View Full Version : Не мога да свършвам...
mitaka_000
08-30-2012, 18:46
Здравейте. Нов съм във форума и не знам как се започва. :)
Правил съм секс с 2 момичета (с едното 2 пъти) и проблема е, че не успях да свърша нито единия. Първият път си викам сигурно от притеснение нещо е нормално. Вторият път (с друго момиче) бях на бал преди това и бях подпийнал и пак си викам сигурно от пиенето (вдигнах го без проблем). Другият път пак с нея си бях окей и не мисля, че се притеснявах все пак вече бяхме спали 1 път заедно и пак не успях да свърша.
Също така ми се стори, и че не и доставя удоволствие. Давайте съвети.
xXxPETYAxXx
08-30-2012, 19:00
Да не си се вманиачил в мисълта, да не свършиш бързо и за това да се е получило?
Момичето предполагам те възбужда достатъчно, може би прекалено се стараеш и обмисляш детайлите?
Ако е така просто не мисли прекалено много за това, как ще се представиш. Понякога в старанието си да постигнем нещо постигаме обратното :)
mitaka_000
08-30-2012, 19:08
Ами да ти кажа бях се вманиачил първият път от притеснение да не свърша бързо защото някой ми викаха, че първия път свършваш за секунди ама при мен не стана номера. С момичето всичко беше супер до преди това натискахме си се виждах че има желение и че и е гот и като почнахме мисля, че се представих зле явно не правя нещо както трябва. Също така момичето е малко по-голямо от мен и има дооста повече опит.
Ако по време на секс-а мислиш за баба ти, за да удължиш акта... може и от това да е ... :)
П.П. Успокой се ... сигурно е от притеснение и психологична гледна точка... 2-3 пъти не си успял и вече подсъзнателно ти се набива, че не можеш :) А ако продължава така иди на лекар :)
mitaka_000
08-31-2012, 06:37
Още повече ме наплаши с лекър. :)
Дайте съвет за това, че според мен тя не се нарадва.
Thrombocyte
08-31-2012, 07:17
Явно девойката е пън в леглото и не знае как се прави секс.
Увеличи темпото, би трябвало еякулацията да подрани.
AnarchyBoy
08-31-2012, 07:34
:lol: сериозно ли искаш , да ти дадем съвети как да се чУкате , качествено ?
Окей аз се заемам
Стъпка 1: Съблечи я , след което я остави тя да съблече теб , или едновременно , ако сте много загорели съблечете си се самички (по бързо става)
Стъпка 2: ЦелуваитИ се , може и да се гушкатИ
Стъпка 3: Почни да я пипаш по гардитИ и междукрачния отвор , а тя да ти бара мекия уй
Стъпка 4: Френска 8-)
Стъпка 5: Правете секс :razz:
mitaka_000
08-31-2012, 08:22
Благодаря @Thrombocyte. @Anarchy това и правя питах защо тази не ми изглеждаше на кеф. Благодаря за подробното описание. :D :D :D
sweetycherry33
08-31-2012, 08:31
Може само така да ти изглежда...а за свършването - според мен трябва да посетиш лекар.
PyCoKoCkA93
08-31-2012, 15:52
А с ръчните имаш ли такъв проблем?Ако не,не мисля,че ти е нужен лекар,а по-скоро пълно спокойствие,малко по-дълга любовна игра,придружена от френска и липса на какъвто и да било алкохол...
mitaka_000
08-31-2012, 19:04
С ръчички нямам никакъв проблем. Като се замисля и 3те пъти бях подпийнал. Първия път 2-3 бирички вторият път доста се бях наквасил и третият път бях ударил 1-2 ракии но не мисля, че е от това вдигнах го без проблем...
спокойно пич, нормално е... много си шашнат просто... другия път бъди спокоен, ама хич да не ти пука от нищо, и си мисли за разни неща дето те възбуждат... ще се успокоиш и ще станат нещата ;)