PDA

View Full Version : Притеснение относно обезкосмяването над горната устна :?

EverywhereWithYou
09-07-2012, 13:37
Здравейте! Над горната устна имам малко мъхчета, по принцип ги изрусявам, но все пак като се вгледаш, се забелязват. Отскоро обмислям да ги махна. Въпросът ми е според вас добре ли ще е с депилиращи ленти. Притеснявам се да не започнат да растат бързо, или пък като растат, да изглеждат "наболи", нали се сещате. Съвети? Моля ви, спешно е :)

fizzyg
09-07-2012, 14:01
С лентичките няма да изглеждат наболи,нито ще растат по-бързо.Даже уредяват. Обаче внимавай,не ги притопляй много м/у ръцете си,защото като я дръпнеш и после ще ти се получат рани,което изобщо не е яко :)

Bonbonchencetyy
09-07-2012, 14:07
Майка ми си ги скубеше с пинцета,но изглеждаха ''наболи'',затова смени пинцетата с депилиращи ленти.Крайният резултат беше много добър.Майка ми нямаше ''наболи'' и бързо израстващи косми.Един малък трик,който тя прилага,е първо да почисти зоната с косъмчетата с тоник,после да изсуши със сухи кърпички и накрая маха космите с депилиращите ленти.

Препоръчвам ти депилираци ленти с две ръце! :)

scandalousLady
09-07-2012, 19:18
Не съм пробвала, но мисля че с ленти ще е най-добре, както казаха и останалите.

whitebunny
09-08-2012, 09:22
С лентички, но внимавай какви си взимаш да не ти излезнат пъпчици. Аз използвам лентичките на Veet и съм доволна до сега не съм имала проблеми :)