PDA

View Full Version : ГРЕШКА ЛИ БЕШЕ ?

sweetgirl1234
09-03-2012, 14:30
Здравейте, аз съм на 16г. и се казвам Стефани..Преди месец правих секс за първи път с гаджето си, с което ходихме от 3 месеца и сега още сме заедно..Една вечер просто се случи,но беше за кратко, защото трябваше да излизаме.Въпреки че ми беше за първи път нямаше кръв, казвали са ми че при някои се е случвало да има само 1-2 капки, но това не ме притеснява..Тревожи ме факта, че моите приятелки не са го правили още и когато споделих на една от тях тя изобщо не одобри, все пак ми е близка и ценя мнението и, но въпреки това не мога да преценя збърках ли ? Той много ме Обича и аз също, но напоследък нещата се промениха не се получава, но той не иска да се разделим повтаря ми че ме Обича и затова си мисля че не беше грешка, но понякога ми се струва че можеше да изчакам :( ..Кажете ми какво мислите ? :)

UltraBlue
09-03-2012, 14:32
Еми на 16 не си малка за секс но ако ти мислиш че е грешка значи е така и не си била готова..ако беше готова изобщо нямаше да го мислиш.

4Questions
09-03-2012, 15:47
Не са приятелките ти тези, които определят дали си постъпила правилно, а Единствено ти! Ако наистина харесваш този човек, ако е било хубаво, а още повече, щом те обича - то бъди щастлива, че той е бил първият ти :)

ccdesigns
09-03-2012, 15:55
Здравейте, аз съм на 16г. и се казвам Стефани..
Здрасти, боли ме дедовия на колко си и как се казваш.

Преди месец правих секс за първи път с гаджето си
Браво.

с което ходихме от 3 месеца и сега още сме заедно..
И кво?

Една вечер просто се случи,но беше за кратко, защото трябваше да излизаме.
Е супер, що не написа къде сте отишли след това и в колко часа сра на следващия ден?

Въпреки че ми беше за първи път нямаше кръв
Хубаво.

Тревожи ме факта, че моите приятелки не са го правили още
Епа кажи на гаджето ти и тех да опраи.

все пак ми е близка и ценя мнението и
Ахам, а аз много обичам сирене.

но въпреки това не мога да преценя збърках ли ?
Не си збъркала.

напоследък нещата се промениха не се получава
И един станиол си завивал мармоти в шоколад.

повтаря ми че ме Обича и затова си мисля че не беше грешка
Много жестоко ще те изнасилят някой ден.

Incadeptus
09-03-2012, 16:13
ХАХАХАХАХУХАХАУАСД ИАСКДФЛА;СКФАСЛДЙАИИАХУАХ АХАХАХАХА :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

anonymous708973
09-03-2012, 16:20
И кво, много ли си важен?
Аман от пишлеменца.

Авторке, кое не се получава? Сексът или взаимоотношенията ви?

xoxi
09-03-2012, 16:23
Грешка е било, щом допускаш чуждо мнение да се бърка в интимнити ви взаимоотношения.

sweetgirl1234
09-03-2012, 16:30
много ви благодаря :)) след като чух мненията и на други съм сигурна, че е било правилно..не съм сгрешила :)

anonymous708973
09-03-2012, 16:34
А приятелката ти защо смята, че е грешка?

sweetgirl1234
09-03-2012, 16:35
взаймоотношенията са проблем, но дано да се оправят нещата..приятелката ми смята, че е грешка - първо защото ми е рано и съм могла да изчакам още, второ защото не ододрява много момчето, с което съм..

anonymous708973
09-03-2012, 17:18
На 16 си е напълно окей.

slynchoo
09-03-2012, 18:41
Важното е ти как го чувстваш..за това дали е правилно или не.Щом казваш,че се обичате..какъв е проблема.
Прави си каквото ти е кеф,а относно тва,че взаимоотношенията ви са се влошили скоро-нормално,във всяка връзка е така.С малко усилие и от двете страни всичко ще е ок.
Иначе за това,че е нямало кръв-и при мен нямаше първите 2 пъти,на 3тия чак имаше..странно,но факт. :D

ccdesigns
09-03-2012, 20:55
И кво, много ли си важен?
Аман от пишлеменца.

Аз съм отговорил на въпросът, просто съм осмял всичката ненужна информация, която е дала.

Foxa^
09-04-2012, 06:31
Аз съм отговорил на въпросът, просто съм осмял всичката ненужна информация, която е дала.

тъп си бе

dimitar_ak
09-04-2012, 06:45
взаймоотношенията са проблем, но дано да се оправят нещата..приятелката ми смята, че е грешка - първо защото ми е рано и съм могла да изчакам още, второ защото не ододрява много момчето, с което съм..

Да. Грешка е, ако могат да оказват влияние над чувствата ти. Бъди сигурна, че интимните контакти ще заздравят връзката ви и щом наистина се обичате нещата ще станат още по-хубави.

phoeebe
09-04-2012, 08:28
Питай майка си, тя ще ти обясни

AnarchyBoy
09-04-2012, 09:55
Питай майка си, тя ще те обеси

Поправих го малко :razz:

По Темата: Не е грешка , щом си го обичала , не ти е било рано даже честно да ти кажа съм горд с тая тема :o за първи път от много време на сам , не се разправяме с 12-13 годишни :lol:
Не позволявай на други хора да пречат на връзката ви и на интимните ви отношения , сега както Митака каза , ако се напънете малко и 2мата всички ще се оправи , а с воденето на здравословен полов живот , ще се сближите още повече ;)

marilyn
09-04-2012, 10:43
Това дали е било грешка или не само ти можеш да си решиш. На 16 не е рано, ако се чувстваш готова. Аз бях в подобна ситуация преди време, приятелките ми реагираха остро заради това, че започнах да правя секс, а не одобряваха и момчето. Но аз не ги послушах и си правех каквото знам. От сегашната ми гледна точка- пак не е грешка, защото съм се доверила на себе си, било ми е хубаво. Помисли си дали на теб ти е ок така, дали ти искаш да си с него.. ако е така, ако ти е добре.. какво му мислиш...

PurpleSand
09-04-2012, 18:52
Здрасти, боли ме дедовия на колко си и как се казваш.

Браво.

И кво?

Е супер, що не написа къде сте отишли след това и в колко часа сра на следващия ден?

Хубаво.

Епа кажи на гаджето ти и тех да опраи.

Ахам, а аз много обичам сирене.

Не си збъркала.

И един станиол си завивал мармоти в шоколад.

Много жестоко ще те изнасилят някой ден.

мноого сте ограничени...то може ли тема без ня`кви тъпизми от този род ..

draid
09-04-2012, 22:14
Откога за лично решение, трябва мнението на околните и спрямо тях да се определи дали е правилно ?

fenkaaa
09-05-2012, 01:22
Напълно нормална е възрастта ти,в сравнение с това че днес се ч*кат по на 12/13.Вярно,че приятелското мнение е важно,но това е лично твое решение,твоят първи път.Не позволявай на хората да ти влияят.

lqlq_
09-05-2012, 09:11
Не се притеснявай аз също го направих на 16 ;).Та за това дали си сбъркала ти си преценяш сама щом наистина обичаш това момче и си сигурна в него значи не си сбъркала ;).А колкото до приятелките ти явно толкова са ти и приятелки,долавям някаква завист у тях.Една приятелка винаги би се зарадвала и би те подкрепила в каквото и да е .. Не се връзвай на хорските приказки,щом ти си си преценила че си готова значи всичко е наред :) ..

Me4encety
09-05-2012, 16:36
То дали си била на 16 или на 13 факта е,че не си била готова.Въпреки,че не разбирам какво е толкова трудно и страшно на секса,но все пак.

ShtrudeL
09-05-2012, 16:40
как може да се питаш изобщо дали е било грешка... остави какво говорят девствените ти приятелки..

но беше за кратко, защото трябваше да излизаме

^^

Jus7Smil3Back
09-05-2012, 16:45
мноого сте ограничени...то може ли тема без ня`кви тъпизми от този род ..

Госпожице Дашева, Вие ли сте или ви бъркам ?

ForzaFelipe
09-05-2012, 17:07
"но беше за кратко, защото трябваше да излизаме" :D

Значи,примерно щото аз съм си взел кола,но моите приятели нямат,и ми викат "как може да имам кола" аз трябва да я продам ли?Кво те интересува какво говорят,дай ся те като не правят секс всички да не правим...

PurpleSand
09-05-2012, 17:27
Госпожице Дашева, Вие ли сте или ви бъркам ?

да хахаха ;д

Amore-Mio*
09-06-2012, 12:03
Искала си го - направила си го, какъв е проблема?

Спри да се вслушваш в мнението на познати, приятели и така нататък.

EdowardDevil
09-07-2012, 01:28
Relax its just sex..

NambyPamby
09-07-2012, 01:45
Кво те интересува какво говорят,дай ся те като не правят секс всички да не правим...
Ахахаха, именно. Дразнят се типично по детски щото ти си по-напред с материала от тях.

NomNomNom
09-07-2012, 08:57
Ееее, аман от колективно мислещи организми, приятелките, та приятеките..

violette94
09-07-2012, 09:27
Мисля, че точно интимните ви взаимоотношения са си лично ваши!Не си направила нищо лошо за което да съжаляваш.Приятелките ти или ти знаеш кога искаш, с кого и най-вече да контролират чувствата ти.Миливка, те просто ти завиждат. :)

SuNsEt
09-07-2012, 10:06
Приятелките ти още не са узрели така да се каже.След като вече си го направила няма смисъл да съжаляваш.Понякога е по-добре да се изчака,даже според мен така е по-добре,но ако човека се чувства готов за такава крачка,сигурен е в себе си и в партньора и знаят какво правят,то няма нищо лошо.
Било е грешка да им кажеш,че си го направила. Аз когато го направих бях на 17 ,но не казах на приятелките си,защото предишни пъти съм им споменавала разни 'сексуални' лични работи и те определено бяха доста скептично настроени. После ,когато започнаха да узряват в тази част им казах и тогава го приеха супер нормално.

Внимавай на кого какво казваш!!! Това,че са ти приятелки не означава,че винаги ще те разбират ...пък и приятелството между момичета е относително нещо.

Cloud9
09-07-2012, 19:49
Doesn't matter - had sex!

bilqnavod
09-07-2012, 19:57
Не са приятелките ти тези, които определят дали си постъпила правилно, а Единствено ти! Ако наистина харесваш този човек, ако е било хубаво, а още повече, щом те обича - то бъди щастлива, че той е бил първият ти :)

Така си е! Всяка го прави по различно време. Една ще го направи на 16 друга на 20, 3та може и на 30. Въпроса е кога ще срещнеш човека. Щом се е появил сега и смяташ, че го обичаш какво те притеснява. Никой няма право да те съди. Живота си е твой. И не мога да разбера защо трябва да казваш на приятелките ти все е едно, че голяма работа е станала. Какво ги интересува тях. Според мен ти завиждат, защото те нямат гаджета и няма с кого да пробват!
Хич да не ти пука. По - добре с майка си споделяй, отколкото с тях. Това за мен си е чиста проба завист. Това, че си правила секс сега, а не след една или 2 години не значи, че си си провалила живота!

Hilary_
09-07-2012, 21:58
За мен годините са ти малко, но това няма особено значение в случая.
Дано другите успеят да те убедят, че е било правилно, иначе дълго време ще съжаляваш.

WaKo
09-07-2012, 22:23
И да е било грешка - Virginity like bubble - one prick - all gone :) Така че, живей и не го мисли. След година-две ще си се смееш на тия терзания.