Влез

View Full Version : Незнам какво да правя? ;xx

psyho_bitch
08-31-2012, 15:48
Xаресвам едно момче - не отдавна сме в една и съща компанията, често го виждам за миг на улицата, но през ден се събираме компанията в една приятелка, така, че може да се каже, че се виждаме често. Той ще е 10 клас, a аз 7. Един ден (когато се събрахме) се прибрах рано, на другия приятелката ми, ми каза, че той е питал дали наистина съм го харесвала, а тя му отговорила с "да" и той после я е питала на колко съм, как се казвам. Тя му казалa, че съм колкотo нея, а всички са се изненадали (защото приличам на 16, a съм на 13), питал как се казвам и тя му отговори. Казали, че съм сладка, но малка (най-малките от компанията сме аз и две други момичета, другите са за 10 клас). Приятелите ми, ми викат, че има шанс да тръгнем, защото ме гледа когато се съберемe компанията и защото питал на колко съм и как се казвам. Много искам да тръгнемe и да му се мяркам пред очите. Чудя се какво да правя?

Amore-Mio*
08-31-2012, 15:58
Пиши му, излезте двамата.
Виж как ще се развият нещата и дали имаш шанс.

EternalDream
08-31-2012, 16:04
Стига освен да приличаш на 16 да имаш зряло мислене, той не би трябвало да се чуди много. Излезте двамата, проследи той как се държи с теб. Има някакъв шанс :)

PyCoKoCkA93
08-31-2012, 16:06
Еми нищо не губиш,ако го заговориш другия път като излезете,да му поискаш скайп,фейсбук,може и телефон.В процеса на писане,ако вървят нещата,нищо не пречи и ти да го поканиш да излезете само двамата и така.Те нещата малко или много се усещат накъде вървят.Но имай предвид,че на неговата възраст е повече от вероятно да поиска и нещо повече от целувки и прегръдки,така че си направи предварително сметката и от тази гледна точка дали има смисъл да се захващаш с него...

mMemories
08-31-2012, 16:28
Имаш шанс, но остави нещата да се развиват... прави добро впечатление, смис изглеждай добре (не казвам да си сложиш 100 тона грим и 40 см токчета), дръж се като 16-годишна, не само изглеждай на толкова ии би трябвало да се получи нещо ако наистина има интерес от негова страна :))

xXxPETYAxXx
08-31-2012, 20:07
Ми не знам дали съм песимист или реалист, но не мисля, че ще се получи...
Като искаш пробвай - нищо не губиш.
Моето мнение е, че 16-13 е кофти разлика във възрастта. Не ме разбирай погрешно, 3 години не са много, но ако си примерно на 17, а момчето на 20...

Anichkaxxwee
08-31-2012, 22:36
Моето мнение е, че 16-13 е кофти разлика във възрастта. Не ме разбирай погрешно, 3 години не са много, но ако си примерно на 17, а момчето на 20...

И аз съм на същото мнение,
но пробвай, все пак

thelover3
09-01-2012, 02:26
Не я отчайвайте...пробвай, има шанс! Покани го да излезете само двамата и виж какво ще стане.

А за това, че ще иска нещо повече от прегръдки и целувки - ами не е сигурно, една приятелка на 14 ходи с 16 годишен и е девствена и не смята да го прави скоро, но са заедно въпреки това и са невероятна двойка!

HollyGolightly
09-01-2012, 03:28
Във вашият случай 3 години са си доста голяма разлика. Вие просто сте на различен акъл все още, независимо от това ти как изглеждаш.
И само да попитам как така сте от една компания , а той не ти знае името :D

psyho_bitch
09-01-2012, 08:27
И само да попитам как така сте от една компания , а той не ти знае името :D
Ами всъщност не съм от доста време с него в една компания, сигурно от някъде 5-6 дни и 2-3 събирания съм (и то заради приятелката ми) :)