View Full Version : Стягане на тялото
the SUPER gnome
09-09-2012, 21:10
Здравейте! Търсих на много места, но тъй като никъде не успях да намеря нещо полезно реших да пиша тук. Интересувам се от упражнения за стягане на цялото тяло. Може ли да ми препоръчате нещо? Пробвах с различни неща, но не се спрях окончателно на никое от тях. :( Предпочитам да е някаква пълна програма, а не различни упражнения от различни места. Не искам да отслабна, а само да стегна тялото си. Ще съм много благодарна да споделите мненията си за пилатес, аеробика и т.н. Мерси, предварително!!! :)
MinichkaMilichka
09-10-2012, 00:53
http://www.cosmopolitan.bg/dieti-i-sport/super-programa-za-styagane-i-otslabvane.html
ето ти един линк който дори аз ще последвам.Честно да ти кажа с диети почти НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА.Пробвала съм със различни диети.И за отслабване и за стягане нищо не ми подейства.По добре прави упражнения направи си седмична програма на ден колко време ще отделяш за тях и кое ще правиш днес и кое утре.Пожелавам ти успех.
FuckingFreak
09-10-2012, 05:38
Пилатеса и аеробиката няма да направят това, което искаш. За да имаш добре сложено тяло трябва да качиш малко активното си тегло (мускулната маса), която ще направи точно това което искаш- ще накара тялото ти да изглежда стегнато. Споко, няма да станеш културистка от няколко размятания на дъмбелите, нито ще си напомпаш ръцете/краката или която и да било друга част от тялото. Ако си намериш читав фитнес ще бъде в пъти по-добре, защото там ще ти дадат насоченост, ще ти покажат кое как се изпълнява, ще ти обяснят за броя на упражненията, сериите и тежестта и други такива. Естествено, казвам читав, защото в повечето фитнеси жените е прието да са само и единствено на пътеката, колелото или степера и едва ли не ако си в "мъжката част" почват да те гледат странно.. :)
the SUPER gnome
09-11-2012, 07:24
Мерси много. А относно пилатес, трябва ли упражненията да се изпълняват абсолютно точно, защото обясненията са доста подробни и сложни, а някъде бях чела, че трябва да се правят без грешка.