View Full Version : Живот до гробището.
Здравейте потребители,
Искам да ви питам познавате ли някой ( приятел, съученик, роднина ) , които да живее близо до гробище?
Ако Да, какво мисли той за това? Пречи ли му, че близо до него има заровени трупове?
Аз живея на 100 метра, нямам никакви проблеми с това, даже вечер е по - пряко да мина от там. Досега не съм видял някой да става да бяга. Както казваше бащата на един авер - трябва да те е страх от живите, а не от мъртвите.
DennisCobain
08-29-2012, 16:13
Ами то по принцип гробищата не са ли отдалечени от градовете? Поне тук при нас е така. На километър са от града.
Имам приятели,които живеят близо до гробища и всички се страхуват вечерно време да минават от там като за по-пряко.
пп: Едно време живеех срещу гробището,сега живея срещу нас. :D
Schtefito
08-29-2012, 16:25
Във Варна гробищата се намират между двата мола и като че ли на никого не му прави впечатление.
druzilla
08-29-2012, 16:31
Аз имам приятелка,която живее с/у гробищата и си ги гледа от терасата,изобщо не я впечатляват.Аз също съм близо до тях,но не ми се налага да ги виждам всеки ден.Иначе те са на края на града и няма как някой да минава през тях за по кратко.
scrooper
08-29-2012, 16:36
трябва да те е страх от живите, а не от мъртвите. .
scrooper
08-29-2012, 16:37
Ами то по принцип гробищата не са ли отдалечени от градовете? Поне тук при нас е така. На километър са от града.
Примерно в София има гробища из кварталите.
YoUcANNOtiMaGiNe
08-29-2012, 19:40
Не, ама звучи якоо.
Colouring
08-29-2012, 20:07
Живея в близост. Да кажем, че са до квартала. Като се кача на гаража ги виждам, да. Също и малко от терасата. Никога не съм се замисляла много по темата, нито са ме плашели. Не ми се налага да минавам през тях и съм доволна.
Amore-Mio*
08-30-2012, 07:59
Едно момиче от бившия ми клас живее точно до гробището и проблеми няма. Питала съм я, отговора й бе, че не се страхува и й е все тая.
ComeGetMe
08-30-2012, 09:36
в нашия град има едни стари гробища от преди 100 години, които не се ползват вече и са вътре в града, а не в покрайнините и даже едната страна граничи с главна улица в града и наоколо живеят хора - за даскало 5 години всяка сутрин минавах от там и не ми е правило впечатление, те всички хора минават от там искат не искат.
EternalDream
08-30-2012, 10:16
Какво страшно им има на гробищата? Даже мен ме успокояват. Тихо е, спокойно, духа ветрец. :D
sweetycherry33
08-30-2012, 10:25
Не знам, на мен ми звучи доста зловещо...
fenka_bmw
08-30-2012, 10:27
+1, на края на нашия град има гробища, до тях много блокове...
MakeMyWorld
08-30-2012, 14:41
Повече би ме било страх от цигани и откачени,ако се събират там,отколкото от самите гробища.
Както казваше бащата на един авер - трябва да те е страх от живите, а не от мъртвите.
Също вуйната на майка казва така, която живее в Банево ( квартал на Бургас ).
Питам ви защото ще си купуваме къща до гробището в кв.Банево и ми беше интересно какви са ви мненията, благодаря на всички, които са отговорили.
За тези, които им е интересно, ето самата къща: http://store.picbg.net/pubpic/40/C5/0591facf24a440c5.png :)
BlackMask
08-30-2012, 20:44
Да, едно момиче от стария ми клас е на 5 минути от гробището и всички я шегуваха за това. Не мисля, че е някакъв проблем за нея тъй като тя не ходи там, къщата и е на разстояние от гробището, но на нея и е близко.
JuStElly
08-30-2012, 21:23
Централните софийски гробища са в моя квартал,на няколко улици от моята къща.Не бих казала,че е по - различно от всяко друго място.Нито ме е страх,нито ми пречат,дори не ги забелязвам ;д
Аз може да се каже, че живея между две гробища.
Едното е старо и наскоро го разкопаваха. Доста хора споделяха, че виждат черни сенки, които се носят малко над земята. Аз също виждах една такава всяка сутрин, но не ми е правило впечатление. Като цяло не ме притеснява, че живея тук.
Няма никакви извънземни и ужасяващи явления.
Живяла съм срещу гробища, не е нещо кой знае какво, даже си ме кефеше. Нали знаете, оптимистите виждат много плюсове там. :дд Та така де, даже стаята, в която спях с централна гледка гробище и никога не ме е плашело.
Savage14
09-01-2012, 00:21
Дали е яко като се събудиш сутрин и погледнеш през прозореца какъв прекрасен ден, синьото небе, хубавото слънце и как птичките пеят и в един момент поглеждаш надолу и гледаш някъв го закопават и попа пее...
gugenceto2
09-01-2012, 15:56
^^^^ омг :D
Incadeptus
09-01-2012, 15:59
Супер е,особено ако си некромант :D
Дали е яко като се събудиш сутрин и погледнеш през прозореца какъв прекрасен ден, синьото небе, хубавото слънце и как птичките пеят и в един момент поглеждаш надолу и гледаш някъв го закопават и попа пее...
Всъщност когато си свикнал не е нещо особено. Като да гледаш някоя кола да се движи. Същото е.
Във Варна гробищата се намират между двата мола и като че ли на никого не му прави впечатление.
да, човек! супер странно е.
всички минават покрай тях ежедневно, те са и на кръстовище един вид...
а тия дето много се психират явно просто имат нужда от силни усещания. хората са/сме такива. страшни истории, измислени филми и поводи за притеснение - за вдигане на адреналина.
reni7o0o
09-02-2012, 22:59
да, човек! супер странно е.
всички минават покрай тях ежедневно, те са и на кръстовище един вид...
а тия дето много се психират явно просто имат нужда от силни усещания. хората са/сме такива. страшни истории, измислени филми и поводи за притеснение - за вдигане на адреналина.
А даже до оградата има и пейки...да седнеш да си починеш да со побъбриш с приятели...:D
A тия които живеят с/у гробищата и са на по-висок етаж....не искам да знам каква гледка имат. :X
strawberry88
09-02-2012, 23:20
Звучи ми страшно.Не живея близо до гробища и много се радвам. :D ;s
А даже до оградата има и пейки...да седнеш да си починеш да со побъбриш с приятели...:D
A тия които живеят с/у гробищата и са на по-висок етаж....не искам да знам каква гледка имат. :X
На пейките затова сядам с лице към улицата и забравям всичко около,по скоро зад,мен :D
autumn_eyes
09-03-2012, 13:26
В моя град общежитията на американския университет са точно срещу старите гробища. Там е обрасло, де. Виж, до новите, може би е по-кофти, там няма дървета и т.н. , но пък са доста отдалечени.
autumn_eyes
09-03-2012, 18:28
Ми аз винаги съм си мислела, че тия дето идват от Западна Европа и Америка могат да си празнуват Хелоуин там. Дет се вика, до гъза им е :Д
~sweeettt~
12-25-2012, 16:48
+1
mrankoniiii
01-22-2013, 18:51
Аз лично ще изперкам , ако живея до гробище :D
hristian.krastev
01-24-2013, 19:40
Хаха да