PDA

View Full Version : Анкета: Какъв е вашият тип за мъж?



JoLLiE92
09-04-2012, 17:29
Всички си имаме тип за противоположния пол. Тези, които казват, че нямат просто не са се замислили малко. Или излизат с която/който им пусне ;д
Кой от тези типове е вашият любим, момичета, или пък харесвате друг тип, за който не съм се сетила? Кажете мненията си по въпроса =P
П.С. Ако някой от примерите , които съм дала не ви е известен - кажете , ще сложа снимки ;д

fluffy_^
09-04-2012, 18:17
Мисля че тази тема е тъпа...... = )

tori
09-04-2012, 18:24
Гласувах за мистериозен, спортист, талантлив, срамежлив и ученолюбив. Всъщност, точно моето момче. :дд

SisiStrange
09-04-2012, 18:46
Оле боже. Посочи ми точно един РЕАЛЕН човек на планетата, който да се описва с тези епитети. Хората не са ви еднослойни, плоски същества като в двуизмерен свят.

Харесвам умни, амбициозни, самоуверени момчета със стил, мнение, но и достатъчно наясно със себе си, че да могат да се отнасят с мен с нежност и грижа. Да има хобита и интереси. Да умее да спори, но да не се мъчи да се налага, когато не е прав. Сериозен като цяло, но с чувство за хумор и да си има моментите на тролене, бъзици и лигавщина.

ROFLWTF
09-04-2012, 18:49
всички, плюс минус някои елементи :D:D

brutaLxxbunny
09-04-2012, 18:59
Хаха, ти да видиш колко хора обичат мистериозният тъп. :D А кАжете моми, 'що повечето после тичат след тип Марио Касас?

ROFLWTF
09-04-2012, 19:00
марио касас = секс ммм

anonymous708973
09-04-2012, 19:06
Всички си имаме тип за противоположния пол. Тези, които казват, че нямат просто не са се замислили малко. Или излизат с която/който им пусне ;д

На баба ти хвърчилото.
Замисли се малко - за теб не съществува ли талантливият badass или ученолюбивият силно татуиран пич?
Или смяташ, че след като ти си елементарна, всички са такива?

За протокола - приятелят ми прилича на горепосочения badass, но към мен е добро (вярно, пъстрооко, но все пак) момче, с което мога да си говоря на всякакви интелектуални теми, след което да ме спука от секс по един неинтелектуален начин.
Както Сиси каза, сериозен, но пък ги има моментите на лигавня и бъзици. Това кой тип го прави?

JoLLiE92
09-04-2012, 19:40
Затова съм дала възможност за повече от един отговор :)
Това , че прилича на лошо момче не значи , че се държи като такъв, което всъщност имах предвид аз. Не знам аз ли съм елементарна или неразбралата въпроса, но все пак обиждаща. :) Ако ще е критика - да е градивна моля.
Някъде да съм споменала, че един мъж има само едно-единствено качество? :)

JoLLiE92
09-04-2012, 19:43
Хаха, ти да видиш колко хора обичат мистериозният тъп. :D А кАжете моми, 'що повечето после тичат след тип Марио Касас?
Изключително противен ми е, но като знам че има многомилионни фенки беше включен, а и трябваше да има представителна извадка от повечко различни типове ;д btw марио касас в повечето си филми играе гей ;дд

SisiStrange
09-04-2012, 19:51
Затова съм дала възможност за повече от един отговор :)
Това , че прилича на лошо момче не значи , че се държи като такъв, което всъщност имах предвид аз. Не знам аз ли съм елементарна или неразбралата въпроса, но все пак обиждаща. :) Ако ще е критика - да е градивна моля.
Някъде да съм споменала, че един мъж има само едно-единствено качество? :)
Опитваш се да ги категоризираш. Как да ти отговоря, примерно аз, на анкетата като моя приятел не е нито едно от тези. Ученолюбив е, но хич не го е срам да ме заговаря. Срамежлив е по природа, но той ме канеше на срещи и ми пишеше в началото. Леко сдържан е, талантлив е, защото умее да рисува, въпреки, че се занимава с компютри. Спортува. Интересува се от вида си, но не е чак метросексуален. Мъжкар е, но в граници. Е?

JoLLiE92
09-04-2012, 19:58
Затова пише "друго" и когато имате друго мнение по въпроса , споделяте :) Нямам намерение с никого да се карам за простотии, но не обичам да ми се отнасят с мен по тоя начин.
Идеята ми беше да споделите какъв точно коктейл от качества е вашият любим мъж и да видя какво мислят повече момичета. Защото споменатия Марио Касас за мен е анти-секси, но пък има много фенки. Аз харесвам мъже, за които са ме питали "къв е тоя миньор?!" Исках всеки да си каже какво го кефи. Любопитно ми е ;)

ROFLWTF
09-04-2012, 20:11
Нененене, искам да кажа ако сте гледали tres metros sobre el cielo ще разберете. Смисъл нали знаете, той представлява това което искат е повечето момичета- бунтар, нежен, чувствителен, но не и прекалено. В двете крайности си пада героят на Марио във филма, аз за това му се кефя и другото което е, че има нещо в лицето, абе общо взето което ме привлича, някъв супер якия е... Оо и усмивката му е awazing!
Аз само в този филм съм го гледала, утре ще гледам втората част с него- Tengo ganas de ti, ама пак няма да има хепи енд явно... ;(

Иначе Джъстин Бийбър пффф кйдсдкйсдф :@:@:@:@ Кефи като характер, доколкото мога да вярвам на Never say Never, ама като визия и глас е ... неее, моля ви се!

То няма точно мой тип мъж, по точно е като пъзел от различни парчета... Да е добър, но и да знае кога да бъде загадъчен и {лош} (не точно, ама ми изчезна думата...). Може д ане е спортист, но да поддържа тялото си, както и както казаха по горе- да се поддържа ама да не е чак метросексуален като Бийбър бляк... Касас си е много добре- в границите си е според мен. Ама то едва ли не всички холивудски мъже са метросексуални, например Дейвид Бекъм и прочее. Би било хубаво да е талантлив, но не е и толкова задължително... въпреки че аз смятам, че всеки човек си е талантлив по своему. Друг е въпроса дали някои са открили това, в което са талантливи или не.
Да е чувствителен, но и понякога да проявява животинските си инстинкти.
Е, естествено, да е някой, с когото мога да говоря на 7283623 теми.
Татуировки... ако са такива грамадни по цялото тяло- не, мерси...
Ако е 1 или 2 малки, може.

Но най- важното е да умеем заедно да прекарваме приятно времето си, да изненадваме другия по често така че да не си омръзнем в скоро време. Малко се отплеснах от темата, но карайте...

Lisztomania
09-04-2012, 21:50
Хаха, зависи. Избрах 'талантливия',но и някои от другите ми допадат. Просто ще ми е интересно да бъдя с някой такъв, ако има по-различно мислене и ярка индивидуалност.

Lisinka
09-08-2012, 23:41
Мистериозният леко сдържан мъж - Тузаря от Сексът и градът ... и те повечето са това : )

JoLLiE92
09-09-2012, 07:54
От всички мъже, с които съм излизала, много малко са били такива. Другите може да го имат в някакви малки дози, но говоря за силно изразено забележимо качество.

NambyPamby
09-09-2012, 08:16
Тъкмо си отдъхнах, че е свършило времето на лексиконите и ето пак. :(

НЕ е задължително да имаш влечения към ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН типаж мъже и да преследваш този идеал до дупка, противно на мнението на авторката, която така упорито се опитва да го наложи.
Търся някви рандом качества: да ме уважава, да мога да говоря на различни теми, да ме подкрепя, да има някви амбиции за бъдещето и някъде из приоритетите му да се нареждам и аз. Не е като да е нещо непостижимо. Тия неща мога да ги получа от всеки втори, ако си изиграя картите правилно.
Въобще, връщайки се назад, нямам бивши, които да имат някви прилики помежду си. Освен мен, разбира се.
Втората прилика, за която се сещам след супер много напрягане, между настоящия и един бивш, е наличието на татуировки. Нищо друго.
Обичам шарени хора, обичам да ми е интересно, обичам индивидуалния подход, за това надали някога ще си позволя да забия на едно място и да излизам с мъже от определена прослойка. Тъпо ми се вижда някак.

Glamour92
09-09-2012, 08:25
Мистериозният,силно татуиран,талантлив срамежливец,с когото ще може да си говорим часове наред на най-различни теми,но нашите ще го мразят от душа,въпреки че е невероятно добър спортист. 8-)

JoLLiE92
09-09-2012, 08:42
Оф наште не са харесвали нито едно мое евентуално гадже ;д Те са като обява за работа, която търси секретарка на 23 с 3 висши и чашка Д. :cool: Не знам какво очакват ;д

tedincetyyy3
10-06-2012, 11:50
хаха вий наред ли сте или не .. ужс как може да пишете, че Марио Касас .. е като Джъстин Бийбър .. о.О .. хора вий полудяхте ли или да

heartshapedbox
10-07-2012, 00:05
талантлив и татуиран...омномном<3

mimsssssss
10-07-2012, 03:42
Отговорих с Мъжкарче, Талантлив и Татуиран. Моя приятел отговаря на тези критерии главно. Не мога да кажа, че не е интелигентен или спортен тип(обичам когато играем тенис на маса или ръгби ^^), но все пак главно е тези трите.
Харесват ми мъже и като цяло хора, които привличат с нещо хубаво. Ако ще една усмивка да е, просто нещо различно от масата, тълпата. Дразня се като излезна и всички са облечени с дънки и тениска, много се дразня та чак ми се повдига. Харесват ми усмивки, очи, ръце, татуйровки, обици, часовници, прически, дрехи, обувки... каквото и да е, просто да се отличава.
Мисля, че всеки човек е компелкс от няколко типа, защото примерно моя може да е интелигентен, облечен в костюм за работа и същото време като си дойде, да остане само по вратовръзка и да е мъжкар с татуси :)

psychopath
10-07-2012, 10:52
Съжалявам, мацки, че ви се бутам в разговора, ама какво ще рече силно татуиран?! ;д

heartshapedbox
10-07-2012, 11:42
Колкото повече, толкова повече ^^

DisappointedDreamer
10-07-2012, 11:43
Мисля че тази тема е тъпа...... = )

I second that.