View Full Version : Едно въпросче, което ме мъчи от извесно време
Shadyy777
09-06-2012, 13:05
Незнам как точно да си формулирам въпроса, но ще се пробвам. Проблем ли е за момчетата да си легнат с девствено момиче и ако отговора е " да " защо това ги разобеждава ? Наистина съжалявам ако въпроса ми е много тъп, но любопитно ми е. : )
Според мен дори би трябвало желанието да е по силно. ;)
ShtrudeL
09-06-2012, 13:14
E пък за едно момче на 16 едва ли ще е проблем, ама едно на 26, което примерно е минало през много, сигурно няма да му се занимава лол
E пък за едно момче на 16 едва ли ще е проблем, ама едно на 26, което примерно е минало през много, сигурно няма да му се занимава лол
Хахаха ами то ако момчето е на 26, на дали ще срещне дественица :)))
Guardian02
09-06-2012, 13:31
Ако момичето е добро ,възпитанито и най-важното - събуди чувство в мен и ме иска до себе си като приятел- даже ще се радвам.
Ако е за спорта- никога.
xXxPETYAxXx
09-06-2012, 13:38
Мда, а на 16 годишните пък сигурно много им се занимава :D, а и по-опитните поне биха знаели как да го направят така, че да е по-естествено и максимално да подготвят девойката.
По-скоро дори е проблем за по неопитните момчета, защото не са сигурни какво трябва да направят, за да се получи както трябва, което ги плаши.
Има всякакви - някои биха се гордели, че са първи, някои биха се изплашили от това...
successus
09-06-2012, 14:33
Винаги съм искал да го направя, но досега не съм попадал на такава. Явно не са много. И определено не бих се плашил. Но както каза някои над мен в никакъв случай за спорта.
еми според мен, ако е само за едното ч*кане, не са много навитите, ама имам познати които ги кефи да обучават (така да се каже). Ако е за по-сериозни отношения, не мисля, че първите 10на пъти (може и повече) ще са от проблем.
Въпрос на вкус така да се каже. Имам един приятел, който не иска и да чуе за девственица, защото са "сексуално неосъзнати" и споделям мнението му. И все пак.. всеки си има предпочитания.
Incadeptus
09-06-2012, 18:31
Напротив,даже ще му се иска повече,защото ще е спокоен,че няма как да се издъни.
Jus7Smil3Back
09-06-2012, 20:50
Ако момичето е добро ,възпитанито и най-важното - събуди чувство в мен и ме иска до себе си като приятел- даже ще се радвам.
Ако е за спорта- никога.
this
Shadyy777
09-14-2012, 09:07
Благодаря на всички :) Някой друг да има различно мнение ?