View Full Version : Проблем?!
Здравейте!Имам един огромен проблем ... Не мога да свърша до край,просто се стягам ,а после се чувствам незадоволена.Незнам вината дали е в мен и как да го преодолея ?
Имах една приятелка (не ми беше гадже), която също имаше същия "проблем". Тя ми беше казала, че в началото не можела да се отпусне (3-4 месеца може и повече) и нямала особено желание да прави секс защото не и доставяло удоволствие. Сега обаче няма проблеми и си се радва. Ако си започнала от скоро според мен е нормално. :)
HapkoMaH
09-05-2012, 15:10
нормалное
druzilla
09-05-2012, 15:13
Ами не се стягай.
http://prikachi.com/images/491/5231491Y.jpg
Blessed666
09-05-2012, 20:37
В повечето случаи е на психическа основа - ако се притесняваш/срамуваш от нещо или се вкопчваш в мисълта как да свършиш, което прецаква всичко. Отпускаш се максимално и се отдаваш на партньора си.
Amore-Mio*
09-07-2012, 11:06
В повечето случаи е на психическа основа - ако се притесняваш/срамуваш от нещо или се вкопчваш в мисълта как да свършиш, което прецаква всичко. Отпускаш се максимално и се отдаваш на партньора си.
Напълно съгласна.
Отпусни се, отдай се на желанието, на момента, на човека до себе си. Освободи се от притеснения, от някакви неща, които те човъркат отвътре. Сигурна съм, че проблема ти е в главата...
Това е като плуването, просто се отпусни и не мисли за нищо. Концентрирай се над усещанията тоест пусни се по течението...
Може в другото устройство да е проблема !
Ако не може да те предразположи, загрее, възбуди, и т.н.
Meрси на всички .Да явно е всичко е в главата
Meрси на всички .Да явно е всичко е в главата
Хайде сега бягай да се възползуваш от съветите, и после да разкажеш имало ли е ефект :D
И аз имах същия проблем до преди няколко месеца, въпреки че с приятеля ми сме заедно повече от три години. В един момент просто се отпуснах и нещата се получиха сами без да правя нищо. При мен се получава само, когато аз съм отгоре и вече знам коя е точната поза - пробвай и ти и по време на секса не мисли за това.