View Full Version : Дайте ми съвет.
hrisito0o
09-03-2012, 20:09
Преди време се запознах с едно момче.Отначало приех да изляза с него само от инат,но сега наистина го харесвам.Излизахме няколко пъти,той ме запозна с приятелите му,аз със моите.Прегръща ме,хваща ми ръката и подобни.
Преди време намекна че иска да сме повече от приятели.Сега не съм сигурна на къде отиват нещата.
Искам да го целуна,но ми се струва нахално да го направя.
Как да го накарам да ме целуне.И той каза че иска да сме гаджета.Да го попитам ли ходим ли или го е казал просто така.
WesSneijder
09-03-2012, 20:22
След като иска и ти също имаш желание, няма какво да го караш. Просто не му пречи. ;)
Гледайте се отдалече щом и двамата се харесвате ...
hrisito0o
09-03-2012, 21:31
Не му преча,но той не действа.Той ми каза че ме харесва и аз казах-аз също и той каза ок нищо друго.
Game_Fan98
09-03-2012, 21:38
Абе просто му засмучи устните и да не ти пука :)
Добре той нищо не прави. Казвал ти е, че те харесва. Сега моля ти се ми кажи, защо ТИ нищо не направиш? Наистина .. каква ти е великата причина? Срам? В нещо такова няма място за срам. Тогава какво??
HollyGolightly
09-04-2012, 02:08
Може би е срамежлив , и кой е казал, че вечно момчетата трябва да правят "първата" крачка? Просто опитай, нищо не губиш.
urlittlelady
09-04-2012, 06:37
харесвате се - проблема е? Той не прави нищо - дай му време, може да е срамежлив. Или пък направи ти нещо. Няма да бъдеш изядена :D
Ако бях на твое място нямаше да харесвам такъв левак дето го е страх да действа в очевидна ситуация
xXxPETYAxXx
09-04-2012, 08:57
Ехх, детска любов, колко сладко!
Момчето сигурно му се иска, но мисли като теб. Единия трябва да е по-смел, не пречи това да си ти!
Ако си на 13,нормално да мислиш така,но ако си малко по-голяма,помисли разумно.Всичко с времето си.
Да обобщя. Ти го харесваш, той те харесва. Защо не сте гаджета все още? Защо не направиш нещо няма от какво да се притесняваш...
Amore-Mio*
09-16-2012, 20:10
Действай.
Доколкото разбирам - вие вече сте си заедно, нищо че е нямало изречение от сорта: "Искаш ли да станем гаджета". Понякога това е тъпо. Действай директно с целувката, нищо нахално не виждам аз.
justt..mee
09-17-2012, 17:24
Здравейте искам съвет ако може! Имам си приятел от 2години сме заедно,но живеем в различни градове,виждаме се често през седмица и всяко лято аз съм при него за по 3 месеца защото тогава ми е ваканцията аз още уча а той завърши преди година. Та искам да споделя с вас чувствата си.Всеки път когато си тръгна и нали се чуваме само по телефона той не ми звъни често постоянно излиза и все няма време за мен.Сутрин го чувам за 2 мин после отива на работа вечерта като се прибере ми звъни ,че се оправя и излиза на кафе и след това ми звъни като се прибере ,но за 2 мин защото много му се спи и това е всеки ден,аз му казва ми остани си една вечер у вас да си говорим или се прибери по-рано да поприказваме малко ама от едното ухо влиза от другото излиза.Напоследък не е много мил с мен,много често ми повишава тон,убиждал ме е и след като му се разсърдя извинява се целува ме и хоп иска да го правим.Винаги когато иска да го правим (секс) става много мил и нежен (само тогава) иначе тук там да ми даде някоя целувка и през 4 часа да реши да ме гушне.Не ми е изневерявал ,нито пък аз на него ,знам ,че ме обича,но защо се държи така щом ме обича,да не съм му омръзнала?! незнам и аз. Това лято бяхме на море само двамата и всичко беше просто прекрасно ,държеше се мило,целуваше ме,говореше ми нежно и нямаше нито караници нито нищо и изведнъж като се прибрахме и още на първия ден той като седна на компа и цял ден никакво внимание слуша си там музики прави бийтове а аз лежах в другата стая болна и не дойде 1 да ме попита дали съм добре.Винаги поставя приятелите си преди мен.Цяло лято седя като някаква патка и той и приятелите му поправят мотори и теб подобни неща.Защо романтиката я няма? какво се случва моля съвет ... има и още много неща които мога да споделя,но ще трябва да пиша още много дълго време ,та това е най-същественото. :) HELP!
justt..mee
09-17-2012, 17:31
help
justt..mee
09-17-2012, 17:38
pls help
Amore-Mio*
09-17-2012, 18:00
help
Той не е твоя собственост - не можеш да очакваш от него непрекъснато внимание и да е с теб, нали? Нека си излиза с приятелите - ако се свестни, не виждам проблем. Пък и все пак, няма лошо да поддържа приятелските си отношения с другите. Да, някои неща са наистина по-сериозни, и трябва да поговориш с него.
На колко си? 13? Кво искаш да те пита?-Искаш ли да бъдем гадженца? А в кой век живееш? Все мъжете ли горките трябва да предприемат инициативата? Пикла..
thelover3
09-17-2012, 22:07
Здравейте искам съвет ако може! Имам си приятел от 2години сме заедно,но живеем в различни градове,виждаме се често през седмица и всяко лято аз съм при него за по 3 месеца защото тогава ми е ваканцията аз още уча а той завърши преди година. Та искам да споделя с вас чувствата си.Всеки път когато си тръгна и нали се чуваме само по телефона той не ми звъни често постоянно излиза и все няма време за мен.Сутрин го чувам за 2 мин после отива на работа вечерта като се прибере ми звъни ,че се оправя и излиза на кафе и след това ми звъни като се прибере ,но за 2 мин защото много му се спи и това е всеки ден,аз му казва ми остани си една вечер у вас да си говорим или се прибери по-рано да поприказваме малко ама от едното ухо влиза от другото излиза.Напоследък не е много мил с мен,много често ми повишава тон,убиждал ме е и след като му се разсърдя извинява се целува ме и хоп иска да го правим.Винаги когато иска да го правим (секс) става много мил и нежен (само тогава) иначе тук там да ми даде някоя целувка и през 4 часа да реши да ме гушне.Не ми е изневерявал ,нито пък аз на него ,знам ,че ме обича,но защо се държи така щом ме обича,да не съм му омръзнала?! незнам и аз. Това лято бяхме на море само двамата и всичко беше просто прекрасно ,държеше се мило,целуваше ме,говореше ми нежно и нямаше нито караници нито нищо и изведнъж като се прибрахме и още на първия ден той като седна на компа и цял ден никакво внимание слуша си там музики прави бийтове а аз лежах в другата стая болна и не дойде 1 да ме попита дали съм добре.Винаги поставя приятелите си преди мен.Цяло лято седя като някаква патка и той и приятелите му поправят мотори и теб подобни неща.Защо романтиката я няма? какво се случва моля съвет ... има и още много неща които мога да споделя,но ще трябва да пиша още много дълго време ,та това е най-същественото. :) HELP!
Еми...кажи му го това на него. Обесни му как се чувстваш, ама не може 24/7 да е с тебе и само не тебе да обръща внимание. Хубаво, ходили сте двамата на море, после човека иска малко разнообразие. Какъв е проблемът? Като се видите му кажи как се чувстваш и се разберете кога по колко ще говорите и какво ще правите в тая връзка. .
Трябваше да пуснеш нова тема, тук не му е мястото на този "коментар" :/
hrisito0o
09-26-2012, 19:56
Eми всъщност на толкова съм.Както другите казаха,излизаме постоянно.Винаги ми казва колко ме харесва.Намеква постоянно за целувки и подобни неща.Отначало си мислех,че сме заедно вече.Но като го питаха има ли гадже той каза не и постоянно га казва.Така,че може би за него искаш ли да станем гаджета значи много.
PyCoKoCkA93
09-26-2012, 20:20
Радвай се,че е такъв,защото ако беше някой от типа "Или правим секс или късаме!",надали щеше да си по-щастлива...Остави го сам да поеме инициативата вместо да му се нахвърляш като настървено куче на пържола...
fucccclammmmmmmmm
09-27-2012, 18:41
Отиваш при него, сядаш до него и му казваш еламалко по близко и го целуваш.....и готово, ако наистина се харесвате да ви е честито.................
bilqnavod
09-27-2012, 20:26
just ..me характера му е кофти.
п.с. Хората не се променят, да му обясняваш няма смисъл. Той пак ще си прави каквото му скимне. Или търпиш или късаш.