View Full Version : Право
Иимам като идея да кандидатствам с право след 12 клас , но не съм запозната много добре какви предмети се учат в университета например и такива работи . Търсих в интернет ,но никъде не можах да намеря хубава информация. Някой може ли да ми помогне с по-основните неща с тази сфера на изучаване или да ми прати линк от сайт ,в който пише всичко ? Много ще съм ви благодарна.
Набляга се на български и история. Но напоследък се навъдиха доста безработни прависти, а и все едно това не стига и всеки втори записва право. Ако си държиш на мечтата, следвай я, но в момента тази професия не е особено перспективна, ако нямаш връзки. ;)
съгласен съм със коментара по-горе.. ще хвърлиш 10 години труд и накрая да стоиш без работа....
съгласен съм със коментара по-горе.. ще хвърлиш 10 години труд и накрая да стоиш без работа....
тоя па тоя
10 години труд
..
без работа
:lol:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/fakulteti/yuridicheski_fakultet/specialnosti/magist_rski_programi/yuridicheski_fakultet/pravo/obuchenie
ето ти линк, три клика и 20 букви ми отне
ако искаш-работа ще си намериш
тези ''висшисти'' ,които са безработни чакат в джобс бг или някой на тепсия да им сервира позиция, което няма как да стане
трябва да имаш толкова връзки, че да може да си намериш работа...
е то, извинявам се много, за къде не трябват връзки.. аре стига вече, едно и също всеки път
не че не съм съгласна, че се навъдиха сума ти прависти, но някои от тях наистина това искат
зянът е в масата, които не знаят какво да учат и 'айде, на една от "най-перспективните професии" в България.