View Full Version : лошо момче
Здравейте. Казвам се Антон. В училище съм добър ученик,умен,леко невнимателен,много затворен,рядко общуващ с другите,без много добре изгладен характер. С една дума асоциален съм.Ама пък за външноста си не мога да се оплача. Но пък доста време прекарвам пред компютъра. Преди няколко месеца имах едно виртуално гадже, писах и по много странен начин - говорихме си на секси,разбирахме се само как ще се срещаме и ще правим какво ли не. Виждам какъв мога да съм,но проблема ми е,че не мога да се освободя и да бъда такъв и сред малкото си приятели. Много съм срамежлив,ама много. Има ли някакво решение проблема ми? моля ви давайте съвети,защото вече не знам.
Amore-Mio*
08-28-2012, 17:41
Освен да вземеш и да се приобщиш към реалния живот - друго решение не виждам.
Всички някога сме били срамежливи, страхливи, невнимателни и какви ли още не, обаче е нужно желание и воля, за да преминеш от тоя етап от живота. Всичко си е в границите на нормалното. Бъди , лека-полека по-общителен. Излизай с тоя тесен кръг от приятели, разнообрази си живота. Стига с тоя компютър, интернет и някакви игри, които все повече те затварят в себе си. Събори тия стени, които си изградил около себе си и това е.
weheartiit
08-28-2012, 18:09
Освен да вземеш и да се приобщиш към реалния живот - друго решение не виждам.
Всички някога сме били срамежливи, страхливи, невнимателни и какви ли още не, обаче е нужно желание и воля, за да преминеш от тоя етап от живота. Всичко си е в границите на нормалното. Бъди , лека-полека по-общителен. Излизай с тоя тесен кръг от приятели, разнообрази си живота. Стига с тоя компютър, интернет и някакви игри, които все повече те затварят в себе си. Събори тия стени, които си изградил около себе си и това е.
+ Съгласна съм. :)
WhatTF*ck
08-28-2012, 20:57
Аз преди прекарвах много време пред компа стоях по 24 часа и спах по малко за да седна и да забозвам пред компа но видях другите като сестра ми и разбах че аз съм мега задръстен . Не правих никакво движение най ми беше да отида до магазина да си взема някви чипсове и пак да седна . Но някак си се зарибих по спорта и почнах по често да излизам и се здобих с компания и вече не ме е толкова много срам така че трябва да се махнеш от компа намери си повече приятели дори и да не сте по спорта правете нещо заедно пак ще си сядаш на компа . Ще забележиш че ще ти намръзне да играеш на компа всеки път ще почнеш да мислиш за следващия ден как ще се съберете . За всички това което ти се случва че си срамежлив залисан и нямаш много fr-та за всичко това е виновен компа и че не излизаш много на вън
JuStElly
08-29-2012, 02:10
Все за всичко ви е виновен компа пък на вас!! Вие сте си виновни! Някой кара ли ви да стоите на компа?! Я се стягайте,ставайте,излизайт е и си намерете приятели. Само знаете да търсите вината някъде другата,но не и в себе си... ;х Разглезени деца,друго не мога да кажа.... Как няма да сте срамежливи като не сте говорили с момиче на живо,то зад компа всеки е смел. Вместо да се оплаквате по форумите,направете нещо по въпроса,намерете си компания,излизайте с нея,потърсете си момиче,но не във интернет и ще видите,че срама ви ще отмине.
П.П.: Говоря във множествено число,защото говоря за децата на по 12 - 13 години като цяло,не за отделните индивиди ;дд
Incadeptus
08-29-2012, 02:29
Здравейте. Казвам се Антон. В училище съм добър ученик,умен,леко невнимателен,много затворен,рядко общуващ с другите,без много добре изгладен характер. С една дума асоциален съм.Ама пък за външноста си не мога да се оплача. Но пък доста време прекарвам пред компютъра. Преди няколко месеца имах едно виртуално гадже, писах и по много странен начин - говорихме си на секси,разбирахме се само как ще се срещаме и ще правим какво ли не. Виждам какъв мога да съм,но проблема ми е,че не мога да се освободя и да бъда такъв и сред малкото си приятели. Много съм срамежлив,ама много. Има ли някакво решение проблема ми? моля ви давайте съвети,защото вече не знам.
Ти все едно описа мен :Д ся щи пиша ЛС
Incadeptus
08-29-2012, 02:30
Все за всичко ви е виновен компа пък на вас!! Вие сте си виновни! Някой кара ли ви да стоите на компа?! Я се стягайте,ставайте,излизайт е и си намерете приятели. Само знаете да търсите вината някъде другата,но не и в себе си... ;х Разглезени деца,друго не мога да кажа.... Как няма да сте срамежливи като не сте говорили с момиче на живо,то зад компа всеки е смел. Вместо да се оплаквате по форумите,направете нещо по въпроса,намерете си компания,излизайте с нея,потърсете си момиче,но не във интернет и ще видите,че срама ви ще отмине.
П.П.: Говоря във множествено число,защото говоря за децата на по 12 - 13 години като цяло,не за отделните индивиди ;дд
Да компа ни кара да стоим.Самото му съществуване.
zlatko98
08-29-2012, 06:34
Да компа ни кара да стоим.Самото му съществуване.
Кара ви това, че избирате по-лесното. Срамежливи сте и решавате, че сте си асоциални и не може да се направи нищо по въпроса и се затваряте още повече в себе си. Компютъра е част от проблема, но не е той виновен.
zlatko98
08-29-2012, 06:35
Не разбрах, защо заглавието е лошо момче.
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/461780-Готин-в-училище-Как
Просто следвай съветите в тази тема :D