View Full Version : Help!!!
rockstar1
09-03-2012, 13:29
Не знаех къде да пусна темата затова реших да е тук!
Значи вече 8 ден имам цикъл и не знам защо не спира, тече доста и няма намерения да спира. четох в други форуми и на много момичета и жени им се е случвало и някой казват, че може да е болест други че е нормално 1 да се случи при всеки и не знам на кой да вярвам.
Болна ли си? Аз когато бях на антибиотици веднъж ме държа цял месец.
Най-добре потърси мнението на специалист колкото се може по-скоро. Не е нормално попринцип да ти тече повече от седмица.
На мен цикъла ми е много нередовен и се случва да имам толкова време, но максимумът ми е бил точно осем дни. Ходила съм на лекар и той каза, че е нормално и може да минат години, докато се нормализира и да стане редовен и да ме държи както си е нормално, а не по цяла седмица.
DragonLady
09-03-2012, 13:59
Посъветвай се с личният си лекар и ако се наложи иди на гинеколог. 8дни да тече и дори да няма намерение да спира не е нормално.
Psyko Nuts
09-03-2012, 15:45
Спукала се е тръба :D
Тъпанар.
Иди на гинеколог.Не е нормално 8 дни да тече и да не спира.
rockstar1
09-04-2012, 08:57
Ох, слава на бога започва да намалява до утре ще спре.
И все пак ако нещо те притеснява се посъветвай с личния си лекар.
sweetgirl1234
09-04-2012, 14:43
Аз бях в подобно положение, но мислех че ще спре и не отидох на лекар докато не стана по сериозно и се наложи..Когато отидох на лекар (на 14 ден)..той ме попита защо не съм отишла по-рано след като съм видяла че ми върви повече от 7 дни и ми каза че е нормално цикъла да продължава не повече от седмица..Затова ще те посъветвам да отидеш по скоро на лекар.. :)
На лекарите се вярва в такива случаи. Не на това какво ще ти напишат няколко 15-16 годишни във форума.
Ако си по-малка и ти е дошло скоро,нормално все още е нередовен.Ако пък не,може би се дължи в промяната на климата,или нещо си се разболяла.. ? И при мен стана така,дните си минаваха,а то не спираше.. накрая се стигна до там,че не ми беше спирало 1 месец,отидох на гинеколог и се оказа,че имам кисти на яйчниците.Ето вече 2 години пия хапчета (противозачатъчни).Вземи отиди на лекар,добре ще направиш.