PDA

View Full Version : просто въпрос

shithappensallthetime
09-10-2012, 11:13
Здравейте! Искам да попитам как бихте реагирали на следната ситуация :
Имам си приятел и от много време сме си заедно...всичко е ок до момента в който не започнем да се караме за едно единствено нещо. Работата е там, че преди него не съм имала сериозни връзки, а малко на брой момчета, с които съм спала за по 1 вечер. Знам ужасно е курвенско е и наистина съжалявам за тези мои действия, но той непрекъснато ми го изтъква през определен период от време и започваме да се караме ожесточено. Колкото и да му обяснявам в какъв период съм била не иска дори да чуе и дори се изнервя още повече. Много пъти накрая се съгласявам с него казвам му курва съм била така е и че съжалявам, но след 1 месец отново същите скандали и обяснения. Не искам да го зарязвам той ми е така да се каже сродната душа, но просто вече не знам как да постъпя в такива моменти. Ако някой е имал подобно изживяване моля да сподели, защото вече 2 години така и просто нямам нерви за тези глупости от миналото...

Anonyss
09-10-2012, 11:16
2 ГОДИНИ ? Ти шегуваш ли се, то'я човек няма ник'ъв респект към тебе ?!?! Т'ва какво си правила влиза ли му в работата ? Нали не си го правила, докато сте били заедно, какъв му е проблема ? Бахти ревнивеца, аз ако бях щях му тегля шута и толкова, какви са тея скандали за нещо, което не му влиза в работата..

shithappensallthetime
09-10-2012, 11:21
Не виж сега аз разбирам защо го прави..той наистина много ме обича и колкото и наивно да звуча просто му е кофти, че съм позволявала така да се отнасят с мен, но тъпото е, че като го питам защо го прави той ми казва, че било за да ми напомня и да не забравям грешките си. В този смисъл той показва някакво уважение, но не смятам, че го прави по правилния начин, а и исках да разбера как биха реагирали и други хора на това, защото аз явно не се справям добре ;/

shithappensallthetime
09-10-2012, 11:24
освен следващият път като го усетя, че ще става някакъв скандал да стана и да тръгна нанякъде докато му мине за друго не се сещам, така че който има съвети ще са ми от полза просто вече съм в задънена улица..

jghgh
09-10-2012, 11:26
Ама и ти си много зле. "Да, курва съм била" ЛОЛ.
Не, не си курва, а модерна дама.
Цаката е, че мъжете трябва да ги ЛЪЖЕШ, че с (почти) никого освен тях не си спала, а всъщност да правиш каквото ти харесва в границите на допустимото. И ние сме хора. А съм почти сигурна, че да си "курва" е мега приятното изживяване.
Мъже, свиквайте и си свийте малко болните, комплексирани ега.

И да, ситуацията ти не е много нормална. Миналото си е миналото. Бъдещето е бъдеще. Важно е да си му вярна и да го обичаш, и да не говорите много кой кого какво в миналото. Да, тези разговори са неприятни и подклаждат ревност. Ама и неговото е маааалко прекалено сякаш. Сми, да се дразни е напълно нормално, но трябва да се опита да преодолее тази ревност и тази липса на доверие. Кво значи да не си забравяш грешките? Или ти не се стараеш да му докажеш, че той за теб е специален и го обичаш, или той е леко параноясал и с ниска самооценка.
Човешко е някой да се дразни на миналото на друг. Сигурно и аз бих подивяла от комплекси.. Ама съм на мнение, че трябва някак си да се опитваш да се бориш със себе си и да изтръгнеш тези негативни чувства, а не да обвиняваш човека до теб. То по тая логика винаги трябва да търсиш по-лесния, по-удобния, по-сигурния партньор. Тоя без опит, без свалки и т.н. Доста хора предпочитат "лесното", но за мен не е много достойно и не те кара да израснеш.
Както и да е..

Anonyss
09-10-2012, 11:27
че било за да ми напомня и да не забравям грешките си. В този смисъл той показва някакво уважение

В случая не показва уважение, а неосъзнава, че по някакъв начин те кара да се чувстваш гадно.. Той това ли иска ? Да се чувстваш зле ? Това 2 години не е нормално, разбирам 3-4 пъти да ти спомене, да си поговорите като големи хора, ама т'ва неговото детинска работа.. Това, че му е кофти, не трябва да значи, че и ти трябва да се чувстваш така, като ти го напомня постоянно.. Хич не се справяш добре, щом допускаш това да продължава.. Седнете като големи хора и отвори темата първа, кажи му, че не ти е приятно да ти говори постоянно за това, че си осъзнала, какво си направила, не казвай "Съжалявам", а просто го набий малко в земята, като му кажеш, че не му е работа да говори какво е "било", щом не е бил замесен в тази ситуация и си имаш глава на рамената да мислиш и няма смисъл от "напомняния", щом си осъзнала всичко това ! Няма да се унижаваш пред него като му казваш "курва съм била", защото това още повече го изнервя ! Вземи отстоявай малко на мнението си и го накарай да замлъкне..

druzilla
09-10-2012, 11:29
Anonyss е абсолютно прав.Няма право да ти държи сметка за неща,които си направила,докато не си била с него.И какъв е смисъла да ти напомня за грешките ти?Според мен вече си ги осъзнала и няма смисъл да ти ги натяква..

shithappensallthetime
09-10-2012, 11:31
Аз не искам да говоря за миналото, но сме говорили много пъти, не искам да лъжа човека, с когото искам да съм цял живот нали се сещаш ще ми е доста гузно, но явно и като съм казала истината съм сгрешила офф абе не знам вече кой е прав и кой е крив проблема е там, че това изниква ей така в главата му и се почва, т.е. не е породено от някакви мои думи за това не знам как се стига до там, а и не знам как да го предотвратя бе въобще нищо не знам.
Смятах тази вечер да поговорим за това и исках да разбера и другите гледни точки благодаря ви все пак и ако има още давайте насам

Anonyss
09-10-2012, 11:33
Блъскай си главата още.. Прочети ми мнението още 3-4-5 пъти, докато го преусмислиш ! Това, че не искаш да говориш за миналото е най-голямата ти грешка, защото той ще ти го напомня "цял живот" и накрая някой друг скандал ще стане и до там ще са нещата !

shithappensallthetime
09-10-2012, 11:35
Anonyss , благодаря ти за съвета и да ти кажа направо ми върна самочувствието до някаква степен .. ще те послушам да видим какво ще стане довечера ...

Amore-Mio*
09-10-2012, 11:35
Чакай, чакай.
Да, заедно сте си, но нещата, които си правила в миналото - не му дават правото да те съди. И да ти го казва винаги. Никакво уважение, за чувства да не говорим. Миналото си е минало, вече не си такава, пък и две години не са малко. Или сядаш да говориш с него сериозно или просто се разделяте. Няма смисъл да сте във връзка, в която се карате заради миналото, в което не си го познавала и така нататък.

shithappensallthetime
09-10-2012, 11:44
Вижте сега всичко е супер с него перфектно да не кажа ако месеца е 30 дни, то 29 дни сме си нон-стоп заедно и ни е супер, но е в този 30-тия ден сякаш цикъла му идва на него и просто откача. Иначе не оставайте с впечатлението, че 2 години всеки ден е така .. не е, разбира се, аз не бих го изтраяла ни най малко и за това всеки път прошки и извинения..да не казвам колко пъти и от моя страна..

Извинете, че пиша такива романи, но наистина нямам с кой да споделя това мое притеснение

Anonyss
09-10-2012, 12:01
Утре пиши в темата, да видим какво е станало.

jghgh
09-10-2012, 12:04
мислА, че и момчето някак има право да се нерви. но със сериозен разговор, че няма да постъпиш с него и трябва да ти има доверие нещата може и да се оправят. сми, застави го някак да ти вярва. кажи че няма да търпиш натякваници и че е просто обидно за тези години да ти няма доверие и да не вярва, че е специален и важен за теб. и бла бла. поръси малко захар върху приказките, за да се преглъщат по-лесно ;)

DarkTemplar
09-10-2012, 12:04
Ех тея мъже бе, как може да са толкова гадни и зли?

Според мен ти си си виновна, ако не му беше разправяла за миналото си, сега нямаше да имате подобен проблем. И да, ако продължава с комплексарските изяви, може би е време да му напомниш колко бързо може да остане без приятелка.

М., не се връзвай излишно, тоя е някъв комплексиран простак, а приятелката му е просто най-удобната мишена.

Anonyss
09-10-2012, 12:08
но със сериозен разговор, че няма да постъпиш с него

Ти въобще смисъла схванала ли си ? Те са заедно 2 години, а тези неща тя ги е правила докато НЕ е обвързана и то само за една вечер..

и бла бла.
Май мнението само ей така си го написала

shithappensallthetime
09-10-2012, 12:27
Не не смятам, че си избива комплекси или нещо такова, а аз не съм мишена повярвайте ми дори и да си е мислел така за мен вече би трябвало да е осъзнал, че не съм човек, който може да изтърпи това цял живот. Разправяла съм за миналото си много бегло, както и той ми е разправял за своето. Не може да градиш живота си с човек, който не знае нищичко за теб и миналото ти, а и ако ме пита и откажа да му отговоря ще стане още по-лошо, защото сякаш крия от него някакви велики тайни. Винаги съм искала да съм честна и пряма спрямо него, защото такова отношение очаквам и насреща..така че ето защо съм му се разкрила изцяло, за да няма тайни и интриги. Ще пиша пак да кажа какво е станало:)

Violenza
09-10-2012, 12:32
В случая той вместо да се радва, че си била честна с него, без да криеш минали неща, от които се срамуваш, той ти го изкарва през носа. Няма никакво право да ти държи сметка и да ти натяква за неща, които са се случили преди вашата връзка. Ти вместо да се съгласяваш с него, следващия път му скръцни със зъби и му покажи, че не може да те обижда по този начин и да се изразява така. Поведението му е неадекватно.

someonerandom
09-10-2012, 12:33
Има право да му е леко кофти,обаче няма право да ти го натяква,още по-малко да те обижда,имайки предвид,че не сте се познавали тогава и това грам не го засяга.Не го знам какво си е набил в главата,обаче наистина му покажи,че ако не се спре,ще си мърмори сам.

DarkTemplar
09-10-2012, 12:36
На мен ми прави впечатление, че си яко наивна и той умело се възползва от това. Като гледам какви комплекси ти набива...

jghgh
09-10-2012, 12:36
Ти въобще смисъла схванала ли си ? Те са заедно 2 години, а тези неща тя ги е правила докато НЕ е обвързана и то само за една вечер..

Май мнението само ей така си го написала

Четох и схванах, глупчо, но просто обичам да мисля аналитично, и да се поставям на мястото и на двете страни. Това не ме прави по-малко ЗА страната на авторката.

Foxa^
09-10-2012, 12:43
Един съвет от батко ти ! На следващия си приятел не казвай с колко си спала преди това или благородно излъжи. Вече спрях да питам с колко момчета преди това са били приятелките ми , щото като чуеш голяма цифра се шашкаш и си правиш прибързани заключения. Мъжете сме такива - колкото по-малко знаем , толкова по-добре ще спим :)

Cloud9
09-10-2012, 12:47
Прави го наистина защото първо го е страх да не се върнеш към старите си навици (вълкът козината си мени,ама нрава за две години.....) и второ защото мъжете не обичат да мислят, че жената е имала по-голям сексуален опит от тях. Сега си мисли дали някой от бившите ти не е бил по-добър от него и т.н. Имам такъв приятел и знам,че е така. Решението..сериозни разговори и да си му вярна.Кажи му,че те наранява ужасно много с тези думи и той с времето ще спре. Ако те обича наистина никога не би си простил да те наранява умишлено

bloodyF
09-10-2012, 13:04
В случая той вместо да се радва, че си била честна с него, без да криеш минали неща, от които се срамуваш, той ти го изкарва през носа. Няма никакво право да ти държи сметка и да ти натяква за неща, които са се случили преди вашата връзка. Ти вместо да се съгласяваш с него, следващия път му скръцни със зъби и му покажи, че не може да те обижда по този начин и да се изразява така. Поведението му е неадекватно.

абсолютно
+не мисля, че това да си имала няколко 'връзки' за по 1 път те прави курва..гониш си интересите просто, като не си намерила правилния човек си се задоволявала просто, кво лошо има..

Oy7ofCon7roL
09-10-2012, 13:09
Така, моето мнение, е че бувшки курви няма. Нагледал съм се на достатъчно неща, патил съм си и т.н. така, че не ми се спори с никой това е мое мнение, в което съм се убеждавал и затвърждавал много пъти.

По темата: Това никога, никога няма да приключи, повярвай ми ще е става по-зле , но няма да приключи, най-добре го остави и си търси късмета с някой друг, НО както казаха по-горе най-добре пропусни "миналото си" за пред следващите ти приатели

Anonyss
09-10-2012, 13:11
Мъжете сме такива - колкото по-малко знаем , толкова по-добре ще спим :)

мда !

shithappensallthetime
09-10-2012, 13:35
Oy7ofCon7roL нямам намерение да ти се оправдавам каква съм била колко съм се променила какво ми се е случило, за да стана такава..просто това съм го обяснила точно и ясно на приятеля ми, с който пропуснах да спомена, че сме сгодени и коментари от типа "няма да се оправите зарежи го!" са просто безумни разберете, че намерите ли човека, който е сякаш създаден за вас няма как да го направите, а ще се опитате да оправите нещата. Не е като той да ми е изневерил и аз да не мога да му простя..в смисъл има мноооого по-лоши ситуации от тази ето защо не съм се предала и няма да го направя, пък ко искаш ме мисли за най-наивната курва на света..

Oy7ofCon7roL
09-10-2012, 14:06
....

Хубуу де, кво ми се обясняваш ?
За къв член пускаш теми, а като хората изкажат мнение тръгваш да се обясняваш, не ме интересува ква си била и ква си сега, дадох мое лично мнение и изрочно казах, че не ми се спори

magita
09-10-2012, 15:32
Лошо няма да е казала за миналото си, лошото е, че тя самата не се уважава. Тогава как мисли да я уважават други. Пак стигаме до въпроса със ключалката и ключа (безкрайно глупав). Не си курва, правила си си кефа, а в т'ва няма нищо лошо. Щом ти се мислиш за такава, то тогава си ...

fenkaaa
09-11-2012, 00:57
Не си длъжна да му се обесняваш,за това което е било преди,може би дори преди да се познавате и преди да бъдете заедно.

anonymous708973
09-11-2012, 07:54
Така, моето мнение, е че бувшки курви няма. Нагледал съм се на достатъчно неща, патил съм си и т.н. така, че не ми се спори с никой това е мое мнение, в което съм се убеждавал и затвърждавал много пъти.

По темата: Това никога, никога няма да приключи, повярвай ми ще е става по-зле , но няма да приключи, най-добре го остави и си търси късмета с някой друг, НО както казаха по-горе най-добре пропусни "миналото си" за пред следващите ти приатели

И тук опираме до въпроса дали тя е курва. Защото аз не смятам, че е така.
Не пропускай "миналото си". Човекът, с който искаш да градиш бъдеще, заслужава да знае поне главното от него. Друг е въпросът дали това е Той.
Говорихте ли, какво стана?

cookie78
09-11-2012, 07:56
И тук опираме до въпроса дали тя е курва. Защото аз не смятам, че е така.
Не пропускай "миналото си". Човекът, с който искаш да градиш бъдеще, заслужава да знае поне главното от него. Друг е въпросът дали това е Той.
Говорихте ли, какво стана?
+1

shithappensallthetime
09-11-2012, 07:57
Разбрахме се, надявам се от сега нататък всичко да е ок .. благодаря ви за мненията помогнаха ми до голяма степен да кажа това, което мисля и искам от него. :)

Anonyss
09-11-2012, 08:58
Моля моля, пак заповядай. Лок ?

shithappensallthetime
09-11-2012, 09:12
мда;)

dream1707
09-11-2012, 09:18
Защо му се връзваш бе момиче... до такава степен ти бърка в мозъка, че ти набива и на тебе мислите, че си била курва... И кво имала си връзки за по една нощ, забавлявала си се и тнт ... не са ти плащали за секс нали ? Много сте го развалили това понятие .. Живяла си си живота както на теб ти е било хубаво, преди да тръгнеш с него и той няма никакво право да те обвинява за това... А и това за цели 2 години.. С това натякване не ти позволява да забравиш миналото си и да продължиш напред, по-лошото .. натяква го и на себе си и по тоя начин и той не може да го преглътне.
Седни, говори с него и не скланяй глава, обясни му, че по тоя начин те обижда... не склонявай и толкова, докато не се научи