PDA

View Full Version : Секс за една вечер

faceko
09-08-2012, 18:10
Исках да попитам какво мислите за секса за една вечер? Най-вече се обръщам към тези, които сте имали по-сериозни връзки.

ismoo16
09-08-2012, 18:15
http://vbox7.com/play:99d7c5269d

xXxPETYAxXx
09-08-2012, 18:18
Няма нищо лошо, стига практикуващите го да не са обвързани и съответно да не изневеряват на половинката си!
И да не се случва често, с много различни хора!

faceko
09-08-2012, 18:26
А ако са обвързани и изневеряват? Да кажем, че ти изневеряваш на някой и твоята "друга половинка" знае, че си имаш приятел но не го интересува особено?

xXxPETYAxXx
09-08-2012, 18:36
Аз съм ПРОТИВ изневерите...
А "другата половинка" много ясно, че няма да й пречи, че съм обвързан/а, все пак е само секс. Ако пък имаш отворена връзка и с половинката ти сте се разбрали, там нещата сигурно са други, но не знам-не съм имала такава връзка досега.

ShtrudeL
09-08-2012, 19:18
А ако са обвързани и изневеряват? Да кажем, че ти изневеряваш на някой и твоята "друга половинка" знае, че си имаш приятел но не го интересува особено?

Значи тази 'друга половинка' е ебати тъпото парче.
А ако са обвързани и си изневеряват, няма смисъл да са заедно.

faceko
09-08-2012, 19:20
Отклоних ви от темата само ми беше интересно. Давайте по същество. :)

Не съм се изразил много правилно.

ShtrudeL
09-08-2012, 19:20
А "другата половинка" много ясно, че няма да й пречи, че съм обвързан/а, все пак е само секс.

И какво? Ако аз бях 'друга половинка' щях да се чувствам адски гузно и щях да си мисля 'кой знае как ще се чувства момичето, ако разбере..' и т.н.
Всъщност бях нещо такова (не е имало секс и нямаше и да има!) и се чувствах ужасно от тази гледна точка.

faceko
09-08-2012, 19:25
Както казах не се изразих правилно. Момичето е изневерило с момче, което няма приятелка но него не го интересува. Както казах много ви отклоних от темата моля по същество. :)

xXxPETYAxXx
09-08-2012, 19:51
И какво? Ако аз бях 'друга половинка' щях да се чувствам адски гузно и щях да си мисля 'кой знае как ще се чувства момичето, ако разбере..' и т.н.
Всъщност бях нещо такова (не е имало секс и нямаше и да има!) и се чувствах ужасно от тази гледна точка.

Жените бихме се чувствали гузно, но пък един силно разгонен мъжки индивид се съмнявам, че би се замислил...По простата причина, че мъжете им е по-лесно да разграничават "просто секс" и "секс + чувства", докато много жени се оплитат в тези неща. А в случая става въпрос за изневяра с момче, не с момиче.

Wednesday666
09-08-2012, 19:55

Ако не го интересува какъв е смисъла от "връзката" ?
Аз мога да си спя с когото пожелая, но ако той знае и не го късае .. Смисъла ми бяга в случая.

Иначе като цяло съм За, естествено ако предварително сме се разбрали, че е за една вечер и Не сме обвързани.
Аз изневери мразя. Особено такива само за една вечер и хайде. Това е страшно унижение.

ForzaFelipe
09-08-2012, 19:59
Нямам нищо против,даже ми се е случвало,но само ако и двамата партньори са свободни и нямат текуща връзка.Дори и да не имаш чувства към приятелката си/приятеля си, поне трябва да си честен и да не я/го излагаш по подобен начин..

xXxPETYAxXx
09-08-2012, 20:00
Ако не го интересува какъв е смисъла от "връзката" ?
Аз мога да си спя с когото пожелая, но ако той знае и не го късае .. Смисъла ми бяга в случая.

"Другата половинка" не е гаджето ти, а този, с който спиш за 1 вечер май.

Wednesday666
09-08-2012, 20:04
"Другата половинка" не е гаджето ти, а този, с който спиш за 1 вечер май.

Значи аз не съм доразбрала.
Иначеее - ако "другата половинка" знае, че имам приятел и не го интересува .. Хм, ако и мен не ме интересува приятеля ми бих го зарязала, а не да му правя мръсотии зад гърба. А другия е по-важно да се интересува от мен, не приятеля ми 8-).

faceko
09-09-2012, 06:47
Е извинявай много аз като знам какви ги върши зад гърба на другия мислиш ли, че бих се заинтересувал за нея повече? Като знам, че след време ще ги върши същите. :)

Violenza
09-09-2012, 07:27
Не съм правила и далеч не ми е по вкуса, така че едва ли някога ще се случи.

DennisCobain
09-09-2012, 10:10

this

fenkaaa
09-10-2012, 01:33
Няма нищо лошо, стига практикуващите го да не са обвързани и съответно да не изневеряват на половинката си!
И да не се случва често, с много различни хора!

Подкрепям.Особено придавам важност на последното изречение.

Wednesday666
09-10-2012, 04:46
Е извинявай много аз като знам какви ги върши зад гърба на другия мислиш ли, че бих се заинтересувал за нея повече? Като знам, че след време ще ги върши същите. :)

Какво да ти кажа - разни хора, разни идеали.
Ти си такъв, друг може да не е.
Имам около себе си достатъчно примери, когато другото момче не го интересува особено тя дали изневерява или не.
Нали му начесва крастата, значи всичко е окей.
Аз не одобрявам такива типове хора, но това е положението.

faceko
09-10-2012, 06:35
Вие още малко светци ще се изкарате. :)

marilyn
09-10-2012, 09:52
Случвало се е, но не ми е практика. Има нещо интересно в това, защото знаеш, че е за 1 вечер, защото е интересна самата заигравка и тн и тн... Ама от друга страна е много вероятно нито един от партньорите да не се старае да достави удоволствие на другия.. а тогава е безсмислено.

DragonLady
09-10-2012, 20:35

И аз така.

Wednesday666
09-10-2012, 20:39
Вие още малко светци ще се изкарате. :)

Светци не. Няма такова животно.
Далеч сме и от перфектност. Просто това е по-скоро един вид принцип.
Който го има - супер. Който го няма - негов проблем.