View Full Version : Любов от разстояние - най-голямото наказание :(
Отдавна чета теми в този форум и днес реших да се регистрирам и да разкажа за моята история, защото ми писна да няма кой да ме изслуша. Преди 6 месеца се запознах с едно момче във фейсбук и така почнахме да си пишем всяка вечер. По снимките не го харесвах ама ИЗОБЩО! Обаче имахме много общи теми за който си пишехме с часове и все още продължаваме! Въпреки че не го харесвах на външен вид, не можех нито ден без да си пишем и не мога все още :( . Нещо в него ме привличаше, но не можех да го нарека любов докато той не ми призна чувствата си . Доколко искрени могат да бъдат тези чувства към човек когото не обичаш не зная, но не мога да заспя вечер без да споделя с него какво ми се е случило през деня ... без да чуя гласа му. Аз също му признах че имам чувства към него. Вече за мен е перфектното момче и външният вид няма никакво значение. Толкова съм привързана към него, че не мога сама да повярвам на себе си. До тук хубаво, но има един проблем. Той не е от града живее на километри от мен и не можем да се виждаме :( Толкова много го обичам и толкова искам да съм с него ... но все още сме много малки и двамата, едва на 14 и не мога да отида при него, нито той при мен. И двамата живеем с мисълта и надеждата, че някой ден ще се видим и ще сме заедно, но не знам доколко това би могло да стане истина. Всичко бих дала да го докосна да хвана ръцете му .. Всяка вечер плача за него....мечтая, че някой ден ще заспя в прегръдките му... Много е тежко да имаш някой в сърцето си, но не и в прегръдките си :(
Та искам да попитам хора в моето положение или вече преминали през това дали такава връзка има надежда ?? Струва ли си да продължаваме да се надяваме ?? Възможно ли е някога да бъдем заедно, или да се откажа колкото и да е трудно и да продължа напред?? Моля ви дайте ми съвет и без мнения от сорта ''много си малка'' или ''любов от разстояние не съществува'' , защото СЪЩЕСТВУВА !!
съществува когато сте се виждали , заедно сте от доста време и нямате проблем да сте далеч един от друг за няколко месеца . Това вашето не е любов.
ShtrudeL
09-02-2012, 10:01
Милата. Ама вие изобщо ли не сте се виждали?
Как така го обичаш, без да си го държала за ръка?
Вярно сте малки..
Милата. Ама вие изобщо ли не сте се виждали?
Как така го обичаш, без да си го държала за ръка?
Вярно сте малки..
Ми не сме се виждали няма как просто :(
^Има и такова животно. Аз вярвам и в тези неща. Някак си, всичко е възможно.
към Щруди
Me4encety
09-02-2012, 10:09
Апф и аз съм в подобно положение с една мацка.Бях един месец в града й сичко беше окей,обичала ме бла бла бла,ако съм била от там щяла да е с мен и да се бори за мен дрън дрън дрън.Е кво,дойдох си в къщи и изведнъж всичко се промени.Шибаното разстояние да ви е проблема на всичките.Ако има желание,ИМА и начин.
По принцип е възможно, но ако сте по-големи, тогава можете да си ходите на гости ала бала. Сега зависи колко километра ви делят, ако са 20-30 има шанс, ако са 200-300 по-добре само си пишете и не се привързвай много.
Приблизително на колко километра сте един от друг?
По принцип не вярвам в "любов от разстояние",защото дори и да просъществува,просто нямате спомени и хубави моменти с дадения човек...просто чат/разговор...нищо повече.
За "любов" без дори да сте се погледнали на живо,просто не ми говори.Не можеш да ме убедиш,защото едно е само да си говорите,друго е да комуникирате очи в очи.
И все пак разстоянието би могло да бъде преодоляно,но не и без реален контакт.
Когато двама не се виждат дълго време от порядъка на месеци,винаги единия ще си намери нещо реално...(още сте малки,но и този момент ще дойде).
Разбирам връзката от разстояние ,но да има поне минимален период от около седмица-две ,когато да има възможност поне за малко да се видите...
П.П. Това НЕ Е любов,привързана си.
Anichkaxxwee
09-02-2012, 10:45
Как ще го обичаш, като даже не си го виждала, да сте излизали а,у
На 14 си, според мен, остави тази връзка от разстояние
Останете си с въпросното момче приятели
Споделяй му, разказвай му как е минал денят ти,
но не се привързвай към него
ShtrudeL
09-02-2012, 11:10
^Има и такова животно. Аз вярвам и в тези неща. Някак си, всичко е възможно.
към Щруди
И аз вярвах като бях на 14 и имах виртуално гаЖе от Франция за около година. Много го обичах. :о
ае да ти кажа интернетските връзки хич не са за подценяване.. казвам ти :Д някои от тях направо нямат приключване - endless drama & romance. едно такова чувство, все едно сте създадени един за др., и някак си всичко е писано да сте заедно и т.н.
предполагам при достатъчно силни чувства и една връзка от разстояние може да се превърне във фатална и за двамата, и то по сладко-горчив начин. чеСна скаутска!
особено ако и двамата индивиди са въвлечени.
И аз вярвах като бях на 14 и имах виртуално гаЖе от Франция за около година. Много го обичах. :о
Що не те е взел за Франция.. барем ни се манеш от главата. 8-)
ShtrudeL
09-02-2012, 12:01
Що не те е взел за Франция.. барем ни се манеш от главата. 8-)
http://media.tumblr.com/tumblr_m85jjn9WgB1rni1ka.gif
sexa_na_kompleksa
09-03-2012, 07:54
Никога не съм имала връзка от разстояние,но намерих една статия с разумни на пръв поглед съвети: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/29-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/1574-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC-%D1%81-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D 0%B8%D0%B5 Успех!
В момента поддържам връзка от разстояние.Приятелят ми замина да работи по морето едва преди около две седмици и ще си дойде след няма и седмица,а вече се чудя хората как издържат по месеци без половинките си и то ако са в Чужбина.Вярно,имам много минути към него и се чуваме постоянно,не усещам липсата му чак толкова,когато съм с приятели,дори е имало моменти в който той търси там от кой да ми се обади,за да ми напомни,че не се сещам за него,а не че не се сещам,просто не обичам докато съм с приятелите си да говоря по телефона,защото разговорите с него са по часове.Когато остана сама вкъщи обаче,избягвам дори музика да слушам,защото се сещам,че не е до мен,че и тази вечер няма да заспим заедно и от това ми става кофти.
fluffy_^
09-05-2012, 01:24
Апф и аз съм в подобно положение с една """""мацка""""".Бях един месец в града й сичко беше окей,обичала ме бла бла бла,ако съм била от там щяла да е с мен и да се бори за мен дрън дрън дрън.Е кво,дойдох си в къщи и изведнъж всичко се промени.Шибаното разстояние да ви е проблема на всичките.Ако има желание,ИМА и начин.
ти нали си момиче ? за ква мацка ни говориш ?
Аз съм на 21 и все още вярвам в любовта от разстояние, дори и да е голяма пречка ! Имала съм такава връзка с момче, която изтрая 2 месеца, защото нямаше възможност да идва, но това не значи че сме нямали чувства или че разстоянието е убивало желанието да бъдем заедно ! За това са важни километрите и то по-добре да са малко, че иначе е трудно ! Не е важно да докосне ръцете ти, щом е докоснал сърцето ти, поне аз така вижсам нещата : ) Освен това и аз съм обичала БЕЗ да видя човека срещу мен : ) Поговорете и се разберете, пожелавам ти успех, дано продължите и някой ден се срещнете !
Двамата сте твърде малки,такава връзка се гради върху много нерви,компромиси и възможност двамата души да се виждат поне 1 път в месеца,дори.Трябва да си готова за всичките неща,които ще ви се случват без дори половинката да има възможността да държи ръката ти в такъв момент.Има такива връзки,издражливи са,но понякога приключват както всяка друга връзка.
luwchetoo
09-09-2012, 12:06
Милата тя и при мен е така само че при мен майка ми не е съгласна с тази връзка от разтояние а аз се побърквам от вътре имам чувство че нещо в мен липсва една част и имам чувство че умирам бавно и мъчително аз ти влизам в положението и те разбирам има връзка от расточние аз вярвам и нищо че сме малки ние също изпитваме любов :)
ForsakenFreak
09-09-2012, 18:22
Силно познато, така е, любов от разстояние съществува, но просто забрави за нея. Невъзможна е, няма надежда.
irin4eto_96
09-09-2012, 18:39
Zdravei :) I az bqh v podobno polojenie :) Edin den bqh se zapoznala s edno momche ot cherven brqg toi idvashe izvestno vreme tykv sofiq i tvrdeshe 4e idva zaradi men ,a toi se podigra s men prez cqlto vreme az si misleh che sme si gadjta vurveshe vsicho po voda .Izvestno vreme si chatihme ogovarqhme si sreshti beshe mi prefekno dokato edin den mi izprati sms ima li smisul oshte da se vijdame toi togava mi kaza e me ostavq az bqh mnogo vlubena v nego ;(;( oshte mi e mnogo tejko .I za smetka na tova toi se podira schystva mi i mi servira che nikoga ne sme bili zaedno ;(;( . Zatova spred men nqma smisul s tezi vruzki ot raztoqnie :( :X:X:X
BornToRaiseTheHell
09-09-2012, 20:43
Принципно, смисъл има. Но се замисли първо, дали наистина го обичаш, защото ако не е така, само ще се изтормозиш рано-рано при това излишно.
Ако наистина много ти пука за въпросното момче, давай. Но, ако си нямате доверие или сте нетърпеливи, просто ще стане по-лошо. Ще започнат скандали по скайп или телефон, което е голяма глупост, а самият факт, че няма да се видите, докато вашите не ви дадат свобода, или трябва да го промените, или да се откажете.
Връзките без да се виждаш с човека до себе си на мен лично са ми тегави.
Amore-Mio*
09-10-2012, 11:22
Любов, без да сте се виждали - я, пак?
Стига с подобни глупости си губила времето си. Оползотвори това време и излез навън. Намери си хоби. Ако си съгласна да си в компютърно-мишкова любов - давай, ти си!
PyCoKoCkA93
09-10-2012, 14:17
Та искам да попитам хора в моето положение или вече преминали през това дали такава връзка има надежда ?? Струва ли си да продължаваме да се надяваме ?? Възможно ли е някога да бъдем заедно, или да се откажа колкото и да е трудно и да продължа напред?? Моля ви дайте ми съвет и без мнения от сорта ''много си малка'' или ''любов от разстояние не съществува'' , защото СЪЩЕСТВУВА !!
Доста отдавна съм била в същото положение и се оказах една наивна романтична глупачка.Нищо хубаво не излезе от цялата история,похабих към 9 месеца от живота си в празни чувства,мечти и надежди...
В резюме бих могла да ти кажа,че от разстояние може да има чувства,но не и ОБИЧ.И връзка от разстояние не е никаква връзка,само загуба на време,нерви и чувства.И нищо не е вечно,един ден все някой излиза от филма,защото с времето темите за разговор все повече намаляват и намаляват,тръпката изчезва постепенно и разумният човек започва да измества виртуалното пространство от живота си за сметка на реалното...
thelover3
09-10-2012, 15:01
ти нали си момиче ? за ква мацка ни говориш ?
Ем познай бе....Не се ли сещаш :Д
thelover3
09-10-2012, 15:08
По темата: На какво разстояние сте? Излезте някакси заедно и тогава разправяй, че го обичаш. Според мен си се привързала много, не го обичаш ;)
Аз мисля, че си малка за връзка от разстояние. Трудно е, да знаеш. Питай го той какво мисли по въпроса. Дали ще можете да се виждате достатъчно често. Другото важно нещо е доверието.
Сигурна съм, че в твоя град има хубави момчета, на които си заслужава да обърнеш внимание ;) :)