View Full Version : ПОМОЩ!! :(
lili_plum
08-29-2012, 07:28
Здравейте всички. Да не овъртам .. значи, нещата стоят така.. Аз съм на 15, а момчето, което харесвам е на 17 .. 1вият проблем е, че с баща ми имат общо хоби и са приятели, а става ли дума за момчета баща ми издивява .. не искам да ги скарвам ... 2рият проблем е, че живеем на 300км. един от друг ... и 3тият проблем е, че не знам дали и той ме харесва :-D въобще в главата ми е пълна каша, но много го харесвам .. виждам в него "идеалния" ... как да го заинтригувам? И дали на него ще му е проблем разстоянието?! УЖАС :-X
nymphadora
08-29-2012, 07:58
След като живеете толкова далече един от друг няма смисъл.Връзките от разстояние са трудни и провървяват само,ако преди това сте били известно време заедно и на единия му се налага да се премести.
Amore-Mio*
08-29-2012, 08:11
По - добре забрави за тия симпатии към него.
Не сте от един град и ще ви е трудно, да се виждате, абе да си имате връзка, както трябва. Запази си приятелските отношения с него, ама за другото, според мен, не. Няма смисъл.
lili_plum
08-29-2012, 09:27
Ще се вслушам в съветите ви! Все пак отстрани нещата се преценят много по-добре :) Благодаря!
myHeartIsOnlyForYou
08-29-2012, 09:36
Хах...нали уж много го харесваше, пък колко бързо се примиряваш. Както и да е това е правилното решение :)
А пък баща ти ще трябва да свиква с момчетата, защото предполагам няма да ставаш монахиня :)
lili_plum
08-29-2012, 10:05
а ми доста помислих и прецених че няма смисъл да се инатя и да се опитвам да създам нещо м/у нас, след като няма да излезе нищо .... ако е писано ще стане :)
Wednesday666
08-29-2012, 10:41
Не мисля, че го харесваш достатъчно.
Иначе не би се примирила толкова лесно с мненията на непознати.
В крайна сметка това е Просто форум. Тук нито можем да проникнем в сърцето или мозъка ти, че да разберем точно как се чувстваш.
Избери това, което ти чувстваш, че е правилно.
По мое мнение връзките от разстояние не са лесни, но не са и невъзможни. Така, че прецени сама.
thelover3
08-29-2012, 13:07
Връзките от разстояние са доста трудно нещо, посмисли си дали си струва изобщо. 300 км никак не са малко. Сигурна съм, че в твоя град има хубави момчета, на които си заслужава да обърнеш внимание.
Вие познавате ли се, говорите ли си, приятели ли сте, как се държи той, като сте двамата и т.н. Уточни, за да разберем дали има някакви симпатии към теб.
sasha_90
08-29-2012, 13:21
Не възлагай големи надежди. Първо, защото сте на голямо разстояние и второ, защото е приятел на баща ти, а евентуалната ви раздяла ще се отрази на съвместната им работа.
lili_plum
08-29-2012, 13:49
Да , познаваме се .... за абсолютно всичко можем да си говорим :) имам му доверие както и той на мен .. много добри приятели сме, но аз го възприемам като нещо повече ...
shmatarok
08-29-2012, 13:57
По-добре не се занимавай с връзка от разстояние, особено след като не сте били заедно преди. Не разваляй приятелството ви заради твоите симпатии, защото едва ли ще си струва. Изборът в крайна сметка е твой, но ако бях в твоята ситуация щях да се ориентирам към някой по-наблизо.
Tweety...
08-29-2012, 17:32
Ооо разбирам те. И моят баща е същият. Стане ли дума за момче издивява. Разстоянието е най-голямата пречка. Може да не казваш на баща си, че имате нещо, ако стане докато нещата не станат наистина сериозни. Но първо се убеди, че има чувства към теб.
lili_plum
08-29-2012, 17:38
Ооо разбирам те. И моят баща е същият. Стане ли дума за момче издивява. Разстоянието е най-голямата пречка. Може да не казваш на баща си, че имате нещо, ако стане докато нещата не станат наистина сериозни. Но първо се убеди, че има чувства към теб.
този вариянт повече ми харесва от колкото да се откажа :) благодаря !
PyCoKoCkA93
08-29-2012, 19:30
Имам едно решение за всичките ти проблеми: НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ТОВА МОМЧЕ!
ПС:Няма да ти обяснявам подробно защо,ако малко си размърдаш сивото вещество,ще видиш колко абсурдно звучи всичко,което си написала,и колко лишена от бъдеще е потенциалната ви "връзка"...
EternalDream
08-29-2012, 19:41
Чувствата не са бутонче пусни/спри, така че ще мине сигурно известно време, но просто щом не сте от един град ще е много трудно. Запази приятелски отношения с него, никога не е излишно човек да си има приятели в други градове :)
Трябва да си зрял ,за да започнеш подобна връзка.Не мисля,че на този етап ти си такава,но както и да е.
Не си разваляйте приятелството ,точно заради това.Освен ,че ще е трудно ами и донякъде доста безсмислено.Не казвам да се отказваш,а да премислиш нещата..Защото опрeделено понякога разстоянието е проблем.
Колкото до баща ти ,моят също е много ревнив и щом стане дума за момче.Меко казано е да кажа,че откача.Какво да правиш ,бащи са.
Но започна да свиква,нормално е,дори харесваше бившият ми и го приемаше..Въпреки ,че връзката ни беше от разстояние,но нещата стояха по-различен начин и ние бяхме готови да се впуснем в такава връзка с всичките и трудности ,струваше си.
xXxPETYAxXx
08-29-2012, 19:47
"И дали на него ще му е проблем разстоянието?!" Вероятно, а и дори НЕ ЗНАЕШ дали той те харесва, за каква връзка говорим! Не си стигнала до такъв етап в отношенията ви, в който да мислиш за връзка!
Момчето е на 17, нормално би било да иска секс, и истинска близост, а не обеснения по скайп и редки виждания.