View Full Version : POPPERS или капки като афродизиак... ЩО Е ТО и използвате ли ?
FunnYboY
09-01-2012, 14:21
Има доста видове медикаменти с които се повишата сексуалната възбуда. Освен хапчета и прочие... има Попърс за стая. Един от тях е "Амстердам". Лично аз не съм използвал такова нещо, понеже нямам нужда... но ми стана интересно - дали наистина указват някакъв ефект или си е чиста проба "рекламен трик" ? Вие как мислите, използвал ли е някой? Тук са предимно тиин-ове и едва ли ни трябват попърси, мопърси и сякви подобни... но все пак няма нищо лошо в даден момент да се разтрепериш от хормони. :D
Друг вид за който знам са така наречените капки "испанска муха", които се слагат в питие. Марки не споменавам, тъй като са доста. Интересува ме предимно дали имат някакъв ефект? :)
А, да и друго - към момчетата. Ползвали ли сте пръстен за пенис по време на полов акт? Било то вибриращ или от другите. за това говоря http://pich.bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81/78-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81
П.П попаднах в един секшоп магазин и що неща видях там... не съм и подозирал, че съществуват такива "играчки" за пълнолетни. :D :D :D
Furious?
09-01-2012, 14:33
За попърс съм чувал , че разширява АНАЛА
Psyko Nuts
09-01-2012, 18:31
Какво е Амстердам?
dimitar_ak
09-01-2012, 18:38
Тези неща за възбуда са си чисти "дай да ти вземем парите". Пръстен аз не съм ползвал, но за него съм съгласен, че върши работа.
я раздуйте за тия пръстени, къв им е ефекта, кво ги прави специални и различни :д от статията само разбрах, че чувството е различно, ама това са прекалено общи приказки. моляяя
FunnYboY
09-01-2012, 20:57
Първо какво е Амстердам - ами вид попърс. :D http://www.cupidon.bg/amsterdam-power-big-poppers.html За ароматизиране на стая е.
Капки "испанска муха" - http://www.xn--80aaa3alneordzy.com/
http://sex-love-bg.com/viewtopic.php?f=46&t=737
А до пръстена. Скоро ми показаха такъв пръстен за пръст. Той разбира се е с друга насоченост - отпускане и психологическа нагласа за релакс. Има много нерви по пръстите. Пробвах го няколко пъти и е страшен кеф. Таааа като мъж предполагам, че ефекта ще е сходен и от такъв пръстен на пениса, докато се прави секс. Малките топченца по реброто на самия пръстен ще опират в пениса и ще създават по-различно усещане и "притискане", за разлика от "джвакане" :D :D :D във превъзбудена вагина. Поне така предполагам де .................................... ;)
Попърс...попърс отпускат мускулите и ти стягат мозъка за около минута.
испанскатта муха, даже не я помисляй, никъв ефект.
dimitar_ak
09-03-2012, 06:51
Пръстенът притиска главичката на члена точно така като се прави за да се предотврати изпразване. Ефектът е голяма възбуда и твърдост и задържане за дълго на края.
FunnYboY
09-06-2012, 07:34
xmm :)
ALetterFromTheSky
09-06-2012, 07:49
Попърс си вземах миналото лято да се отрязвам в дискотеката :D :D:D
Scarface_
09-06-2012, 08:02
попърса вкарва кръв в главата ти , а пръстена се слага докрай , увеличава задържането на кръв в пениса ти и се предполага по-бавно свършване ...не съм ги пробвал , но скоро смятам да пробвам пръстен
Тези пръстени не са нищо особено , даже голяма простотия бих казала.
Доколкото знам,влиянието на попърс е около 1мин. и те опиянява като наркотик.
Frankie Wildе
09-08-2012, 00:27
Попърс се използва и по купоните ;д една приятелка носеше веднъж и го пробвах и аз. Рязко ти затопля тялото и чувстваш, че главата ти ще се пръсне.
И аз с попърс съм се друсала :д Не съм го използвала за афродизиак. Но влиянието му като наркотик е highly overrated. 3 мин. макс ми стяга главата и леко не знам къде съм и т'ва е. За тея 2 пъти употреба не съм впечатлена, 'ма никак!
Claymore
09-08-2012, 09:07
На попърса целта не е да се друсаш с него. Оставя се в стаята и то малко по малко изпуска, това което е в него. Така се отпускат мускулите просто и аналния секс става по-безболезнен.
Трае по една - две минути само когато си го пръскаш в носа и тогава по никакъв начин не действа като афродизиак.
Пробвал съм попърс, но да Ви кажа никакъв сексуален ефект не ми донесе, не че съм го пробвал и с такава цел. Усещането е ... много отчетливо се усеща в главата, като цяло опияняващ и не до там приятен ефект ми се стори.