Влез

View Full Version : Свирка

rado254
09-06-2012, 19:53
Имам аверка и искам да ми направи свирка но незнам как да я питам в смсл директно ли да и кажа няма ли да и е гадно ?

DragonLady
09-06-2012, 20:04
По време на любовната игра и насочи леко главата надолу, ако не се усети какво и намекваш, давай директно. Ако се дръпне или подобна негативна реакция не я натискай да ти духа, но поговорете открито каква е причината тя да не иска да ти направи свирка.

Lapii
09-06-2012, 20:07
Ами, зависи от момичето ако е някакво пооо така отракано, директно

xXxPETYAxXx
09-06-2012, 20:44
По време на любовната игра и насочи леко главата надолу, ако не се усети какво и намекваш, давай директно....

То хубаво, ама дали има любовна игра?(btw това с насочването на главата надолу на мен ми е по-неприятно отколкото директно да каже какво иска, ама разни хора, разни идеали)

Авторе, секс превите ли с приятелката ти?
Винаги съм била на мнение, че за да получиш, трябва да дадеш...сещаш ли се? Първо ти й направи кефа, после може и тя сама да се сети, какво искаш...

DragonLady
09-06-2012, 21:38
Винаги съм била на мнение, че за да получиш, трябва да дадеш...сещаш ли се? Първо ти й направи кефа, после може и тя сама да се сети, какво искаш...

Признавам ти го, това е по-добра идея от моята :) По-добре автора да последва този съвет.

ForzaFelipe
09-06-2012, 23:42

Взе ми думите от устата :) Мой,чу съвета,надявам се да не се налага да ти обясняваме какво да направиш...надявам се 8-) аз така си просех,не би трябвало да не схване 8-)

За всеки случай да обясня - ;p{}

marilyn
09-07-2012, 14:44
Присъединявам се към мнението на Петя.

balu4ka
09-07-2012, 18:23
Ако е по- отпусната и спокойна с теб,ще го направи дори и сама.Намекни или просто и кажи директно за желанието си :).Всичко е до момичето,ако не желае след като я попиташ не я притискай.

xXxPETYAxXx
09-07-2012, 19:48
Ама защо автора не ми отговори на въпроса, дали правят секс с приятелката му :( Ако не правят, директното казване би било възприето малко грубичко от момичето му, а ако правят не би трябвало да има проблем да си казва какво иска...

ShtrudeL
09-07-2012, 19:54
Пф, големи любители на директността сте, ама ако сте на 15-16, току що навлизащи в секса и гаЖето ви ви каже 'ще ми направиш ли свирка?', ще го помислите за ебати нахалния тип, който не ви уважава..

глупостЕ
Ти за да 'ти върне жеста' ли духаш на някой?

xXxPETYAxXx
09-07-2012, 20:03
Не, но смятам, че понякога човек прави на другия това, което подсъзнателно иска да получи...и го прави със същото желание, което иска да види от отсрещния, а не "давам ти за да ми дадеш". Всяко момиче според мен би било по-склонно и по-малко притеснено да направи кефа на приятеля си, ако види, че и него го е грижа за нейния(особено пък ако е девствена), а не да й бута главата надолу, или да й каже "ще ми направиш ли свирка?"

А за директното казване съм съгласна, че зависи от момичето, за това и поясних

Utopia
09-07-2012, 20:40
Пф, големи любители на директността сте, ама ако сте на 15-16, току що навлизащи в секса и гаЖето ви ви каже 'ще ми направиш ли свирка?', ще го помислите за ебати нахалния тип, който не ви уважава..

глупостЕ
Ти за да 'ти върне жеста' ли духаш на някой?

Идеята е да направиш така, че на другия да му е много готино, без да броиш точки и да търсиш и искаш насреща нещо.
А когато и двамата партньора работят така, от сърце, а не по принуда се получава нещо невероятно :)

ShtrudeL
09-07-2012, 21:13
Идеята е да направиш така, че на другия да му е много готино, без да броиш точки и да търсиш и искаш насреща нещо.
А когато и двамата партньора работят така, от сърце, а не по принуда се получава нещо невероятно :)

И аз за тая идея говорех.

fenkaaa
09-07-2012, 22:28
Насочи и главата леко надолу,ако не е толкова глупава,ще усети какво и намекваш,ако се дръпне,не я притискай.

Incadeptus
09-07-2012, 22:34
Вие не сте в ред.Той още не е казал дали правят секс,МАКАР ЧЕ ТОВА Е ЕДНО ТРОЛЕНЕ,ТРОЛСКА ТЕМА,вие искате да и бура главата надолу.Например гледат филм и и бута главата на долу баси тъпото.И СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ,ЧЕ ТОВА "НЕЗНАМ" МИ ОМРЪЗНА,НЕГРАМОТНИЦИ ТАКИВА!!!

Utopia
09-08-2012, 04:55
Вие не сте в ред.Той още не е казал дали правят секс,МАКАР ЧЕ ТОВА Е ЕДНО ТРОЛЕНЕ,ТРОЛСКА ТЕМА,вие искате да и бура главата надолу.Например гледат филм и и бута главата на долу баси тъпото.И СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ,ЧЕ ТОВА "НЕЗНАМ" МИ ОМРЪЗНА,НЕГРАМОТНИЦИ ТАКИВА!!!

първо всеки да оправи своите грешки, после да се кара на тоя и оня

El_Mona
09-08-2012, 07:01
Насочи и главата леко надолу,ако не е толкова глупава,ще усети какво и намекваш,ако се дръпне,не я притискай.

Или ако сте прави я натисни по раменете надолу - ако коленичи/клекне ок,ако се дръпне както каза fenkaa не я притискай.

magita
09-08-2012, 10:39
+

Не, че нещо, ама ако някой почне да ме бута нагоре и надолу, ще ми стане супер неприятно, да не говорим да се опитва да ме кара да коленича докато ме е яхнал на раменете ;]]

Sirius
09-08-2012, 11:12
Директно го вадиш докато си седите и започваш да и биеш шамари през лицето с кур!

Utopia
09-08-2012, 11:18
Директно го вадиш докато си седите и започваш да и биеш шамари през лицето с кур!

Някои го обичат и по този начин :)

Amore-Mio*
09-11-2012, 07:59
Намекни й по един или друг начин.

Ако не иска , обаче - не я карай насила.

dimitar_ak
09-11-2012, 08:04
Ей ама не разбирате. Момчето си е харесало девойката и иска да прескочи онази част с киното и кафетата.

jghgh
09-11-2012, 08:53
И аз за тая идея говорех.

Тая идея не се получава с всеки. Не всеки е Специален чааак толко'.
Сми' това връщане на жеста наистина звучи гадно, но така или иначе стар принцип си е да се държиш така, както искаш да се държат и с теб. Т'ва си е принцип и извън секса. Нек'во нормално е. И даже е мило като принцип, ама ти бързаш да скачаш възмутена, все едно всичко, което не е адски отдадено и жертвоготовно и дълбоко емоционално е низко.

Отделно мен ми е смях, че тия дни се замислих за форума.. Някак тук е много лесно да се пишат мнения. Рядко някой се ангажира с проблема на другия или се поставя в реална ситуация. Форумът сякаш продуцира хора, които повече пишат на теория, отколкото реално да са "в живота". Мнения се пишат бързо, лесно, отстрани и "на теория", а тя често изобщо не съвпада с практиката.

Директно искане на свирка. Да, да, супер тактично. Или бутане на главата : D Още по-гадно от директната молба!
По-скоро се надявай, бъди мил и нежен, възбуждай я с готина предигра и виж как ще се наредят нещата. Някакви такива. Изкъпете се заедно, няк'ви такива. Може да я е гнус от пениса ти примерно. Кой знае ; )
Уж нямало жена, която да не прави свирки - било от жал или наистина обича това : D Чакай да мине няк'во време, да има доверие и пр.

Utopia
09-11-2012, 18:23
Сми' това връщане на жеста наистина звучи гадно, но така или иначе стар принцип си е да се държиш така, както искаш да се държат и с теб. Т'ва си е принцип и извън секса. Нек'во нормално е. И даже е мило като принцип, ама ти бързаш да скачаш възмутена, все едно всичко, което не е адски отдадено и жертвоготовно и дълбоко емоционално е низко.

Отделно мен ми е смях, че тия дни се замислих за форума.. Някак тук е много лесно да се пишат мнения. Рядко някой се ангажира с проблема на другия или се поставя в реална ситуация. Форумът сякаш продуцира хора, които повече пишат на теория, отколкото реално да са "в живота". Мнения се пишат бързо, лесно, отстрани и "на теория", а тя често изобщо не съвпада с практиката.

Директно искане на свирка. Да, да, супер тактично. Или бутане на главата : D Още по-гадно от директната молба!
По-скоро се надявай, бъди мил и нежен, възбуждай я с готина предигра и виж как ще се наредят нещата. Някакви такива. Изкъпете се заедно, няк'ви такива. Може да я е гнус от пениса ти примерно. Кой знае ; )
Уж нямало жена, която да не прави свирки - било от жал или наистина обича това : D Чакай да мине няк'во време, да има доверие и пр.

Не мисля, че е старо или умряло това, човек да се отнася с другите така както иска да се отнасят с него. А и не може да се свиеш в черупка и да се държиш егоистично, а да очакваш съдбата да те удари по главата!

Не съм съгласен, че много лесно се пишат мнения, и никои не се наема с проблема ти. Мнения боклук и тъпи съвети винаги ще има, но има и много стойностни хора тука които дават ценни и добри съвети. Важното да имаш мнение, да знаеш кое е най-доброто за теб, да можеш да отсяваш информацията (в крайна сметка в нета има всичко и тъпи съвети и добри съвети, и ако не можеш да филтрираш информация, .. нищо няма да научиш от нета; за това не е лошо да се отварят и книгите). Иначе гледам има доста хора тук с които можеш да си поговориш и да научиш нещо. Аз лично когато се заинтересувам от някой, винаги давам акъл с вече изпробвани неща, никога с теории.

Защо да е лошо с директно искане ?! Все пак който не си иска не получава. А и защо да е от жал и съжаление правенето на свирка!?

jghgh
09-11-2012, 18:57
Не мисля, че е старо или умряло това, човек да се отнася с другите така както иска да се отнасят с него.
Да, и аз не мисля, прочети по-внимателно какво искам да кажа с поста си о.0

Отделно.. все пак не мисля, че някой се въвлича в писането на мнения и заема емоционално отношение, а такова определено може да роди един хубав, съчувствен и най-вече полезен коментар, който да е приложим, за разлика от чисто теоретичните съвети.

Който си иска, често си и проси.

И наистина, чети ме по-внимателно, като смяташ да ме оборваш.

bloodyF
09-11-2012, 18:57
"Искаш ли да ми правиш френска?"
-по време на любовната игра, директно преди секса, на някое удобно място докато се натискате
аз лично не чакам да ме канят повечето пъти хаахах
:lol:
ама разни хора, разни идеали

New_Teen_Mashine
09-11-2012, 19:16
незнам боже граматика и половина

Utopia
09-11-2012, 19:45
Сми' това връщане на жеста наистина звучи гадно,

Това прочетох !

greenblood
09-11-2012, 21:58
"
аз лично не чакам да ме канят повечето пъти хаахах
:lol:
ама разни хора, разни идеали

Ех ако всички жени бяха като теб. :)

Zarity
09-11-2012, 22:00
Ами кажи й.Ама гледай малко по-нормално,не "я ми напраи едва свирка".

102
09-11-2012, 22:14
"Абе чудя се.. УсмифкаУсмифкаУсмифка.. така като те гледам.. един вид.. ако мога да ти отправя един въпрос.. ти.. такова.. УсмифкаУсмифкаУсмифка.. как процедираш.. лапаш го целия или се въртиш само около главичката ?.. Аха.. Я, я покажи.."
Към тия неща трябва по-интелигентно да се подхожда.. с научна цел един вид..

Slynchiicee
09-12-2012, 07:03
Поговорете си първо.. а след това по време на любовната игра можеш просто да е оставиш да ти се оттдаде тогава,когато ти и направиш кефа тя надявам се ще ти върне жеста,не по принуда а просто ще има желание да го направи ;дд нзз..

-chick
09-12-2012, 12:10
ами на мен специално би ми било отвратително ,ако момчето ми го каже директно,считам го за супер гадно,аз ако искам сама ще го направя ,може преди това да си ударите един разговор ,така леко я подпитай какво обича относно сексуалните игри, дали предпочита момчето да й казва какво да прави и т.н.

JonkataK
09-12-2012, 12:19
Напрао и вадиш зъбите и и го навираш, кво ше се занимаваш.

Utopia
09-12-2012, 20:19
Към тия неща трябва по-интелигентно да се подхожда.. с научна цел един вид..

Това ми хареса :)
да каже, че се е регистрирал в социологическо проучване и трябва всеки ден да попълва анкета за насладата от оралната любов, мъжа към жената и жената към мъжът!

Иначе има и друг момент. Всяка жена различно разбира интимността и близостта при секса. Жени които правят анален секс не го правят със всеки, а само с определен човек към когото чувства нещо. По същия начин с оралната любов, всяка преценява кога и кой иска да дари с тази емоция. Има жени за които това, е част от любовната игра, има други които просто харесват да правят орално. Шарен е светът!

fuckmelikeyouhateme
09-15-2012, 01:55
Кажи й: Искам да ми направиш свирка и да се приключва с притесненията.

zero
09-17-2012, 08:41
:Д то трябва езика на тялото ти да и го каже, не с думи да и казваш :] Звучи малко тъпо "ай да ми полапаш" ... трябва да усети, че го искаш и сама ще ти направи (ако на нея и се иска) :)