми да е само този извод...
Та някой да има някакви идеи, предложения ?!?! зз
ShtrudeL
08-27-2012, 21:14
хаха лол
Странно момченце.
Страх ме е да питам на колко сте.
YouRmoUtHmyHome
08-27-2012, 21:28
О, да сигурна съм.. 24, е какво? Когато видя темата ми тук.... Каза: " Чудя се само дали някой ще ме подкрепи, че не трябва да разочароваш момичето , което харесваш". Без прибързани изводи ...
Предполагам, че е по-сложна личност и евентуално не мога да разбера логиката за разочароването...
Ъъъъмммм????Аз ли нещо не разбрах или наистина е на 24 ????
nymphadora
08-27-2012, 21:33
НА 24 И НЕ ИСКА ДА ТЕ ЦЕЛУВА С ЕЗИК?!?!
А за секс въобще говорили ли сте?
И какво има да го подкрепяме-адски тъпо оправдание има,при положение,че целуването с език не е някаква страшна философия и си идва отвътре.
YouRmoUtHmyHome
08-27-2012, 21:34
Плюс това, как така не се притеснява да използва езика си навсякъде другаде, освен на най-нормалното и очебийно място... Не го е страх (по-точно притеснение), че ще ме разочарова примерно долу, но горе го е?!?!? Лишено от смисъл или какво определение да дам?
YouRmoUtHmyHome
08-27-2012, 21:36
НА 24 И НЕ ИСКА ДА ТЕ ЦЕЛУВА С ЕЗИК?!?!
А за секс въобще говорили ли сте?
И какво има да го подкрепяме-адски тъпо оправдание има,при положение,че целуването с език не е някаква страшна философия и си идва отвътре.
О, за него не говорим... не и с думи... И да ти кажа, ако знам, че се целува с език както прави секс, бих могла с чиста съвест да го пребия, че не ме е целувал досега....
nymphadora
08-27-2012, 21:42
ПРАВИТЕ СЕКС,АМА НЕ СТЕ СЕ ЦЕЛУВАЛИ?!?!?!КАК?!?!
Е добре,докато правите секс как може да не се целувате?И каква ви е тогава любовната игра,ако не включва целувки по устата??
Да нямаш лош дъх? :D
YouRmoUtHmyHome
08-27-2012, 21:44
ПРАВИТЕ СЕКС,АМА НЕ СТЕ СЕ ЦЕЛУВАЛИ?!?!?!КАК?!?!
Е добре,докато правите секс как може да не се целувате?И каква ви е тогава любовната игра,ако не включва целувки по устата??
Да нямаш лош дъх? :D
Не съм казала, че не се целуваме по устата, а че просто не играем с езици... Тоест целуваме се, достатъчно често, но да кажа така - Рядко ги докосваме (езиците) и той се дърпа, не иска да си играем с тях...
Furious?
08-27-2012, 21:48
Не ми се занимава с подобни екзестенциални въпроси.Само ще ти кажа , че съм чукал курви без да съм ги целунал дори 1 път.Търси смисъла някъде там
IncendiaSanctus
08-27-2012, 21:49
Абе може пък да не му харесва да му вършееш из устата с език като побеснял плужек... Или просто да не го правиш като хората.
YouRmoUtHmyHome
08-27-2012, 21:51
Има много логика в това, което казваш, но понеже 100 % не е това, се опитвам по някакъв начин да намеря поне 50 % толкова логично обяснение. Все пак съм женска, малко или много можем да направим разликата между чукането и връзката, не само за секс...
YouRmoUtHmyHome
08-27-2012, 21:52
Абе може пък да не му харесва да му вършееш из устата с език като побеснял плужек... Или просто да не го правиш като хората.
Той няма как да знае, че не ме бива или че вършея, защото не сме го правили досега...
Furious?
08-27-2012, 21:53
Не питай мен.За мен сте курви , дали ще се целунеш само по устните , дали с език или ще се изчукаш с друга женска , пак е неприемливо.Може и да си за кашон ( не си хубава в лицето ) , но в тялото да ставаш.
YouRmoUtHmyHome
08-27-2012, 21:55
Не питай мен.За мен сте курви , дали ще се целунеш само по устните , дали с език или ще се изчукаш с друга женска , пак е неприемливо.Може и да си за кашон ( не си хубава в лицето ) , но в тялото да ставаш.
Всички жени са курви освен майка ми... Но и тя е Жена (познато предполагам)
Но и това не е отговора, отдавна съм ги мислила тези най-логичните и лесно обясняващи положението предположения...
Psyko Nuts
08-27-2012, 22:06
trol? :D
YouRmoUtHmyHome
08-27-2012, 22:08
trol? :D
Ама напълно сериозна съм!!
Причини поради които не бих си пъхнал езика в друга уста:
1)миризлив дъх
2)непочистен език(ако е целия бял ... )
3)имаш брекети и го е страх да не си закачи езика
4)имаш кариеси по предните зъби и това го отблъсква ..
Ако нямаш нито едно от тези го режи ..
YouRmoUtHmyHome
08-27-2012, 22:23
1)миризлив дъх
Нямам ги. И все пак всичко ни е наред, даже перфектно освен гореупоменатото... Той даже в момента следи темата и продължава да държи на становището, че не го бива и причината, е че просто не иска да ме разочарова.... От известно време обсъждаме евентуално скоро да живеем заедно? Всичко е прекрасно, но ще е малко странно... Може би ако наистина проявя интерес да го науча... Кой ли знае...
chushkopek
08-27-2012, 23:00
Това е най-странното нещо което съм чувал от доста време....Като не е пробвал от къде знае, че няма да се справи? И какво дори да те разочарова? Няма да гледаш на него различно или да го зарежеш или нещо такова.....просто ще продължавате и ще се научи, не е голяма философия. Говори с него много сериозно за това, наистина е много глупаво от негова страна.
Psyko Nuts
08-28-2012, 00:11
1)миризлив дъх
То това с белия език и брекетите не може да се оправи. Езика и да го чистиш и да не го,все ще е такъв, дори да го почистиш до 30 минути пак е същия. А това с брекетите, няма как да ги махнеш, когато си задължен да го носиш, спред мен би предпочел да целуваш човек с брекети, и когато той ги махне да са му нормални зъбите, а не човека да има някакви криви зъби.
По темата: Тоя твоя приятел трябва да го смениш, ако продължава. Няма да изразвам мнение, след като ще кажа същото, което са казали преди мен 10те човека. А той защо още продължава да спори с теб, след като сам вижда коментарите тук? И са писали бая хора.
ForzaFelipe
08-28-2012, 00:30
Миии хванала си си стеснително момченце 8-) казваш му "или ме целуваш с език,или няма секс за теб!!!" 8-) Много е глупаво според мен тва,нещо му има на момченцето ти 8-)
fluffy_^
08-28-2012, 00:43
Кой иска да му налея часа студена кока кола?
fluffy_^
08-28-2012, 00:50
Та някой да има някакви идеи, предложения ?!?! зз
значи завържи го в легнало положение на леглото хващаш му устата с две ръце и го почваш ако това не проработи ще трябва да ти препоръчам да отидеш в някои magazin като техномаркет и т.н и да питаш за електрошок.Ако разбира се няма и неможеш да намериш никъде по интернет се продават няма да ти излезе повече от 70 лв със доставката зависи не съм сигорен ще трябва да провериш.
Ето ти и сайт sory не правя реклама опитвам се да помогна на дама в нужда!
http:// shop.oragie.com/index.php?cPath=48
Amore-Mio*
08-28-2012, 09:10
Наистина странно момченце. Заедно сте от година почти, а нито веднъж не сте се целували, както подобава за една двойка?
В такъв случай, го нападни най - добре. Без да му позволяваш да има време за бягане и отдръпване. Или създаваш една обстановка и всичко да си дойде от само себе си.
И последния вариант е да си говориш с него, да му кажеш абсолютно всичко и да спре да се държи детски. Няма да придобие опит без да се осмели да се целуне за пръв път. Обясни му, че никой не се е родил научен, всичко си идва отвътре. Просто да се отпусне и да се отдаде на момента.
dimitar_ak
08-28-2012, 09:16
На 24 е, няма проблем да ти пуска език по интимни места, но не те целува с език. Ако трябва да обобщя няма да ти хареса.
YouRmoUtHmyHome
08-28-2012, 15:21
На 24 е, няма проблем да ти пуска език по интимни места, но не те целува с език. Ако трябва да обобщя няма да ти хареса.
О, вярвай ми, още преди половин година съм се сетила за този евентуален извод - обобщение. Честно казано бих била доволна да разбера, че това е отговорът (поне да не се чудя какво друго е), но не е... Точно обратното ... Затова и съм изпълнена с такова недоумение....
YouRmoUtHmyHome
08-28-2012, 15:22
Наистина странно момченце. Заедно сте от година почти, а нито веднъж не сте се целували, както подобава за една двойка?
В такъв случай, го нападни най - добре. Без да му позволяваш да има време за бягане и отдръпване. Или създаваш една обстановка и всичко да си дойде от само себе си.
И последния вариант е да си говориш с него, да му кажеш абсолютно всичко и да спре да се държи детски. Няма да придобие опит без да се осмели да се целуне за пръв път. Обясни му, че никой не се е родил научен, всичко си идва отвътре. Просто да се отпусне и да се отдаде на момента.
Последният път, когато говорихме по този въпрос ми каза - "Добре, после ти ще си разочарованата, нп"
Но така и не го направихме де...Ако трябва да съм честна...Аз забравих
:lol: споко мацка и аз имах такова гадже,този твоя не е единствения
флъфи,сипи по едно,видело се че нямаме избор :D
FuCKkK13
08-28-2012, 15:35
хм... първо поговори с него,успокои го че си задоволена във всякакви отношения и дори и първите пъти да се изложи после всичко ще е 6 +,започнете както обикновено си се целувате - без език,после можеш да го накараш леко да си допрете езичетата,после малко повече и после си го целуни как си трябва... срамота е на 24 години - мъж дето се вика да не се целува с език.. и нда.. добре ще е ако е настроен за секс - ще е по отпуснат.. и нда.. когато тръгне да се дърпа или го направи набързо или го остави за малко и после пак отначало - т.е. да придобие малко увереност...
lamer4e7o
08-28-2012, 15:37
Най-странното е защо думата „език“ в заглавието е с главна буква… Да не би това да е някакво велико наименование или…?
lol
YouRmoUtHmyHome
08-28-2012, 15:55
Най-странното е защо думата „език“ в заглавието е с главна буква… Да не би това да е някакво велико наименование или…?
lol
Намекване, натвърдване ...
Точно обратното на велико наименование... Обсъждаме нещо съвсем нормално за масата и неприсъщо, явно за него
Eskapel4o
08-28-2012, 22:30
Кой иска да му налея часа студена кока кола?
аз :Д
lamer4e7o
08-28-2012, 22:46
Намекване, натвърдване ...
Точно обратното на велико наименование... Обсъждаме нещо съвсем нормално за масата и неприсъщо, явно за него
В българския език няма такива правила, госпожице. Граматиката ти куца яко. Вземи я научи нея, пък тогава мисли за езиците.
dimitar_ak
08-29-2012, 07:10
О, вярвай ми, още преди половин година съм се сетила за този евентуален извод - обобщение. Честно казано бих била доволна да разбера, че това е отговорът (поне да не се чудя какво друго е), но не е... Точно обратното ... Затова и съм изпълнена с такова недоумение....
Целува се човек, когото обичаш. По всичко личи, че вие просто правите секс.
strawberry88
08-29-2012, 09:09
YouRmoUtHmyHome
:lol:
Все трябва да има някаква причина щом не иска да те целува.Поговори с него! 8-)
o.O Сериозно ли е на 24 ? Не вярвам в него да е проблема.Би трябвало да се е целувал с език много пъти :D Следователно в теб е проблема
Направо се втрещих,само на такова нещо не бях попадала..
Мисля,че това нещо е съвсем нормално,а на неговата възраст е чак странно ,че не е опитвал.За всичко си има първи път,ако той е толкова стеснителен просто настоявай,това е.Ако продължава да не иска,значи има нещо друго...
sasha_90
08-29-2012, 13:45
Това ми звучи като: "не съм се целувал още и няма, докато не се науча, за да не те разочаровам отново". Глупаво е. Ако не действаш - как ще се научиш, нали?
embraceme
08-29-2012, 14:36
Просто като се целувате бъди по-настоятелна и си ври езика :P ще бяга до едно време,накрая ще се получи
YouRmoUtHmyHome
08-29-2012, 17:08
Целува се човек, когото обичаш. По всичко личи, че вие просто правите секс.
Вече няколко пъти казах, че ние се целуваме. Множество пъти ми е давал следния пример: "Започвам да се целувам с моето момиче, тоест не я отбягвам. След 30 секунди тя спира и започваме да правим друго. И не се случва отново"
И първите 4 месеца, докато не правехме секс, но се целувахме, но естествено почти без език, е тях не бих нарекла просто правене на секс.
YouRmoUtHmyHome
08-29-2012, 17:14
В българския език няма такива правила, госпожице. Граматиката ти куца яко. Вземи я научи нея, пък тогава мисли за езиците.
Нима се опитваш да ми каже едно 18 годишно плебейче, че когато съм решила да натъртя на дадена дума, граматиката ми куца яко? Израза, с който ме определяш е убийствено точен, особено с оглед на постовете на днешната младеж в този форум.
Факт е, че не пиша проза, но не ми казвай, че в лиричното изразяване няма нарочно и не граматически обусловени запетайки, многоточия, главни букви и т.н.
А колкото до първото и второто ти мнения... Мисля, че не съм пуснала тема, която да се отнася до моят правопис, граматика и интелектуални възможности. Просто споделих един факт и очаквах размишления по въпроса. Както виждам ти такива нямаш, така че...
I don`t give a shit
PyCoKoCkA93
08-29-2012, 19:38
Може да е на 24,ама на скъл е като 13-годишен пубертет,който току-що е открил плътските удоволствия...Кажи му в прав текст колко МАЛОУМНО И ТЪПО се държи и разсъждава и че няма да умре ако започне малко от малко да го прави...
ПС:Казва ти го търпелив и добродушен човек като мен,който не си натрапва мнението и вижданията.Ама в твоя случай мисля,че малко грубост ще му е по-добър стилмул от емоционалното убъртане,което очевидно грам не е помогнало досега...
lamer4e7o
08-29-2012, 20:55
Нима се опитваш да ми каже едно 18 годишно плебейче, че когато съм решила да натъртя на дадена дума, граматиката ми куца яко? Израза, с който ме определяш е убийствено точен, особено с оглед на постовете на днешната младеж в този форум.
Факт е, че не пиша проза, но не ми казвай, че в лиричното изразяване няма нарочно и не граматически обусловени запетайки, многоточия, главни букви и т.н.
А колкото до първото и второто ти мнения... Мисля, че не съм пуснала тема, която да се отнася до моят правопис, граматика и интелектуални възможности. Просто споделих един факт и очаквах размишления по въпроса. Както виждам ти такива нямаш, така че...
I don`t give a shit
Добре, извинявай, како.
Хайде, бягай да целуваш половинката си, подобни неблагодарници като теб не трябва да са в този форум.
Плебейче съм бил, хех, не си познала.
SHPAIdURmeN
08-30-2012, 09:28
НЯМА ЕЗИК, НЯМА СЕКС :D (facepalm)
kittyKat
08-30-2012, 11:45
Сигурна ли си,че може би само ти се мислиш,че сте заедно?