View Full Version : "Немога да се отпусна"
Здравейте на всички. Излизах с едно момиче, всичко беше точно, но в един момент се разделихме, защото не беше сигурна какво изпитва. Сега ми казва, че пак иска да пробваме, но ми каза също, че като е с мен, неможе да се отпусне.
Някой да има мнение?
Пише се не мога.
Ами опитай се по някакъв начин да я предразположиш,поговорете и разбери какво точно има предвид за да се опиташ да го поправиш.
Wednesday666
08-31-2012, 11:22
В какъв смисъл не може да се отпусне? Не може да бъде себе си ли?
Ако става дума за това - мислиш ли, че има смисъл да бъдеш с някого, който ще се прави на какъвто не е пред теб? Аз не мисля.
Amore-Mio*
08-31-2012, 11:42
Поговори с нея.
Възможно е да е от притеснителните и да не знае кое как да направи.
Накарай я да се отпусне.
Поговорих с нея. Попитях я каква е причината, тя просто ми отговори едно " Не мога да обясня " ! А иначе си се държи напълно нормално, просто си мисля, че ме разиграва ! :)
forside1
08-31-2012, 14:17
Пише се не мога.
Ами опитай се по някакъв начин да я предразположиш,поговорете и разбери какво точно има предвид за да се опиташ да го поправиш.
+1
dimitar_ak
08-31-2012, 14:18
Не ти се кефи особено. Пробва се дали ще й харесаш, но явно не. Трябва с нещо да я впечатлиш. Напъни се и измисли начин следващия път да изкарате приятно и тя наистина да се забавлява.
Incadeptus
08-31-2012, 14:28
НАУЧЕТЕ СЕ КАК ДА ПИШЕТЕ БЕ НЕГРАМОТНИЦИ ТАКИВА !
Не ти се кефи особено. Пробва се дали ще й харесаш, но явно не. Трябва с нещо да я впечатлиш. Напъни се и измисли начин следващия път да изкарате приятно и тя наистина да се забавлява.
Доста пъти сме излизали и сме си прекарвали страхотно, личи й, че и тя си прекарва добре като излизаме, но незнам какво става ! !
PyCoKoCkA93
08-31-2012, 15:34
Мисля,че не знае какво иска и това е тактична реплика,за да се измъкне от сконфузната ситуация...Толкова е трудно да признаеш на някого,че още не си наясно с чувствата си и ти трябва още време :lol: Което,естествено,не ти дава гаранции за успех.Мисля,че положението е 50/50 и наистина гледай да бъдеш себе си и да покажеш най-доброто,на което си способен,но БЕЗ ДА преиграваш,защото е безсмислено да се правиш на шут и да разиграваш театри,загърбвайки истинското си "аз".Ако и тогава не се получи,значи не сте един за друг и ще трябва да го приемеш...
YourFavouriteDrug
08-31-2012, 15:48
Според мен такива неща не стават насила... ако може да се отпусне и да бъде себе си пред теб, най-вероятно не сте един за друг.
sexa_na_kompleksa
08-31-2012, 19:28
Дай й време. И аз така бях в началото с моя, но после се отпуснах, и нещата се наредиха. : )
xXxPETYAxXx
08-31-2012, 20:22
Не искай от нея да ти обясни смисъла на думите си, а я попитай, с какво ТИ можеш да и помогнеш, и да я предразположиш да се "отпусне".
Някак си е по-сладко, да видиш, че на някой му пука, отколкото да иска да ти чуе обесненията...или само за мен е така, не знам. Пробвай :D
EternalDream
08-31-2012, 20:29
Покани я пак да излезете и се дръж хм ... мило? Така че да се отпусне :D
Не искай от нея да ти обясни смисъла на думите си, а я попитай, с какво ТИ можеш да и помогнеш, и да я предразположиш да се "отпусне".
Някак си е по-сладко, да видиш, че на някой му пука, отколкото да иска да ти чуе обесненията...или само за мен е така, не знам. Пробвай :D
Попитах я това и тя отговори просто "НЕ ЗНАМ" ! WTF?
EternalDream
Държа се по възможно най-добрия начин с нея и тя се държи съвсем нормално, немога да я разбера !
filmimilmi
08-31-2012, 21:46
"Не знам" = "не те искам и не знам как да ти го кажа". Както казаха, чака да намери нещо в теб или поне докато се реши да те разкара окончателно.
Anichkaxxwee
08-31-2012, 22:30
Поговорете си
Може да е от по-срамежливите и притеснителните