Влез

View Full Version : Не искам да съм кучка

krone
09-08-2012, 22:13
Здравейте, аз съм момиче, което не иска да е кучка. Ето каква е историята. В началото на лятото се запознах с едно момче, бяхме в една голяма компания, която сега не се събира, което означава, че с даденото момче не се виждаме. Още като се запознах с това момче си помислих, че ме харесва, но... нищо. Сега се срещнахме случайно и си пишем от седмица.. Готино е момчето,добро е... но не ме привлича физически... и там е проблема /// покани ме на кафе и след това говори нещо и за крачме..// Не искам да се държа като кучка, но не искам и да го засегна... Обаче възникваа в съзнанието, защо трябва да гледаме само външния вид?

druzilla
09-08-2012, 22:20
Ако ти допада характера му,не виждам защо трябва да го режеш само заради външния му вид.Макар че при мен поне,когато захаресвам някой като личност,започвам да го намирам за все по-привлекателен..като отмине разбира се,се чудя как съм могла да го харесвам,но... :D . Дай му шанс,но в крайна сметка,ако не се получи - не мисли,че си кучка,не си длъжна да се чувстваш привлечена от него все пак ;)

crowberry
09-08-2012, 22:28
Мм.. Че защо да си кучка? И аз не бих взела някой, който грам не ме привлича физически. Не е най-важното, но не е и в дъното на списъка.

NambyPamby
09-08-2012, 22:30
Ми, не бъди и му дай шанс. Никога не можеш да знаеш как ще се развият нещата още при запознанството ви. Да, важно е да прехвърчат пеперудки и да има някаква тръпка, ама наличието на такава пък не е гаранция за хармонични отношения по-нататък.
С две думи: излез с момчето. Никой не е умрял от едно кафе. Току-виж лафчето ви върви, очароваш се от него и вземе те тресне мисълта, че хич не е за изхвърляне.

Cloud9
09-08-2012, 22:34
Това че отказваш на някого не те прави кучка (поне по стандартните определения). Намери най- подходящия начин да му покажеш, че не го харесваш за нещо повече от приятел примерно.Бъди деликатна и няма да си женско куче

xXxPETYAxXx
09-09-2012, 07:29
Обаче възникваа в съзнанието, защо трябва да гледаме само външния вид?

Никой не гледа САМО външния вид. Щом той за теб е приятна компания, не виждам защо да не излезеш с него.Никой не е казал, че едно излизане означава, че се очаква да станете "повече от приятели". Пък и няма да сте само двамата на кръчма(предполага се), така че не ми звучи като среща.
И все пак, ако не искаш да излизаш недей. Отказа не те прави кучка, не може да казваш само "ДА" все пак.

Teenhelp1
09-09-2012, 07:45
Какво толкова не му харесваш на външния вид ?

LeprikonA
09-09-2012, 07:46
С две думи: излез с момчето. Никой не е умрял от едно кафе. Току-виж лафчето ви върви, очароваш се от него и вземе те тресне мисълта, че хич не е за изхвърляне.
Пък ако не - здраве да е. Ще си останете приятели и толкова.

Lisinka
09-09-2012, 08:42
Излез с него, пък ако не искаш да имате нещо общо просто ще му го покажеш ! Или му го намекни още преди да излезете, може и да видиш дали ще е получи нещо-ти сама си преценяваш!!! И отказа наистина далеч не те прави кучка или нещо подобно : )