View Full Version : Не знам какво да правя ...
last..sunset
09-05-2012, 10:18
Ето и моята любовна история ;д
Преди 3 месеца се запознах с момче, което е по-голямо от мен (8 години).Постоянно си пишехме и излизахме.Всичко вървеше много добре.Проблема е обаче, че той си има приятелка от 2 години. Самият той ми е казвал, че нещата между тях не вървят особено добре-тръпката липсва и нещата просто не са както в началото.Дори във FB постоянно я игнорираше и излизаха доста рядко. А ние взаимно постоянно се търсим и си личи, че има някакъв интерес към мен.Казва ми,че ме харесва и т.н., но въпреки това не прекратява отношенията си с приятелката си. Не знам какво да правя. Много съм хлътнала и не искам да се отказвам от него. Моля ви дайте ми някакъв съвет какво да правя? :(
DisappointedDreamer
09-05-2012, 10:28
1. Не се занимавай с момче, толкова години по-голямо от теб.
2. Ако решиш да не послушаш 1, то тогава тръгни с него СЛЕД като той окончателно скъса с приятелката си.
3. Все пак е хубаво да послушаш 1, и следователно да пропуснеш 2.
Blessed666
09-05-2012, 10:32
1. Не се занимавай с момче, толкова години по-голямо от теб.
2. Ако решиш да не послушаш 1, то тогава тръгни с него СЛЕД като той окончателно скъса с приятелката си.
3. Все пак е хубаво да послушаш 1, и следователно да пропуснеш 2.
Да.
Вземи под внимание и това, че 2-годишна връзка не се прекратява толкова лесно. ;) Това, че нещата между тях не са същите както в началото, не значи, че връзката им със сигурност се е изчерпала. От моя гледна точка е по-добре да се опита да закрепи връзката си, вместо с лека ръка да я захвърля заради момиче, към което е изпитал просто увлечение. И за теб ще е по-добре да си намериш някой, който не е емоционално ангажиран.
last..sunset
09-05-2012, 10:46
Прави сте..просто няма да ми е лесно да се откажа от него. За пръв път се чувствам така с момче.Но от друга страна ако той имаше толкова силни чувства към нея, въобще нямаше да се занимава с мен, нали? :S
Teenhelp1
09-05-2012, 10:51
Just another story for a pedophile. ^.^
sexa_na_kompleksa
09-05-2012, 11:07
Първо, не си казала ти на колко, защото ако си на 12-13, а той на 20 трудно ще излезе нещо хубаво от това. Ако смяташ, че разликата в годините не е проблем и за двамата, то изчакай да се раздели с приятелката си, дай му малко време да се отърси от старата си връзка и чак тогава правете каквото искате.
last..sunset
09-05-2012, 11:14
Аз съм на 15, а той е на 23. Говорили сме за годините и двамата сме на мнение, че голямата разлика не е проблем. Това, което ме измъчва в момента е дали той ме приема на сериозно или съм просто някакво моментно увлечение за него. Не е много приятно чувството да си на 2-ро място. :(
Blessed666
09-05-2012, 11:18
... ако той имаше толкова силни чувства към нея, въобще нямаше да се занимава с мен, нали? :S
Ако правилно разбирам, той преминава през период на монотонност (и във връзката си, и вероятно в ежедневието си като цяло). Има нужда от някаква тръпка, разнообразие. Опитай се да не се пренавиваш, защото е много вероятно бързо да изгуби интерес (поне така става в повечето случаи). Щом не е прекратил връзката си, значи има за какво. Ако не искаше да бъде с това момиче, щяха да се разделят и без появата на нов човек. От цялата работа най-много ти да се окажен наранена накрая, по-добре не се занимавай.
Едит: сега видях, че си на 15. Повярвай ми, 15 и 23 няма да доведе до нищо, дори и да я нямаше приятелката. Голям е за теб. ;)
druzilla
09-05-2012, 11:19
Добре той сега излиза с теб,докато си има приятелка.Ти не мислиш ли,че ще направи същото и с теб,ако сте заедно?Постави се на мястото на гаджето му..Освен това 8 години не са малко разлика,в предположение,че ти още не си завършила училище,а той сигурно вече работи и т.н. На различни фази сте от живота си и не мисля,че ще се получи.. :?
last..sunset
09-05-2012, 11:28
Явно наистина всичко трябва да си остане, както е било. Аз самата смятам, че по-добрия вариант за мен ще е просто да спра да го търся и т.н. и да си останем приятели, защото наранената, както каза Blessed666 ще бъда аз.. Единственото, което ме спираше до сега да го направя е че го харесвам прекалено много. Както казах, за пръв път се чувствам толкова привързана към момче..
Благодаря ви за съветите. Наистина ми помогнахте! :*
urlittlelady
09-05-2012, 11:45
може би се чувстваш така, защото той е доста по-голям и колкото и да е има някаква и друга представа как да се държи с момичета. Просто недей да се занимаваш с него, наистина няма да доведе до нищо хубаво. Може да ти е хубаво с него, но вие живеете в два различни свята, ако ме разбираш :)
xXxPETYAxXx
09-05-2012, 16:51
Никога, ама никога нe започвай връзка с мъж, който ВСЕ ОЩЕ е обвързан...
Teenhelp1
09-05-2012, 17:52
Защо не тръгнеш с баща ти ? Molested when you were younger ?
Psyko Nuts
09-05-2012, 18:15
Ако питаш мен, ще ти обръща внимание, докато не спите, после...
Anichkaxxwee
09-05-2012, 18:29
И аз съм против да тръгваш с момче, което е с 8 години по-голямо от теб
А и на всичкото отгоре има 2 годишна връзка
По-добре се отдръпни от него
или си останете само близки приятели
Amore-Mio*
09-07-2012, 10:16
Не се занимавай с него.
Ако наистина нещата не вървяха толкова добре с нея, а с тебе доста добре - нямаше да е все още с нея. Имам чувството, че просто си резервния вариант, ако остане на сухо, например. Нищо лично, не знам точно какви са ви отношенията. Но просто, според мен, си запазете приятелски само. Пък и има двегодишна връзка.
Наистина ... 1во се постави на мястото на приятелката му, 2ро не му давай шанса да те използва за "оправдание" пред нея за раздялата им (НАПРИМЕР) .... трето.. има вероятност да сте щастливи като сте в различни фази от живота си, но това е 1 на милион .... ! И според мен не се занимавай с него, макар че аз в момента съм КАТО него.. и бих избрала увлечението, но от случай до случай има балкан разлика :)
someonerandom
09-07-2012, 16:06
Ако правилно разбирам, той преминава през период на монотонност (и във връзката си, и вероятно в ежедневието си като цяло). Има нужда от някаква тръпка, разнообразие. Опитай се да не се пренавиваш, защото е много вероятно бързо да изгуби интерес (поне така става в повечето случаи). Щом не е прекратил връзката си, значи има за какво. Ако не искаше да бъде с това момиче, щяха да се разделят и без появата на нов човек. От цялата работа най-много ти да се окажен наранена накрая, по-добре не се занимавай.
И аз така мисля.Връзката му е улегнала,станала е по-еднообразна и той/съзнателно или не/си търси някаква нова тръпка.Както ти казаха,2-годишна връзка не се прекратява лесно-има много по-голяма вероятност той просто да иска малко разнообразие,а след една седмица да си се върне при приятелката.Да не говорим,че каквото и да си обсъждате,разликата в годините ви е голяма.Той скоро е завършил,сега се урежда с живот,работа и т.н.Основните твои притеснения са срочните ти оценки.Което така и трябва да бъде,защото 90% от хората,които на такива години ходеха с по-възрастни и си вярваха,че са приоритети на 19-20+-годишни,малко по-късно се чудеха как да наредят всичко така,че си оправят собствения живот за в бъдеще.След 2-3-4 години ти ще мислиш за кандидатстване,а той вече ще е завършен възрастен човек с наченки на кариера и жилище.Не знам.Не искам да ти убивам надеждите,обаче не го виждам.