Влез

View Full Version : Немога да го разбера?

Vanina Bittner
09-02-2012, 03:17
Здравейте искам да ви попитам нещо и ако може да ми дадете съвет.
....Харесвам вдно момче, с което тренираме заедно.
Хлътнала съм по него от близо 3 години. В началото той не ми обръщаше никакво внимание а аз го харесвах много и го попитах дали има чуства към мен, но той отговори с "НЕ". Реших да го попитам защото той през цялата тренировка само поглежда към мен. След като ми отговори с не се опитах да се откажа от него и започнах да харесвам друго момче което ми обръщаше твърде много внимание и се отказах от него и се върнах към старата любов. След като започнах отново да го харесвам започнахме много да се караме, после ставахме приятели, после пак се карахме. Малко по късно си хвана гадже, за което приятелите ми казаха че прилича на мен до някъква степен. След като скъса с нея започнахме да се караме по-малко. След това заминах на море и след като се върнах започнахме да си пишем по скайп и да си говорим започна да ми обръща повече внимание.
Искам да се обвържа с него, но ме е страх до някаква степен, защото от тази година започвам да уча с него в едно училище.
...Не знам дали това е важно, но той е скорпион а аз телец.
2 години е по- голям от мен.
......моля ви помогнете ми...и моля ви не ме обиждайте....
Благодаря ви предварително!

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 06:43
Ти си супер детски свят

Teenhelp1
09-02-2012, 06:50
Ти си супер детски свят
+ 100 :D

xXxPETYAxXx
09-02-2012, 07:11
Много се обърках с тея писаници...Първо едно момче, после друго, после май пак става въпрос за първото...
Искаш да се обвържеш с него? А той дали иска, че питаш, дали би било проблем? Какво като ще сте в едно училище? Няма да сте в 1 клас я...

Teenhelp1
09-02-2012, 07:14
Сигурно я е срам да има гадже пред другите и за това й е ''страха''.

nymphadora
09-02-2012, 08:37
Скорпионите са странници,да знаеш.:D

FuCKkK13
09-02-2012, 08:59
апф 2 пъти :? 8-)

FuCKkK13
09-02-2012, 09:00
o.O 1во щом си се отказала един път от него и 2ри път ще стане така че или си го хващай, или спри с тоя филм... 2ро това с ''хванал си гадже дето приличала на тебе ''са пълни глупости...харесваш човек заради външността му и заради характера му.. дори и другото момиче да е имала общи черти с теб това едва ли има общо ...3то - да ти кажа хич май не знаеш какво искаш ама айде ..

btw. трябва да намерите някой да ви направи една сапунка - обзалагам се че бабите ще се влюбят във вас 8-)

Psyko Nuts
09-02-2012, 09:17
Скорпионите са странници,да знаеш.:D

+1 Ама се шибаме яко :D

Anichkaxxwee
09-02-2012, 10:48
Ами като имате чувства един към друг, защо пък да не станете гаЖита
И тва че сте от едно училище - какъв е проблема ?

GLaDOS
09-02-2012, 10:50
...Не знам дали това е важно, но той е скорпион а аз телец.
2 години е по- голям от мен.

О,това е изключително важно... отивам да питам звездите.
Ама нещо този скорпион не ми вдъхва доверие,помисли си дали познаваш някой "стрелец","козирог" ....

HollyGolightly
09-02-2012, 23:10
Е нищо не разбрах от този твоя разказ, уж един па после друг даже не знам с кого сега уж имаш шанс да бъдеш. Но да, пробвай, няма от какво да те е страх, ако не стане, не е последното момче на света.

Vanina Bittner
09-05-2012, 00:48
Да ще помисля

Vanina Bittner
09-05-2012, 00:51
Всъщност да прависте сапунка сме и всичко горе е объркано....
Харесвам момче което вече съм разпитвала дали ме харесва....това беше преди 2години, но тогава се държеше много гадно а сега се държи сякъш съм принцеса но ме е страх да го попитам отново защото той е инат и няма да ми лредложи ако ме хасва

Lisinka
09-08-2012, 23:40
oh my good.. той е инат и няма да ми предложи, ако ме харесва ?!?!?!?! ...... ти какво очакваш,да пита "искаш ли да станем гаджета" ли ?! .. просто поговори с него-толкова ли е трудно

balu4ka
09-09-2012, 05:21
Ами,минали са 2 години,може би сега повече му допадаш като човек,вероятно си израстанала като личност и той да е забелязал.Щом и двамата тренирате,може би имате еднакви хобита и т.н.Вземете се разберете и излесте,не е толкова трудно.Забрави тези формалности ,ако нещата ще станат ,то вероятно няма да е с въпрос,а чрез действия.
ПС:много несвързано е всичко в поста ти ; )