View Full Version : Какъв е шанса ?
Здравейте! За първи път пиша в този форум и моля за компетентно мнение ... с приятелката ми се забавлявахме, но не правехме секс. Всичко си беше нормално, но като и свърших на дупето част от семенната ми течност се стече по срамните и устни. Притеснени сме дали може да има неприятна изненада. След това тя се избърса, но наистина не знаем дали да предприемем мерки с приемане на противозачатъчно хапче. Това се случи по време на овулацията и. Беше легнала по корем и аз бях отгоре, но нямам представа дали може да се осъществи такава нежелана бременност ... Помагайте !
bLackd0naLd
09-04-2012, 15:29
това много прилича на http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/529603-%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D1%82%D 0%B5! ...съвети да искаш :)
Мда видях и тази тема, но все пак исках да събера повече мнения, защото тази нежелана бременност НЕ БИВА да се получава и все още се чудя дали да не заложим на сигурно с противозачатъчно хапче ... Шансът по-малък ли е ако се получи такова нещо, но мацката е дествена ?
bLackd0naLd
09-04-2012, 16:01
Химена предпазва от бактерии и микроорганизми, не и от сперматозоиди. Тя може и да е девствена, но ако е проникнала сперма..честито. Щом се тревожите толкова мятай 30 лева там ли колко е и вземай хапчето, ако е прекалено късно вече за него, абонирайте се за sure check и may God be with you. Успех!
SuperBadSuperFresh
09-04-2012, 16:20
Ех,ако ставаше така да съм бременна вече за 30 път.Чак пък честито... Девствена е,вероятно не е била и в овулация и не си свършил вътре? Шанса е по-скоро теоритичен,отколкото наистина реален.
bLackd0naLd
09-04-2012, 16:26
По принцип и ти си права, но в АГ-то ни учат, че специално в тази област чудеса се случват :D Тъй де майтапа настрана ако наистина толкова се притесняват хората да се застраховат пък...
Да така е ... Не ни пречи да се застраховаме, но страничните ефекти няма да са много благоприятни ... Има ли по-фрапиращи странични ефекти при използване на противозачатъчни хапчета и кога ще и се възтанови нормалния период на цикъла ?
SuperBadSuperFresh
09-04-2012, 17:00
Може да отнеме 6 месеца дори.Това "бонбонче" е бъкано с хормони.