Влез

View Full Version : Защо винаги става така?

li0n
09-04-2012, 19:59
8 месеца на нищото.. Ей така му омръзнах.. И защо всъщност всички връзки завършват така? Едната страна обича, докато другата ей така си живее живота безпроблемно и щастливо.. Да, знам, че за всичко си има край, но ми е първа любов и искам пак да дойде и да ме прегърне, да ме целуне, да ми каже "Обичам те!" и да ми се усмихне.. а всичко свърши за 2 минути.. И сега пак един ред сълзи, един ред сополи, но си мълча пред него и си говорим сякаш нищо не е станало. Сякаш сме приятели, между които нищо не е имало. Толкова неща преодоляхме и споделихме, чак ме хваща яд, че съм допуснала да му омръзна.. Сигурно се питате за какво говоря.. И сигурно сте се досетили де.. Разделихме се с моето момче.. Което вече изобщо не е мое.. Даваш му всичко и не ти се отблагодарява. Радвам се, че ще си запазим отношенията, скъп ми е. Все пак го познавам от толкова време, дадох му всичко, което имах и това оказва влияние по един или друг начин.. Но всичките моменти, прегръдки, мили думи, първата целувка на онази пейка, усмивката му след това.. Онзи път, когато ми даде горнището си вечерта и мръзнеше по къс ръкав за да бъда АЗ добре.. няма да забравя тези моменти.. тези прекрасни моменти. Винаги ще си ги пазя и когато се сещам, ще се усмихвам и ще си припомням, че някой ме е обичал! Някак ми олекна, де, толкова време мислех, че нещо не е както трябва.. сега вече ще се доверявам на това чувство. И все пак всеки край е едно ново начало. Ще се придържам към този девиз. :)
Исках просто да си излея душата, не толкова да искам съвет.. Благодаря, ако сте го прочели. :)

Psyko Nuts
09-04-2012, 22:33
Повечето страни на живота са такива или просто ние не забелязваме до такава степен добрите, знам ли... Ще ти мине рано или късно. :)

strong.
09-04-2012, 23:34
Всичко рано или късно свършва. Няма нищо вечно. Най-добре е да запазиш в себе си тези хубави спомени и да продължиш напред. Животът продължава въпреки това. И сега знам, че ти е гадно, но, когато най-малко очакваш ще срещнеш някой друг, с когото отново ще бъдеш щастлива .

Rebirthing
09-04-2012, 23:37
И защо всъщност всички връзки завършват така?

Не всички връзки свършват така.
Споко, ще ти мине.

druzilla
09-04-2012, 23:38
Всичко рано или късно свършва. Няма нищо вечно. Най-добре е да запазиш в себе си тези хубави спомени и да продължиш напред. Животът продължава въпреки това. И сега знам, че ти е гадно, но, когато най-малко очакваш ще срещнеш някой друг, с когото отново ще бъдеш щастлива .

Така е.Първа любов ти е,но няма да е единствена.. :smt056

fenkaaa
09-05-2012, 00:26
"Обичал" ? И се е наситил на тази обич за 8 месеца? .. Това не е любов.

urlittlelady
09-05-2012, 06:34
"Обичал" ? И се е наситил на тази обич за 8 месеца? .. Това не е любов.

+101 :)

sexa_na_kompleksa
09-05-2012, 07:22
Съчувствам ти, мацка но това нямада ти помогне, затова се стегни и продължи напред. Ето и една статия с предложения какво да правиш слеь като връзката ви е приключила: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/29-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/1575-%D0%A1%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B2%D 0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0

DisappointedDreamer
09-05-2012, 07:28
Споко, ще ти мине.

Нда.

xoxi
09-05-2012, 08:03
Не винаги става така, не си прави грешни заключения.
Първата любов е най-трудна да се забрави, ако всичко е било като в приказка преди това.
Има си хора, на които им трябва повече време за да осъзнаят, че не могат да са заедно. Вие сте го осъзнали за 8 месеца, други го осъзнават след години, а след това е още по-болезнено.
Радвай се, че твоята връзка е било толкова красива, радвай се, че сте запазили приятелски отношения и не самосъжалявай, нито рови в миналото. Каквото било, било.
Гледай напред и рано или късно ще намериш момче, което ще ти донесе още по-приятни изживявания и чувства.

Amore-Mio*
09-05-2012, 08:44
Просто продължаваш смело напред с високо вдигната глава и с усмивка на лицето. Случилото вече е в миналото. Запомни тия моменти, в които си била щастлива с него, колкото и трудно да е. Животът е такъв, но един ден ще ти се усмихне.

li0n
09-05-2012, 08:50
Не, не, още не мога да повярвам.. Едвам спах тази вечер, ужасно ми е кофти..
А как ми обещаваше, че няма да му омръзна, какви планове правеше за нас, чак ми става смешно в момента. :D
Ще мине, да, да се надяваме по-бързо, защото не искам да се чувствам така и ден повече.. Нямам желание за нищо.. Нямам желание да ям, да излизам.. Училището почва, ще бъда като парцал там.. Всичко ми е безразлично.. Даже като че ли изпитвам някаква ярост.. Не знам какво да правя, ще трябва да се примиря, че не ме е обичал и да продължа напред. Знаех, че няма да сме заедно вечно разбира се, но не мислех, че след всичко, което ми каза, и това как ми доказа, че е човек, на който мога да имам доверие и който мога да обичам.. мислех, че ще бъдем малко повече заедно.. Не е последния естествено, но....

DisappointedDreamer
09-05-2012, 08:56
Стегни се. Няма смисъл да пикаеш срещу вятъра. Каквото било-било. За какво ще се депресираш и съсипваш? Айде, моля ти се. Ще имаш още много връзки и ще претърпяваш още много раздяли. Няма да спиш и ядеш след всяка ли?

П.П. Коя зодия си?

li0n
09-05-2012, 08:58
Не е в това просто.. толкова време се борих за това момче и за няколко минути го изгубих.. то к'во няколко минути братче, ние 4 месеца от връзката ни не излизахме, до 6тия месец ходих у тях, тогава спря и да ме кани. :D Имаме доста дълга история с него преди да бъдем заедно.. но както и да е. Зодия дева съм.

DisappointedDreamer
09-05-2012, 09:43
Девите не са такива. Покажи малко твърдост и зрялост характерни за земните знаци.

li0n
09-05-2012, 09:46
Абе да ти кажа.. до сега не ми е било така..
Да ти кажа честно започна малко да ми олеква, просто го няма този товар, който беше на плещите ми. Чувствам се малко по-освободена.. Мога да правя неща, които преди не и това ми харесва някак.. Но все пак си я има дори леката болка като си помисля за него..

Anichkaxxwee
09-05-2012, 18:45
Споко, ще ти мине.

+1

Lisinka
09-05-2012, 23:33
Това, което е било няма да се върне.. Това което Е,ще си замине, а това, което идва.. никой не може да го спре ! Горе главата,щом този човек не е с теб,значи има защо да не е в твоето бъдеще.. !!! Всеки край е ново начало:)