View Full Version : Белези от нож
Значи имам белези от нож /рески/ на врата бях се бил с едни мангали на 16 и сега ,си стоят и се виждат приятелите ме съветват да се мажа с нещо но на мен не ми харесва да ходя като гримиран , според вас момичета грозно ли е ,бихте ли обърнали голямо внимание ?
SisiStrange
09-01-2012, 19:43
Не бих обърнала внимание.
sweetycherry33
09-01-2012, 19:45
мхм и аз
Incadeptus
09-01-2012, 19:46
абе нема някой да те зареже заради белезите.
nymphadora
09-01-2012, 20:37
секси е.
BrainDamage
09-01-2012, 21:28
Зависи от белезите. Ппц сигурно бих ги забелязала, но едва ли ще имат някакво значение за каквото и да е.
AnarchyBoy
09-02-2012, 04:06
10 words
Това правило , вече го няма 8-)
Мм и аз съм на мнение , че за повечето момичета е секси , е ся не някакъв да си осакатен , но примерно и аз съм целия в белези (по торса , краката и гърба) и приятелката ми , даже ги харесва :D и ги кръщава с имена и някви такива простотии :razz:
Идея: не се мажи с глупости ;) да не ти пука , няма да те върнат момичетата
Това правило , вече го няма 8-) На мен ми показва,че го има ;)
someonerandom
09-02-2012, 14:42
На мен ми показва,че го има ;)
Проба.
Едит:Няма го 8-)
По темата-щом са от нож,че и на врата,а си щастливо жив и пишещ във форуми,едва ли са особено дълбоки и сериозни,и съответно не бият много на очи.Пък и както ти казаха,най-вероятно доста момичета ще ги харесат,така че спокойно 8-)
Аве споко. Аз познавам хора и с големи родилни белези пък си имат гаджета и т.н. ;д Всеки има белег, даже и момичетата имат. Аз имам един на ръката по-голям и даже си го харесвам, защото прилича на усмивка ;д
druzilla
09-02-2012, 16:07
Ако някое момиче им обърне внимание или те отреже заради тях,трябва да е супер повърхностна.. :?
ve6ti4kata1994
09-02-2012, 16:59
Не би трябвало за момичетата да имат значение белизите, моето момче има на стомаха от операция и даже ми харесва :)
PyCoKoCkA93
09-02-2012, 18:09
Нищо ти няма,ако са със сериозни намерения,няма да те върнат все едно си прокажен,я :lol: Не се впрягай толкова...
Белезите са си история, напомнят ни за миналото. Освен ако не се касае за обезобразяване, не виждам нищо лошо в тях, даже напротив.
fluffy_^
09-02-2012, 23:43
Луд ли си братле аз като порасна си се представям с някаф белег на лицето които почва от лявата горна вежда и продължава надолу по бузата малко все едно сам се бил с мечка :Д и с малко брада ще бъда дзвер :Д
На мен не би ми пукало за белезите.
<33333 Сладки са. Носят духа на миналото. Е, стига да не си се опитвал да се самоубиваш де. :дд Тогава са зловещи.
Зависи от белезите,но не бих обърнала внимание.Някои тука написаха,че са секси,ами да,и аз ги виджам така :D
То и да се мажеш на дали ще помогне.
Иначе не бих обърнала внимание, аз допреди няколко години още си имах белези по коленете от многото падания като дете.. пък никой не ме е върнал..
Белезите са си история, напомнят ни за миналото. Освен ако не се касае за обезобразяване, не виждам нищо лошо в тях, даже напротив.
именно
имам белези от шевове по ръцете, мъничък на лицето, няколко по краката
спомням си откъде са и ми е готино ,като reminder са
все тая, продължавам да твърдя че са секси /при мъжете/
anonymous708973
09-03-2012, 16:30
Белезите са си история, напомнят ни за миналото.
Много добро изказване.
Приятелят ми има няколко, много ги харесвам.
Jus7Smil3Back
09-05-2012, 00:36
http://i4.asntown.net/from_deathTom_Connelly_almost_himself_the_horrific-t258.jpg SO SEXY! :|
Някои белези да,наистина изглеждат секси.
Ами аз лично ще си помисля,че си се срязал заради момиче!
SunshineM
09-13-2012, 11:59
Дори и да ги забележа няма да пречат.
cookie78
09-13-2012, 17:46
Няма да ми пречат..обаче като има белег и аз си минавам по линията с пръсти, и аз не знам защо :D
pifiella
09-13-2012, 20:41
Не мисли за глупости..Аз съм цялата в белези, имам на гърба от стъкло,под лявата мишница от ламарина,рожденен белег на корема,т.н. и не ме мислят за прокажена!
autumn_eyes
09-14-2012, 07:45
Секси е наистина. Показва сила. Ако толкова се притесняваш мажи ги с крем "Здраве" или нещо подобно вечер, преди да си легнеш.