View Full Version : Фон дьо тен и пъпки..
Здравейте ! Момиче на 13 години съм,по принцип ми излизат от време на време пъпки по лицето.. но в началото на лятото ми беше излязла една пъпка,която както всички я ровех ;д тя стана голяма.. ту се подуваше,ту спадаше.. та с майка ми решихме да отидем на лекар.. личната каза,че е станало като киста,защото под кожата имало доста гной,но външно не си личи.. (външно е леко синьо-лилава) .. прати ме на дерматолог,но ще ходя на 11-ти.. утре имам среща с класа и ще се показвам пред всички .. въпроса ми е мога ли да сложа фон дьо тен за няколко часа,ще и навреди ли ? По принцип си слагам фон дьо тен,но откакто излезе тази пъпка не съм слагала и за това реших да се допитам до вас. Благодаря предварително ! :)
Със сигурност не е препоръчително.
R.o.s.i.t.z.z.a
09-09-2012, 16:44
Мисля, че за няколко часа нищо няма да стане. Но все пак не знам нека каже някой по-запознат :)
MaLkaTa_LaDy
09-09-2012, 17:45
За няколко часа... Няма какво да се притесняваш.
Знам,че не е много хубаво да се запушват порите с такива "мазила",ама щом е за няколко часа мисля,че няма да е чак такъв проблем :)
ZaHaRnA_bLizAlKa
09-09-2012, 18:26
Мисля,че е по добре не рискуваш въпреки,че е за няколко часа.Но все пак ти си решаваш:)
Ами да ще е за около 2 часа - 2 часа и половина.. И все пак мерси на всички :)
sexa_na_kompleksa
09-10-2012, 07:50
Мисля, че няма да има проблем за два часа. Но много засиси и от самия фон дьо тен, ако е по-скапан, има защо да се притесняваш. :д
Amore-Mio*
09-10-2012, 08:37
За няколко часа - да, въпреки че не е препоръчително.