View Full Version : Втори опит за секс, отново неуспешен - предстои 3-ти
Здравейте, приятели.
Става така, че с бившата ми приятелка се пробвахме да го направим, но проблема беше в мен. Всичко друго беше отлично и смея да твърдя, че беше перфектно, но като стигнахме до същинската част не ми беше надървен на 100%. Да, тогава наистина се притеснявах, после скъсахме и така не пробвахме 2-ри път. Със сегашната ми приятелка също се помъчихме да го направим, но проблема беше отново в мен. Отново не беше надървен на 100%, а притеснение от нея нямам, защото ходим достатъчно дълго време и си знае "кирливите ризи" както се казва.
Предстои ми пореден опит утре, някакви напътствия? Не ме е срам, че няма да се получи отново, защото сме адски близки с нея и няма да ми се разсърди или нещо подобно.
Помъчих се да го вкарам без презерватив и се сви като охлюв и повече не ми стана, ако този път пробвам с презерватив дали ще успея да го задържа корав и да успея да създам половият ни акт. Иначе преди това беше адски широка и влажна, 3 пръста ми влизаха и нарочно пробвах изкарвам и оставам разстояние около 5см. и директно ги вкарвам и си влизат без проблем, и члена ми ще влезе, ако е на 100% надървен, а дефакто не е и когато се опре до нея се сгъва....
dimitar_ak
08-29-2012, 12:27
Защо бързаш с проникването? Отдайте се на любовната игра, понатискайте се. Ще усетиш кога си достатъчно твърд за проникване. Не си поставяй това за цел на всяка цена, а се наслаждавайте на близостта си. Това ще те възбуди.
Митко, прочетох няколко твои мнения във форума и останах с добро впечатление от теб.
Любовната игра я има, последният път беше около 2 часа и после просто не пожела да се вдигне.
Oy7ofCon7roL
08-29-2012, 12:31
Шибни 1 водка бе пич ша влени няма къде да иде, накараймацето да си поиграе малко с дзверо
Oy7ofCon7roL
08-29-2012, 12:32
Любовната игра я има, последният път беше около 2 часа и после просто не пожела да се вдигне.
при тва положение и аз няма да мога да го дигна
И ако не беше допуснала толкова много грешки, можеше и да ти прочета мнението, дори да добавя коментар към него.
Какво казваш значи, че е прекалено много ли? Ако намаля, ще има ли някаква полза?
dimitar_ak
08-29-2012, 12:35
В този случай сте прегорели и е нормално да увиснеш. Трябвало е малко да си дадете почивка
shmatarok
08-29-2012, 12:37
А тя защо не те стимулира малко, я с ръчичка, я с устичка..?
Адски много се надявам следващият път да се справя, дори да не е блестящо (то със сигурност няма да е) , но все пак да стигнем до някакъв етап на развитие в сексуалният ни живот.
Ами тогава явно се притесняваше, но следващият път щяла да слезе където трябва, надявам се това да ми помогне.
Oy7ofCon7roL
08-29-2012, 12:40
Какво казваш значи, че е прекалено много ли? Ако намаля, ще има ли някаква полза?
Ми много ясно, че е прекалено, предлагам ти първо да започнеш ти, да я предразположиш, когато почувстваш, че е "готова" накрай я да ти направи малко френска и ще стане работата
Ами тя за френската си каза, че ще има следващият път , т.е. до няколко дена. Иначе предният път аз и правих френска и и хареса, за първи път и е било.
dream1707
08-29-2012, 12:52
Ехе, 2 часа любовна игра.. Дайте малко по-кратичко .. И аз съм ги имала тия проблеми с бившия ми, първите 2 пъти просто не се получи... Отпуснете се и тнт, ти ще си усетиш като стане време за проникване
xXxPETYAxXx
08-29-2012, 12:54
След 2 часа любовна игра е нормално да не си "твърд като скала". Следващия път не се престаравай толкова време в заигравки, когато момичето ти е готово - тогава.
Планираните действия могат да убият страстта в някои случаи, така че действайте импулсивно :)
Подъзнателно си втълпяваш, че най-вероятно няма да се случи, защото няма да ти стане. По-горе ти казаха горе-долу това, което и аз мисля. Нека има любовна игра, но не прекалявайте. Добре е да сте на спокойно място без да бързате. Когато мастурбираш имаш ли същия проблем? Ако не, значи всичко е наред, просто трябва да спреш да мислиш за това.
Според мен просто се отпусни..... всичко идва от психическата нагласа ;)
YourFavouriteDrug
08-29-2012, 19:05
Не искам да те разубеждавам, ама много момчета като си сложат презерватив (особено ако се притесняват и им е за пръв път и тн) и им спада, така че презерватива няма да улесни нещата :D не се напивайте щото на пияна глава също става по-трудно.
Ииии дам другото ти го казаха, натискайте се известно време ама не прекалено ами най-мн половин час, после малко или много ще ви писне :D ии момичето ако е навито да ти помогне (if u know what i mean), най-вероятно ще станат нещата xD
натискайте се, нека ти прави френска, евентуално и ти на нея, почни с пръсти и така
ползвайте презерватив, за да няма после теми 'бременна ли е', от презерватива няма да ти 'спадне' -.-
Здравейте отново.
Когато мастурбирам също много рядко е на 100%, а понякога само от целувки с приятелката ми ще се "пръсне"
Пък и не мастурбирам често, работя постоянно, излизам, нямам много време за тези неща вече.
Ти сам го каза... "а понякога само от целувки с приятелката ми ще се "пръсне"..." :) Поцелувайте се, пипайте се тук-там и като усетиш, че е достатъчно твърд, преминавайте към същинската част. Ако ли не-малко френска предполагам, че ще свърши работа. Успех ти желая! Отпусни се и enjoy :)
...ами, можеш да се консултираш и с уролог или сексолог, може да ти предпише и стимулиращо хапче /и НЕ се хващайте непременно във Виагра - има къде,къде по-ефикасни от нея/
joanittka
08-31-2012, 20:41
А тя защо не те стимулира малко, я с ръчичка, я с устичка..?
+ 1
SametSashevMetodiev
08-31-2012, 21:32
Ти си доста тъпо копеле
filmimilmi
08-31-2012, 21:39
Явно не сте един за друг. :D
ForzaFelipe
08-31-2012, 23:50
2 часа любовна игра О_о бе брато,дайте го по на кратко...15-20 минути стигат,ти къде отиде на 2 часа 8-) вие просто преяждате с предястието и не си оставяте място за основното ;)
UltraBlue
09-01-2012, 07:48
Не съм чел предишните коментари,но според мене това е само от притеснение..може да не се чустваш притеснен но вътрешно да е така.
Wednesday666
09-01-2012, 09:13
2 часа? Множко е.
Другия път не прекалявайте толкова и няма да има проблеми.
Да дам идея: Ако проблемът е недостатъчната твърдост можеш да опиташ да хванеш здраво с ръка основата и да задържиш като след това стискаш и отпускаш няколко пъти мускулите на слабините. По този начин ще влезе кръв но няма да излезе ... което е целта на занятието. Можеш да го провериш като техника и сам. ... В секс шоповете продават стягащи ластици и гуми, които правят напълно същото ... но с ръка е по-естествено. ... успех ... И .... без паника ...