View Full Version : За любовните писма..
Е, момчета, а Вие бихте ли пратили на половинката си любовно писмо и ако отговорът Ви е ''да'', то какво бихте написали в него... ако не е тайна естествено? :) Момичета, може би не е нужно да питам, но все пак Вие как бихте реагирали на такъв жест, ще Ви трогне ли или не сте романтични и не си падате по чак такива глезотийки? Аз лично много бих се зарадвала, ако приятелят ми напише любовно писмо и особено, ако го намеря в пощенската кутия...много готино ще се почувствам!
Psyko Nuts
09-03-2012, 15:51
А ако майка ти го намери това писмо? Ще трябва да я запознаваш с зета :D
lamer4e7o
09-03-2012, 15:52
Любовни писма писах до пети клас. ;]
anonymous708973
09-03-2012, 16:05
Зависи какво разбираш под "любовно писмо". Писала съм едно класическо в 5-ти клас :д
Иначе.. сега ми харесва да пиша по-дълги пожелания на картичките, когато подарявам подаръци.
Само ако е изпратено по сова!
HollyGolightly
09-03-2012, 16:17
Предпочитам ако има нещо да ми казва, да ми го каже лично. Дори и картички с дълги послания не харесвам.
Само ако е изпратено по сова!
И то не каква да е, ами Хедуиг.
И то не каква да е, ами Хедуиг.
ааа, може и Пигуиджън :D
ааа, може и Пигуиджън :D
Nope. Искам да съм сигурна, че писмото ми ще пристигне. :D
Nope. Искам да съм сигурна, че писмото ми ще пристигне. :D
Пигуиджън ги носеше упорито!
Това е малката совичка, дето я наследи от Сириус.
Оная загубената беше Ерол :D
боже, колко nerd звуча
Пигуиджън ги носеше упорито!
Това е малката совичка, дето я наследи от Сириус.
Оная загубената беше Ерол :D
боже, колко nerd звуча
Вярно, че заплеса беше Ерол. :D Жал ми беше за нея.
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/276444_150236681720453_568861216_n.jpg
А ако майка ти го намери това писмо? Ще трябва да я запознаваш с зета :D И майка ми и баща ми познават ''зетя'', ти не бери грижи за това :D xaxa
Явно няма сериозни хора в сайта или по-скоро такива като мен, ентусиасти. Жалко. Забравете за любовните писма, както и да е.
пиша писма с повод и без повод. рядко са в плик. по-често се изливам за идеята, за да се пречистя от емоцията/мислите/чувствата си в дадения момент/към дадения човек. не ги мисля, като за пред други хора, позволявам си да се отпусна, да освободя ума си и да попия по листа. не се редактирам.
споделям всичко, което ми се споделя. казвали са ми, че пиша хубави писма. не знам какво значи това. изразявам се по-ясно/плътно/разбираемо писмено, което е тъжно.
писмената форма на общуване коренно се различава от всички останали, но може да бъде и нещо прекрасно, ако съумееш да не спазваш "правилата".
djokera_97
09-04-2012, 00:41
Разбира се че ще напиша.Нещо от сорта : Мило , ти си моя живот , ти си всичко за мен , не ме интересува с кои дружиш и с кой не.Ти си ми всичко, винаги съм те обичал и винаги ще те обичам любов моя.
Нещо такова ще да е :)
crowberry
09-04-2012, 12:33
О, не си падам. Попринцип съм романтична личност, но това за мен е клише и не е от оригиналните начини да покажеш на някой какво чувстваш.