View Full Version : аз го омагьосах и сега е само мой :)))
linkin_park9
09-10-2012, 11:06
е понякога когато думите не помагат има и други начини :)
черна магия ли му направи ?
EverywhereWithYou
09-10-2012, 11:13
това заглавие много бие на чалга ;дд
Amore-Mio*
09-10-2012, 11:19
'бе ако наистина си го омагьосала, буквално - знай, че един ден, рано или късно, ще ти се върне това. Обаче не с добро, а с лошо.
Да, думите не стигат понякога, понякога не казват нищо.
druzilla
09-10-2012, 11:33
Нещо не зацепвам смисъла на темата :smt017
Incadeptus
09-10-2012, 11:39
Няма да ти се върне нищо.Ефектът на бумеранга не съществува,поне за магията.Да за всяка магия си има цена,а цената ти вече си я платила,твоята ЕНЕРГИЯ.Ама нещо много се хвалиш.Сега щи разваля магията :P
crowberry
09-10-2012, 11:43
А ние невежите се опитваме всячески да привлечем някой си, но на такива като теб не им е нужен подобен подход. Понеже си имат магическа пръчица. Пф.. депреснах се.
DarkTemplar
09-10-2012, 11:51
При ходжа ли ходи? :D
^Сипала му е капка кръв ... от познайте къде в кафето. Работило безотказно :Д
linkin_park9
09-10-2012, 12:25
то ако ставаше толкова лесно никое момиче нямаше да има любовен проблем :D
linkin_park9
09-10-2012, 12:26
e to ne sym go napravila az,edna jena mi pomogna
За колко пари те излъга?
Впрочем не звучи само като чалга, но това "само мой" звучи като заплаха от някаква убиица на мъже, за да ги притежава
Или просто аз гледам прекалено много криминални сериали
Overly attached future girlfriend .
PyCoKoCkA93
09-10-2012, 14:30
И я разкажи по-подробно де.Пусна ни мухата и се покри. :D Какво беше положението преди,на колко сте години и двамата,мъжко или женско си,защо не се получи с думи?Какво направи,каква магия и как му я приложи,как точно ти помогна оная жена и с колко ти олекна джоба?Какъв беше ефекта,как се държи отсрещната страна сега?Като казваш А,довърши и до Я,че и ние простосмъртните да знаем другия път като не ни потръгне естествено,как да действаме.Сподели опита си и ни помогни,моляяяяя :)
Аз пък си отключвам външната врата със заклинанието "Алохомора".
linkin_park9
09-10-2012, 14:51
И я разкажи по-подробно де.Пусна ни мухата и се покри. :D Какво беше положението преди,на колко сте години и двамата,мъжко или женско си,защо не се получи с думи?Какво направи,каква магия и как му я приложи,как точно ти помогна оная жена и с колко ти олекна джоба?Какъв беше ефекта,как се държи отсрещната страна сега?Като казваш А,довърши и до Я,че и ние простосмъртните да знаем другия път като не ни потръгне естествено,как да действаме.Сподели опита си и ни помогни,моляяяяя :)
Има си лична кореспонденция за тая цел :D
Anichkaxxwee
09-10-2012, 16:48
Омгомгомг
Кво тва бе?
filmimilmi
09-10-2012, 17:24
Авторката не ви ебава! На един приятел му направиха магия и ето сега е с това момиче. :D
http://guyism.com/wp-content/uploads/fat-chick.jpg
JonkataK
09-10-2012, 17:39
Мда тва кат оня олигофрен, дето платил на магьосник да го направил невидим, влязъл в една банка и почнал да си взима пари от ръцете на хората :D
PyCoKoCkA93
09-10-2012, 17:47
Има си лична кореспонденция за тая цел :D
Че какво му е толкова личното на въпроса ми?Да не съм те питала как ти е ЕГН-то или коя кръвна група си?Въпросите ми са интересни в една или друга степен за (почти) всички коментиращи и (почти) всички биха били любопитни да чуят за к'во иде реч ПО ТЕМАТА.Ако не ти се говори,нямаше смисъл да пускаш тема.Това е все едно да пуснеш тема "Имам проблем с гаджето,ама май го разреших"...
А,да,забравих да спомена,че с ЛС не се занимавам,неслучайно са и блокирани :)
R.o.s.i.t.z.z.a
09-10-2012, 18:19
^Сипала му е капка кръв ... от познайте къде в кафето. Работило безотказно :Д
Тва и аз съм го чувала :D Гнусна работа :X
NambyPamby
09-10-2012, 18:34
баси мастърите, баси чудото.
кво правя и аз от простолюдието тука още се чудя.
идеята на темата е след малко някой да попита на ЛС къде и как го е направила и за колко пари, тя да даде информация и да припечели нЕкой лев..нда.
Narkomancencety
09-11-2012, 06:41
Омгомгомг
Кво тва бе?
:D
А Л И С А
09-11-2012, 06:41
Задоволила го е веднъж-два пъти и си мисли, че е само неин. Пхахахаха ...
cookie78
09-11-2012, 07:35
Аз пък си отключвам външната врата със заклинанието "Алохомора".
Не мен пък нещо не ми се получава :D
П.П: Аз си ги 'магьосвам самочко..