View Full Version : Защо става така ?
sisi_ifchy
08-31-2012, 19:08
Здравейте !!!
Искам да ви разкажа моята история която е много объркана и оплетена !!!
Преди 2 седмици излизах с едно момче ... Но тогава бях се разделила с гаджето си и той започна да ме заплашва че ще ме зарови и че ще ме убие и т.н. ... А аз това момче супер много го обичам (ходиме с него 1година и 6 месеца) и просто немога без него ... той не ми дава да излизам не ми дава нищо да правя само и само да съм единствено в нас ... не ми дава нищо да правя седя в нас се едно съм във завтор ... :( но в момента е на село и той излиза а аз си седя в нас когато го помоля той да не излиза никъде той не ме послушва и излиза ... Бях излезнала с онова момче 1-2 пъти само защото исках да го поздразня , да видя дали ме обича и дали ще ме потърси и дали му пука за мен затова го направих... но сега той неиска да ми повярва че нищо не съм правила с него само излизахме нищо повече (не съм му изневерила ) той неиска да го разбере това... !!! В момента си е на село и ужасно много ми липсва чакам с нетърпение да си доийде и да го видя за да му обясна всичко във очите ;( !!! Но аз няма никаква вина просто исках да го проверя !!! Кажете ми аз ли имам някаква вина в това нещо или той като ми забранява всичко да правя само и само да си седя в нас (това го прави нарочно само и само да бъде неговото) !!!
Моля ви дайте ми съвет какво да правя !!! :(
Violenza
08-31-2012, 19:15
Имаш вина, че изобщо го търпиш това говедо.
РАЗКАРАЙ ГО ТОЯ ПСИХОПАТ!
sisi_ifchy
08-31-2012, 19:19
а като немога като съм свикнала с него как да го променя ... аз лесно се променям а той не ;(;(;(
EternalDream
08-31-2012, 19:22
Не е за теб.
shmatarok
08-31-2012, 19:22
като не можеш без него, търпи го и си седи вкъщи сама да ревеш. Бива ли да си толкова безхарактерна? Тоя те прави на 2 стотинки, ти го "обичаш".
sisi_ifchy
08-31-2012, 19:25
обичам го защото сме преживяли супер много готини неща за които немпга да им обърна гръб пък камули на него немога да го оставя супер много го обичам всичко давам само и само да се промени той самия а как да го накарам да се промени ??? :(
deniity.we
08-31-2012, 19:26
Хаха това ми звучи като филм на ужасите :D Тоя е някъв психопат.Ако си свикнала не знам какъв съвет искаш от нас...моя съвет е да го оставяш тоя...някъв побъркан.
shmatarok
08-31-2012, 19:27
на колко години сте?
такива радикални промени не могат да бъдат направени. говедото си е говедо.
sisi_ifchy
08-31-2012, 19:28
еми на 17 години сме :(
druzilla
08-31-2012, 19:29
Имаш вина, че изобщо го търпиш това говедо.
Точно. :D Не знам как можеш да го търпиш..И как изобщо можеш да кажеш,че го обичаш.Разкарай го,най-добре ще е за теб ;)
sisi_ifchy
08-31-2012, 19:30
немога ... немога без него ... просто искам да се промени ;(
deniity.we
08-31-2012, 19:41
Ами решението е просто. Отиваш при него и му казваш как се чувстваш и как искаш да се промени.Ако го направи значи наистина те обича. Ако не го направи значи вечно ще си остане говедо и по-добре го оставяй.
shmatarok
08-31-2012, 19:45
Ами решението е просто. Отиваш при него и му казваш как се чувстваш и как искаш да се промени.Ако го направи значи наистина те обича. Ако не го направи значи вечно ще си остане говедо и по-добре го оставяй.
най-много да изяде някой шамар така. ама любов ли е, да го опишеш.
авторке, за годините си си не само неграмотна, но и безхарактерна. :/
xXxPETYAxXx
08-31-2012, 19:58
Наистина се учудвам, колко млади момичета си губят времето с кретени!!!
Не разбирам. За какво го търпиш и си навиваш на пръста, че го обичаш. Не е така, просто предпочиташ да си стоиш "обвързана", да имаш "сериозен приятел", вместо да си сама...
Зарежи го тоя!
Дай си шанс да намериш някой, който няма да се отнася с теб като с вещ!
Violenza
08-31-2012, 19:59
Авторке, какъв е смисълът да си с човек, който не харесваш такъв, какъвто е, и искаш да променяш? Той няма да се промени, а и защо да го прави? Ти щом си му вървиш след задника, дори и след като те мачка така, файда за него от промяната - никаква.
Като толкова не можеш без него, търпи си го тогава и недей да мрънкаш. Сама си се докарала до това положение.
Остави ги тези чувства настрана и си послушай малко мозъка, не е за теб. Зарязвай го преди да е станало твърде късно и да плачеш какво ти бил направил.
Anichkaxxwee
08-31-2012, 22:39
Недей да се измъчваш
Защо въобще го търпиш?!
Разкарай го дори и да имаш чувства към него, ще го забравиш, ще си намериш някой 100 пъти по-добър от този кретен
HollyGolightly
09-01-2012, 03:20
Разбира се, че можеш без него, ти сама си го каза, просто си свикнала с него, а навиците се променят. Както си живяла преди без него, така ще можеш и сега да живееш без него. Зарязвай го докато не е станало късно. И ако продължава да те заплашва по този начин кажи на някого да му свий малко перките.
Как въобще го търпиш това създание се чудя
Teenhelp1
09-01-2012, 05:17
Можеш без него спокойно и аз виках така,но след време минава.Зарязвай го няма смисъл. :)
Wednesday666
09-01-2012, 08:53
Тоя е болен. Това е маниашка история.
От къде на къде няма да те пуска да излизаш? А ти с кой акъл му позволяваш?
Като не му изнася - да си хваща пътя.
Ще ме спира да излизам, как ли пък не.
А ти, как така не можеш без него? Да не умреш случайно ако тоя го няма?
Даже много по-добре ще си живееш без него. Бий му шута на говедото тъпо и да се оправя.
Оф защо всички момичета си мислят,че могат да променят момчето? о.О Тва е невъзможно. И като си повтаряш само " не мога" и тн ще си търпиш "наказанието". Или го режеш и не се занимаваш с него,или си прави нервите.Прави каквото си знаеш ;)
LeprikonA
09-01-2012, 10:44
Аз в такива теми най-редовно си питам - ти чувство за самоуважение нЕмаш ли? Да го намираш по по-бързата процедура, че изглежда много зле от страни.
Първо - кой е той по дяволите, че не ти дава да излизаш?
Второ - ти пък защо слушаш изобщо?
Трето - няма такова нещо като "не мога без него". Това е клише, до няколко седмици след като го зарежеш ще го чувстваш като най-правилното нещо на тоя свят.
Четвърто - той няма да се промени. Вече си го научила, че номерата му минават, той си е уверен в себе си и номерата си, знае че ти се връзваш (очевидно) и за нищо на света няма да се промени.
Заслужаваш си всичко, което ти се случва :)
Amore-Mio*
09-01-2012, 18:51
Стой, колкото се може по - далеч от настоящия си приятел.
Ти не си някаква негова собственост или играчка, с която може да си играе и да прави, каквото си иска. Гадно е, ама година и кусур да си го търпяла - просто или нямаш никакво самочувствие, или нямаш грам достойнство и самоуважение, а може би и двете. И какво,когато започне да ти посяга, че даже да употребява физически тормоз - пак ли ще си с него?
Ти капка самоуважение имаш ли? Как позволявате на момчета да се държат така с вас бе,вие болни ли сте,кви са тия комплекси.
Ще го накараш да се промени едно хубавата,като му разбиеш нещо в главата следващия път като те заплаши или ти каже кво да правиш.Пикльо се мисли за мъж.
Остави го няма смисъл да си с човек който ти забранява. Ако искаш цял живот да си така се трови и другото което ще ти кажа е че както казват по горе по коментарите забравя се нито е първия нито последния. ;)