View Full Version : Кога едно момче е готово да прави секс
yamaha436
09-09-2012, 13:31
Очаквам вашите мнения :)
lamer4e7o
09-09-2012, 14:07
Когато има достатъчно мозък в главата.
Wednesday666
09-09-2012, 15:50
Когато започне да си контролира нагона. Демек никога.
Що за въпрос?
При всеки човек е индивидуално, няма такова животно като готов за секс.
Просто се случва и толкова.
Да не ви е нужен специален обучителен филм? Божке.
когато тя почуства,че е готова
когато тя почуства,че е готова
Ъъъъ тя ? Мислех че става въпрос за момчета. Както и да е те аз не знам да има мъж дето от край време да не е готов, виж колко акъл има в главата е др бира.
cookie78
09-09-2012, 18:45
Когато ще се отнесе с отговорност към отсрещната страна.
Друго е, кога му се """ и си мисли, че е готово..
shadowcrew
09-09-2012, 19:49
Както казаха всички по-нагоре, абсолютно индивидуално е. Моят първи път беше на 13 години, но средата ми беше такава и момичето беше по-голямо. Не сме знаели и двамата какво правим, но нали се имахме за големи. Но познавам и момчета на по 20+, които все още не са имали сексуални контакти с никого.
ForzaFelipe
09-09-2012, 23:15
Както казаха всички по-нагоре, абсолютно индивидуално е. Моят първи път беше на 13 години, но средата ми беше такава и момичето беше по-голямо. Не сме знаели и двамата какво правим, но нали се имахме за големи. Но познавам и момчета на по 20+, които все още не са имали сексуални контакти с никого.
Така е,и при мен се получи така че първия ми път да бъде рано,но и аз като теб бях в среда с по големи момичета...
Това при всеки е индивидуално и не е толкова до личен нагон,а до това има ли с кого и т.н. Общо взето първия път си е първи път и за всеки си има момент,може би ние момчетата малко по малко го обмисляме,докато при дамите е малко по-различно.
Amore-Mio*
09-10-2012, 06:54
Когато го почувства.
dimitar_ak
09-10-2012, 07:35
Според мен едно момиче не трябва да пропилява детствеността си в някоя пиянска вечер. Трябва да е с някого когото обича и не той да я притиска да го направи,а да се отнася мило с нея и когато се почувства готова да го направи.
Темата е за момчета.
_LadyMims97_
09-10-2012, 07:37
Извинете.. :))
Когато му дойде акъла в главата, а не да почне на 14-15 "щот' така е модерно".
Била съм с девствено момче, бяхме на по 17 и той не бързаше със секса изобщо, изчаках го колкото време му трябваше, защото той ми каза, че още не е готов.
когато му дойде кръвта и в мозъка, не само в пишката...смешно или не...и аз като колежката съм била с девствено момче, че и годините бяха 20, накрая беше решил, че е окей...и дори беше....забавно....