Влез

View Full Version : Нямам думи :XXXX

EverywhereWithYou
09-06-2012, 22:56
Здравейте! Знам, че е тъпа тема, ноо... днес разбрах със сигурност, че бившият ми ме е блокирал в скайп... не изтрил, а блокирал и не мога да разбера защо по дяволите?! Ние се занимавахме преди повече от година, след като нещата не се получиха, се разбрахме уж да си запазим приятелски отношения и след това известно време си поддържахме контакт. После вече не, но ако се видим на улицата, ще се поздравим. Дори през юли ми писа да се видим просто ей така... Не мога да разбера защо при положение, че не го тормозя или досаждам по никакъв начин ще ме блокира???!! Някакви мнения, много се изнервих... знам, че не трябва да го взимам навъре, но :X

JonkataK
09-06-2012, 23:03
Иди се фърли от некой мост, тва ми е мнението.

EverywhereWithYou
09-06-2012, 23:05
Иди се фърли от некой мост, тва ми е мнението.

за кво трябва да се заяждаш?

GeGaSa
09-06-2012, 23:11
Здрасти, нали знаеш че, тези двойки които остават приятели след края на една връзка са рядкост, аз мога да ти кажа само, когато го видиш го попитай какво има и тн. Или, ако не си е сменил тел.номер утре му звънни, дано се оправят нещата.

aks13v
09-06-2012, 23:11
Еми то ако всичко беше наред нямаше да сте бивши. И аз така съм блокирвал много излишни хора от скайпа.

JonkataK
09-06-2012, 23:16
Майкооооуууууу, как може да и кажеш да му звънне утре. Не му звънкай остави човека и кво кат те е блокирал, да не е секи ден да си пишете? Ако беше така, щеше да знаеш причината, ако не е така, вече я знаеш.

GeGaSa
09-06-2012, 23:32
Майкооооуууууу, как може да и кажеш да му звънне утре. Не му звънкай остави човека и кво кат те е блокирал, да не е секи ден да си пишете? Ако беше така, щеше да знаеш причината, ако не е така, вече я знаеш.

Шопе я остави момичето да реши какво, да прави. Не можеш ли да помислиш че е пуснала темата за да иска мнението на всеки, а не точно твоето. И аз смятам че,
след като нещата не се получиха, се разбрахме уж да си запазим приятелски отношения щом са се разбрали, няма нищо лошо в това тя или той, да си звънят както казах по-горе. Момичето си е със правото, според теб това не е ли хубаво? или е по добре когато се видят да се гледат на криво? я погледни на нещата от към другата стана.

Anichkaxxwee
09-07-2012, 00:09
Ужасс
Какво ще правим сега, когато те е блокирай в скайп?!
Света ще свърши !

JonkataK
09-07-2012, 00:19
Ти го каза, тя ше избере кво да прави, стига си налага мнението. Да не говорим кви глупости приказваш. И не съм шоп.

NambyPamby
09-07-2012, 00:26
Не го кефиш, бе. Преживей го.
Разделили сте се веднъж, после те е изтрил от абонатите си, КОЛКО повече доказателства искаш, че не те иска в живота си?
Тва фейсбуци, шитове-митове съвсем ви промиха главите и тия приятели(в случая абонати в скайп) ги трупате като златни кюлчета, дееба.

Incadeptus
09-07-2012, 00:31
за кво трябва да се заяждаш?

Защото простотията не е по гората.Тя е по хората.

crowberry
09-07-2012, 00:35
Нали ти е бивш. Голяма работа. Не му отдавай значение. Така все едно още имаш нещо към него..

HollyGolightly
09-07-2012, 01:33
И какво от това? Нямаш никакво право да се "нервиш" за това. Разбирам сегашният ти приятел да те блокира да, ама в твоя случай не го мисли и не мрънкай за глупости

JonkataK
09-07-2012, 01:38
Mда... Тва се едно кат почнат да ми мрънкат ония кифли що не съм им приел приятелството у фейсбот. Ми щот си слон ма хахах. С кво право ще се нервиш за такова нещо.

xXxPETYAxXx
09-07-2012, 06:25
не го тормозя или досаждам по никакъв начин ще ме блокира???!! Някакви мнения, много се изнервих... знам, че не трябва да го взимам навъре, но :X

Сигурна ли си, че не си му досаждала??? Вероятно постоянно си му се "натрапвала", когато го видиш онлайн? Чак пък да те блокира, без причина, при положение, че сте в приятелски отношения не ми се вярва.

Остави нещата така и не го търси, ако той не те потърси(защото ще изглеждаш и досадно, и жалко)!

balu4ka
09-07-2012, 06:34
Ами,може да е започнал нещо ново?..Не иска да се занимава с миналото,според мен.Хм,ако държеше на теб,нямаше да постъпи така поне щеше да ти каже причината,но както и да е.

Teenhelp1
09-07-2012, 07:00
Верно ли ни занимаваш с толкова тъпи неща? Поне и възрастта си напиши в профила ама като гледам няма да си много голяма с тоя акъл...Явно не иска повече да се занимава да поддържа контакт просто му е омръзнало и все пак ти е бивш не би трябвало да те интересува толкова много.

DisappointedDreamer
09-07-2012, 07:01
Не го кефиш, бе. Преживей го.
Разделили сте се веднъж, после те е изтрил от абонатите си, КОЛКО повече доказателства искаш, че не те иска в живота си?
Тва фейсбуци, шитове-митове съвсем ви промиха главите и тия приятели(в случая абонати в скайп) ги трупате като златни кюлчета, дееба.

Слушай кака си Намби.

sexa_na_kompleksa
09-07-2012, 07:08
Не виждам защо се засягаш, при положение че ти е бивш? Или пък още имаш чувства към него?

EverywhereWithYou
09-07-2012, 08:20
Сигурна ли си, че не си му досаждала??? Вероятно постоянно си му се "натрапвала", когато го видиш онлайн? Чак пък да те блокира, без причина, при положение, че сте в приятелски отношения не ми се вярва.

Остави нещата така и не го търси, ако той не те потърси(защото ще изглеждаш и досадно, и жалко)!

Съвсем сериозно не съм му писала сигурно от половин година време насам, той ми е писал няколко пъти, това е. Именно за това се учудих.

EverywhereWithYou
09-07-2012, 08:22
Добре, аз отначало си знам, че темата е тъпа. :D Просто се учудих и исках и друго мнение. Не съм ви карала да ми отговаряте, не виждам защо ме тропате постоянно... И благодаря на всички, които си дадоха мнението все пак :)

SuNsEt
09-07-2012, 10:18
Правиш си нов скайп ,искаш му пълномощно ,той те приема, питаш го защо те е блокнал,напсуваш го хубаво и ГОТОВО.

пп:и телефонен разговор върши работа.

Amore-Mio*
09-07-2012, 10:50
Ей, голяма работа станало, че бившия ти те е блокирал.

Ама чакай сега.
Той ти е бивш, няма вече нищо общо с теб и има пълното право да прави, каквото си иска. Ако ще да те премахне от скайп, ако ще да не ти говори. Струва ми се , че все още ти пука за него и затова е това нервене. Рядко след връзка остава приятелството.

someonerandom
09-07-2012, 12:05
Намерила си за какво да се ядосваш.
Най-вероятно наистина е започнал нещо ново и къса връзки с миналото(или новата го е сложила под чехъл 8-) ).Друг вариант не виждам.

jghgh
09-07-2012, 12:14
Мии, гадно е наистина, но може пък да е наранен... Решил да се лиши от теб в живота си. Да, доста е ГАДНО, но т'ва си е неговият избор.
Да, можеш да го питаш, но може да не ти хареса отговора, ако въобще ти отговори искрено.
Move on!

edit: И ако се чудиш за какво те тропат.. ето за какво. Това е форум. Меката на хейтърите. И е яко да "тропаш" някого за проблем, за който ти самия би се изнервил или би се огорчил. Но тук просто хората си избиват чевиите и злобеят. Те самите не са абсолютно сигурни, че не биха се почувствали като теб, ама хейт и ирония да има. Винаги е смешно, когато не се отнася за теб.

пAteNцЕ
09-07-2012, 12:16
Не си тормози главата с глупости.И нали ти е бмифш- за кво тие? Тегли му една ;)

druzilla
09-07-2012, 12:24
Може би ти си мислиш,че не си му досаждала,но несъзнателно си го правила..Или пък ако не сте си писали изобщо е сметнал,че няма смисъл да си му в абонати.Не се впрягай излишно,след като не сте заедно вече - не трябва да ти пука ;)

dakero
09-07-2012, 12:29
Значи, че му пука за теб. Ако не му пукаше, щеше да те остави в абонатите си. Все пак всеки има едно 50-70% абонати, с които или никога не си чати, или си чати веднъж годишно. Та явно му пука за теб, щом ей така те е махнал. Да те види как ще реагираш.

JonkataK
09-07-2012, 13:34
Отчайвам се вече... Впоследно време по-често и при все повече хора забелязвам, че това дали съм им приел поканата у фейсбот или дали съм ги махнал от приятели, или дали съм ги махнал от абонати играе изключително важна роля във взаимотношенията ми с хората.

Lisinka
09-07-2012, 14:44
Да се хвърлела от някой мост.Кой си ти, че да казваш кой и откъде да се хвърля ?! Момичето е изпитало яд, кофти му е .. и просто иска да сподели, има си админи-ако бяха решили,да са изтрили темата !!!! Или не те иска до себе си по никакъв начин,може би е размислил след предложението си за излизане, или има още чувства към теб... няма средно положение,но трябва да поговориш с него, намери начин :))) Не мисля,както някой каза-остави го намира.. защото не е хубаво след една връзка или приятелство да остават недоизказани думи ии чувства :) Успех

Incadeptus
09-07-2012, 14:47
Кой е той?Ами този,,който може да пише каквото си иска в тъпи теми.

fenkaaa
09-07-2012, 22:10
Ами ако не си пишете редовно вече и т.н,нормално да те блокне.

Goddess
09-07-2012, 22:15
Ако си е хванал някоя нова мацка, която си пада от ревнивите и го е накарала да те блокне...

BlizeR
09-08-2012, 12:04
остави човека на спокойствие!

А Л И С А
09-08-2012, 12:10
А защо ти пука толкова,че те е блокирал? Щом ти е бивш, с който не си общувала от известно време, не трябва да ти пука. Или все още имаш чувства към него ...