View Full Version : Да отида ли?
nepowtorima
09-04-2012, 20:45
Еми отиди, но ако искаш си вземи приятелка с теб, за да не ти е тъпо..
Няма лошо преди училище малко да се позабавлявате ..
Ама тва с 'she se ponatiskame malko ' Малко тка.. ми дойде в повечко..
Ама все пак ако те пуснат отивай.. няма лошо да си пробваш късмета..
и все пак внимавай..
PLEYGIRL
09-04-2012, 20:55
Все ми се струва ,че ще поиска от теб секс ... и не се знае дали ще иска нещо сериозно след това а няма да те зареже. Мисля ,че ако искаш и си съгласна с това което ти казват отиди .. ,но все е пак си 8 клас .. струваш ми се все още малка за ходеници ,но ти си решаваш..
NambyPamby
09-04-2012, 20:57
ахахаха, "шсе видиме и шсе понатискаме", ахахахах. дееба нещастния келеш, дееба. четиринайсет годишен сопол с недоразвита пишка ще се прави на пич, ахахаххаа. не мога, ахахахха
druzilla
09-04-2012, 21:01
Тва "she se ponatiskame malko " ми направи много лошо впечатление :? Не знам родителите ти как ще те пуснат,защото аз на тяхно място не бих.Ами ако те изнасили или нещо от сорта?Може и да преувеличавам,но в крайна сметка е напълно възможно..
musicxprisoner
09-04-2012, 21:14
Тва "she se ponatiskame malko " ми направи много лошо впечатление :? Не знам родителите ти как ще те пуснат,защото аз на тяхно място не бих.Ами ако те изнасили или нещо от сорта?Може и да преувеличавам,но в крайна сметка е напълно възможно..
+1...На твое място не бих отишла...
Lisztomania
09-04-2012, 21:41
И аз не бих отишла,но ако отидеш, по-добре вземи приятелка с теб.
wtf "ще се понатискаме малко" Толкова ли изпростяха и изглупяха от мъжкият пол вече....
Тоя не ми мяза да е стока, ама ти си знаеш, ако имаш желание ходи. Имай си едно на ум все пак.
Писна ми от бъгове..
Double
Psyko Nuts
09-04-2012, 22:30
Какво изпуснах?