View Full Version : Много важно - ако може малко помощ
HiEnAtA82
09-10-2012, 09:09
Здравейте! Досега четох разни неща за сънищата, та реших да попитам и вас за мнение .. това, което ще ви разкажа е истина и моля Ви без спамове, защото съм наистина притеснена .. значи преди доста време сънувах сън.. беше петък и щях да ставам за училище .. точно тогава малко преди да се събудя сънувах една приятелка-с нея леко се бяхме поскарали, но това по нататък .. та в съня ми тази приятелка беше облечена в светло синьо и цялата блестеше някак си в бяло .. тя ми махаше - беше усмихната отдалечаваше се от мен и ми махаше .. събудих се на сутринта и разказах това на майка ми .. нейните думи бяха " Ама ти сега на ранина мислиш да се обаждаш на ****** \името на приятелката ми\ " при което аз се отказах да й се обаждам.. след два дена, тоест в неделя разбрах, че същата тази приятелка е получила мозъчен кръвоизлив и е в Пирогов .. смятайте изперках ... толкова много плаках .. цяла седмица.. след седмица-две вече не помня видях некролог, на който пишеше, че тя е починала.. беше ужасно.. дълго време след това се питах дали не съм можела да предотвратя нещо.. та въпроса ми е какво е означавал този сън и дали аз нещо съм сгрешила?
п.п не писах по-рано, защото се страхувах .. повярвайте, че си е бая плашещо !!
antineutral
09-10-2012, 09:13
Сънят ти означава, че понякога ни се ще нещата в миналото да са протекли другояче :)
HiEnAtA82
09-10-2012, 09:16
да, но една приятелка пък ми каза, че ми се е усмихвала и махала, защото се е сбогувала с мен и сега е щастлива, на по-хубаво място.. възможно ли е да е така???
Мисли си, че е така. Ще се чувстваш по-добре от тази мисъл, предполагам.
Amore-Mio*
09-10-2012, 12:00
Означава, че следващия път просто не допускай да си скарана с приятели. Няма значение каква е причината, може би е имала нужда от човек до себе си.
PS: Аз сънувах дядо в бяло в някаква зелена полянка, малко след като почина. А чичо, часове преди да почине, го сънувах.
Аз от време на време насън разговарям с починалата ми прабаба. Жалко за приятелката ти, мирна на праха й. Дано наистина да е на едно по-добро място сега!
HiEnAtA82
09-10-2012, 12:55
надявам се .. Благодаря на всички Ви за отделеното време!
ох, милата
съболезнования
нищо не си можела да направиш, просто си я сънувала в такъв момент
и аз имам супер странните сънища , които се сбъдват по един или друг начин ..
pifiella
09-10-2012, 13:38
Съболезнования!
Според мен тя се е сбогувала с теб, може би се е чувствала зле от скандала ви. Вярвам в продължението на живота,вярвам,че душата отива някъде и търси покой,колкото е тъпо да ви звучи...няма човек,който да ме разубеди в това.
Когато дядо ми умираше, тоест когато е умрял беше през ноща и го сънувах, че ми се обажда и ми казва, че му няма документите,изгубени са и не може да замине и че аз трябва да му ги намеря. На сутринта казах на майка ми,а тя ми каза,че е починал.Гледах като гръмната. Намерих ме там някакви документи ( военна книжка и др.) и му ги сложихме в ковчега... След няколко дни се оказа, че от погребалната агенция са му загубили личната карта и едвам му извадихме смъртен акт... Приемам съня си като някакво предупреждение, че нещо ще се обърка..
След като дядо ми почина го сънувах, че се е преродил (визуално беше друг човек, много по-млад) .Питаме как сме, каза ми, че е добре и да не го мислим. Беше в едно поле, имаше круши и ми каза, че е щастлив.
HiEnAtA82
09-10-2012, 13:46
Благодаря Ви много за хубавите думи!! Приех го много тежко, все пак беше толкова млада.. преди това почина една учителка, а след като почина тази приятелка, един приятел си отиде.. не мога да ви опиша колко трудна година беше за мен .. :)