Влез

View Full Version : Има ли шанс да го намеря

aleksiq22
09-05-2012, 16:54
Онзи ден публикувах една история ето продължението и ..моля за някаква помощ
Здравейте, момиче на 15 години съм..Историята е следната.Наложи се да вляза в болница (детска).Там няма сериозно болни деца, а просто нуждаещи се от изследваня, но тази болница е едиснтвената в страната и идват деца от различни градове.Там постъпи ендо момче.Високо стройно и много симпатично.От начало не му обърнах голямо внимание..стана ми интерес някак си..когато минех покрай него той ме гледаше в очите, когато видеше, че и аз го гледам махна погледа си, а аз се усмихнах..тогава той връщаше погледа си..тази случка се повтаряше.Изглеждаше надут (поне на пръв поглед).На селдващия ден ме изписаха, не успях да се запозная с него.. и това задълбочи интереса ми още повече.На следващия ден отидох да взема епикризата с, видях се с приятелите си, с които бях в стая.Оказа се, че те контактуват с момчето от неговата стая.Запознах се с него, когато разбра, че имам интерес към другото момче, отиде и го извика.. той дойде усмихнат, но в това време е така от нищото ми потече кръв от носа..не знам защо.. и се обърнах на другата страна, казха, че сега не е момента нямаше как да обясня въпреки, че те видяха, че се случва нещо..Мислех, че ще ме разбере, но явно се лъжех.Разбрахме се по-късно да дойдат отново да се запозная с него.Качиха се горе, а аз останах в двора на болницата с една приятелка.Той застана на терасата и не спря да ме гледа и да се усмихва 2 часа (докато аз бях в болницата седеше в стаята си и не контактуваше с никой- точно за това аз си помсилих, че е надуъ) Оказа се, че е турчин, моеж и това да е приичината.После не е сиакл да дойде да се запознаем (може би си е помислил, че съм правила циркове и всъщност не сикамд а се запозная с него не знам0 дадох на едно листче на ендо от момичетата си скайп и фейсбук да му го дадат.Не знам дали е рабзрал какво всъщност му дават.след около 30 минути ме намери някакво турско, но женско име..което ме съмнява да е той.Тръгнах си.Днес отидох отново, защото знаех, че ще го изписват.Когато ем видя се усмихна и толкоз...тръгна си и просто при мисълта, че няма да се видим вече живее в друг град или квартал на града ми не разбрах точно ме побърква..а не вярвамд а ме намери в скайпа или фейсбука..колкото и тъпо да звучи се поувлякох по-него.. и сега е адски трудно.. не знам..наистина..помогнете ми не знам как да действам,..да го анмеря по някакъв начин..нещо от рода ако се сетите ще ви бъда много благодарна

druzilla
09-05-2012, 17:34
Знаеш ли му поне името?Ако не,не мисля,че има някакъв шанс да го намериш..Може пък той да те намери ;)

aleksiq22
09-05-2012, 17:38
Исмет / Исмел търсих и двете възможности във фейсбук, но не намерих..

Me4encety
09-05-2012, 17:42
Ам забрави го.

slimbo
09-05-2012, 19:01
пфф някав непознат дето не го знайш къв е той флирта си е флирт ама до там няма място за драми :?

HollyGolightly
09-05-2012, 21:18
И като се замислиш, дори и да го намериш за какво ти е? Ако е имал желание е имал толкова много възможности да се запознае с теб, но не го е направил. Същото важи и за теб, ако наистина си искала да се запознаете си щяла да идеш при него като ти се усмихва и да му кажеш едно "здравей". Много скоро като почнеш училище и ще го забравиш, така че горе главата и си намери нещо да правиш.

Lisinka
09-08-2012, 15:30
Ако толкова много искаш да се свържеш с него попитай приятелите си за момчето, което го познава.И идете в болницата да попитате за този човек, като кажете дати,стая и т.н... не знам дали ще ви дадат подобна информация,но има шанс да го намериш според мен ;)