Влез

View Full Version : Всичко свърши.

Dkeyz
09-11-2012, 07:21
Всичко започна от една дискусия по скайп за седмокласниците, които вече са приети. Там имаше едно момиче. Почти същото като мен. Със същите интереси. Само разстоянията ни разделяха. Мисля, че тя знаеше, че съм я обикнал прекалено много. Напълно се бях отчаял като не бях приет през първите две класирания. Тя беше човекът, който ме успокояваше и казваше, че всичко ще се нареди както и стана. За първи път от целият ми живот бях заинтересован от човек, който дори реано не познавам. Самите думи и всичко останало от нея беше толкова мило и нежно. Помня самата дата. От 25ти Юни до сега - 11 септември я познавам. Това са 77 дни. Не знам как я обикнах толкова рано, но стана. По едно време от цялата тази работа тя спря да ми пише. Бях се отчаял. Това продължи около 5-6 дни. После ми каза, че това било защото никой друг не е допускала толкова много в личният й живот (нямам и с ударение, ще ме извинявате). Разбрах го. Притеснила се е и е преминало. Окей. След това всичко си продължи нормално както си му е реда. Не мислех, че знае, че я чувствам като нещо повече от приятелка, дори и на живо да не я познавам. Тя подържаше огъня в мен топъл. Всичко беше хубаво. От цялата ваканция нямаше и един ден без да си пиша с нея. Дойде денят, който не очаквах. От първи септември не ми е писала. Тоест аз пиша, но не получавам отговор. Може би съм показал всичко с думите си. Не знам какво е станало и защо е станало, но ми е ужасно криво сега като направо ми тегли майната и отидох в на майка си путката и съм блокиран от нейния скайп. Знам. Тъпо е. Детско е. Лапешко е, но какво да се прави. Всеки е бил така и сега се случи моят момент. Да. Няма нужда да ми обяснявате колко съм тъм и незрял. Просто искам да чуя мнението ви.

Amore-Mio*
09-11-2012, 07:51
Горе главата, пич!

Личи си каква е, щом е предпочела ей така от едно нищо, да те премахне от skype и разни подобни глупости. Както и да е, миналото си е минало и е време да продължиш напред. Не е била за теб, не сте били един за друг - това е. Продължаваш напред. Един ден ще срещнеш точната за теб.

Dkeyz
09-11-2012, 08:04
Благодаря много за позитивният коментар. Смятам, че така ще е най-добре. Отново благодаря. :)

FuCKkK13
09-11-2012, 08:09
щом те е премахнала значи е видяла какво си и написал ---> и предишните пъти е виждала... за какво се натъжаваш ? искаш да си с човек,който няколко дни ей така изчезва,а после се връща и после пак изчезва ? явно не иска да е с теб и толкова.. намери си друго момиче и не мисли за нея... може да е била добър човек с теб и да се е държала хубаво,но ей така да те зареже не е черта от хубав характер ама никак.. ако бяхте тръгнали и нещата бяха станали по-сериозни и те беше зарязала пак така нямаше ли да ти е още по гадно ? не ти трябва човек,който ей така зарязва без да каже нищо !

xXxPETYAxXx
09-11-2012, 08:22
Пфф, стига сте нареждали момичето, бе! Личало си каква била?! Ми може просто да е преценила, че няма смисъл да поддържат каквато й да било връзка! Разстоянието ги разделя, не са големи хора, които могат да се справят с това! Може да е решила да НЕ СИ УСЛОЖНЯВА живота, в което няма лошо - щото ето ви пример: автора си го усложнява с мислите за това момиче. Може пък и на момичето да не му е лесно, ама да осъзнава, че така е по-добре!

FuCKkK13
09-11-2012, 08:40
Пфф, стига сте нареждали момичето, бе! Личало си каква била?! Ми може просто да е преценила, че няма смисъл да поддържат каквато й да било връзка! Разстоянието ги разделя, не са големи хора, които могат да се справят с това! Може да е решила да НЕ СИ УСЛОЖНЯВА живота, в което няма лошо - щото ето ви пример: автора си го усложнява с мислите за това момиче. Може пък и на момичето да не му е лесно, ама да осъзнава, че така е по-добре!

като е решила така да му напише 2 реда на момчето,да поговорят и да не го остави ей така да се чуди... да му обясни.. много ли щеше да си усложни живота ако беше отделила още 2 минути,за да му обясни ? айде моля ти се

xXxPETYAxXx
09-11-2012, 08:49
Явно така й е било по-лесно, но това НЕ я прави лош човек. Някой неща е по-лесно да не ги изказваш с думи.

Katy_Do
09-11-2012, 08:54
А аз пък мога да ви кажа ,че момичето има пълното право да спре да му пише ! Мога да го кажа от личен опит .

Говорим си с едно момче ,отново не се познаваме реално и усещам ,че ме харесва ,той ми го показва . Мила съм с него . Не искам да го отрежа ,за да не го нараня (знам ,че е глупаво) , но просто го чувствам само като човек ,с който можем да си споделяме всичко , предимно ,защото не се познаваме. Но ми е пределно ясно ,че нищо няма да излезе . Не се познаваме . В момента го избягвам . Мисля и да го блокирам от скайпа . И какво друго да направя ? Да почна да му обяснявам ,че просто няма смисъл да мисли ,че м/у нас ще излезе нещо ? Хайде ,моля ви се !

И само да попитам .. Тя показала ли ти е по някакъв начин ,че те харесва ,или ти просто си решил ,че щом е мила значи има чувства различни от приятелски ?

FuCKkK13
09-11-2012, 08:58
Явно така й е било по-лесно, но това НЕ я прави лош човек. Някой неща е по-лесно да не ги изказваш с думи.

естествено... защо да не го остави ей така без да мисли какво ще му е на него :? ... по принцип добрите хора малко или много мислят и за околните ;) ...

FuCKkK13
09-11-2012, 09:00
А аз пък мога да ви кажа ,че момичето има пълното право да спре да му пише ! Мога да го кажа от личен опит .

Говорим си с едно момче ,отново не се познаваме реално и усещам ,че ме харесва ,той ми го показва . Мила съм с него . Не искам да го отрежа ,за да не го нараня (знам ,че е глупаво) , но просто го чувствам само като човек ,с който можем да си споделяме всичко , предимно ,защото не се познаваме. Но ми е пределно ясно ,че нищо няма да излезе . Не се познаваме . В момента го избягвам . Мисля и да го блокирам от скайпа . И какво друго да направя ? Да почна да му обяснявам ,че просто няма смисъл да мисли ,че м/у нас ще излезе нещо ? Хайде ,моля ви се !

И само да попитам .. Тя показала ли ти е по някакъв начин ,че те харесва ,или ти просто си решил ,че щом е мила значи има чувства различни от приятелски ?

''По едно време от цялата тази работа тя спря да ми пише. Бях се отчаял. Това продължи около 5-6 дни. После ми каза, че това било защото никой друг не е допускала толкова много в личният й живот (нямам и с ударение, ще ме извинявате).''

FuCKkK13
09-11-2012, 09:01
винаги е по-добре някой да ти каже нещо и да го разочароваш,отколкото да го оставиш човека да си мисли за теб и заради това,че на теб ти е по-лесно да не му казваш нищо и да го зарежеш ей така,той да пропуска други възможности с други хора

Katy_Do
09-11-2012, 09:01
естествено... защо да не го остави ей така без да мисли какво ще му е на него :? ... по принцип добрите хора малко или много мислят и за околните ;) ...

И какво ? Да му каже : "Ми ,извинявай , ама не те харесвам и не искам никога повече да си пишем ! Ок ?"
Дамм .. ще бъде много добър човек ,мислещ за околните .. Мхм .

Katy_Do
09-11-2012, 09:02
''По едно време от цялата тази работа тя спря да ми пише. Бях се отчаял. Това продължи около 5-6 дни. После ми каза, че това било защото никой друг не е допускала толкова много в личният й живот (нямам и с ударение, ще ме извинявате).''

И това може би значи ,че го харесва и е влюбена ?

FuCKkK13
09-11-2012, 09:04
И това може би значи ,че го харесва и е влюбена ?

че и е малко по близък

Katy_Do
09-11-2012, 09:08
че и е малко по близък

Много ясно . Както казах по-горе и ние си споделяме . Определено мога да кажа много неща на него , неща , които не мога да споделя с никой друг . И все пак това не значи ,че харесвам въпросния човек ..

(Давам пример със себе си ,за да се разбере и отсрещната страна ;) )

FuCKkK13
09-11-2012, 09:08
И какво ? Да му каже : "Ми ,извинявай , ама не те харесвам и не искам никога повече да си пишем ! Ок ?"
Дамм .. ще бъде много добър човек ,мислещ за околните .. Мхм .

не,може да му каже,че съжалява и че може да е само приятелка с него,но нищо повече и да му каже,че има нужда малко да се отдели от писането с него,да му обясни как се чувства и толкова.. момчето като гледам я разбира - и тогава щеше да я разбере... не си мисли,че само ти си била в такава ситуация - аз също,продължих да пиша с момчето,защото то каза че иска поне да пишем и да си говорим,след време започна да ми споделя за някои момичета,аз го подкрепях и му казвах че няма смисъл да се влачи по мене,той ме послуша и започна да си хваща гаджета,не знам вече колко е сменил,но през цялото време си пишем и вече съм убедена,че няма нищо към мен

Katy_Do
09-11-2012, 09:12
не,може да му каже,че съжалява и че може да е само приятелка с него,но нищо повече и да му каже,че има нужда малко да се отдели от писането с него,да му обясни как се чувства и толкова..

Значи вместо да го кажеш директно трябва да се увърта и да се теглят лукуми с мили думи ? Според МЕН това е по-лошо и от директния начин . Мое мнение , разбира се

FuCKkK13
09-11-2012, 09:13
Значи вместо да го кажеш директно трябва да се увърта и да се теглят лукуми с мили думи ? Според МЕН това е по-лошо и от директния начин . Мое мнение , разбира се

според теб директния начин е да оставиш човека без нито една думичка което е доста по зле

FuCKkK13
09-11-2012, 09:15
и да.. обяснението за действията ти не винаги означава,че трябва да се правиш на мила душичка.. просто си себе си.. аз така го обяснявам,защото по принцип не съм груба с хората,но това не значи,че това е единствения начин за обяснение

Katy_Do
09-11-2012, 09:15
според теб директния начин е да оставиш човека без нито една думичка което е доста по зле

Всеки си има мнение :) Винаги ми е било омразно да се казва нещо сериозно с увъртане . И в двата случая боли ,така или иначе .

xXxPETYAxXx
09-11-2012, 09:16
Може пък и момичето да го е харесвало, но да се е изплашило?! За това да е прекратила контакта си с него, за да не стане един ден по-зле и да поддържат няква имитация на връзка от разстояние?! Не съдете хората, без да знаете техните доводи!
Не е станало кой знае какво...

Katy_Do
09-11-2012, 09:19
и да.. обяснението за действията ти не винаги означава,че трябва да се правиш на мила душичка.. просто си себе си.. аз така го обяснявам,защото по принцип не съм груба с хората,но това не значи,че това е единствения начин за обяснение

Мога да те уверя ,че и аз не съм груба с хората . Просто това увъртане ми е досадно . Не казвам ,че винаги казвам нещата директно ,не . Просто ми се струва по-добре да забравим преди да сме се скарали (тоест да не увъртам 5 часа как вината е била в мен , как той не бил виновен , как просто не сме били един за друг и подобни клишета ) .

FuCKkK13
09-11-2012, 09:19
Всеки си има мнение :) Винаги ми е било омразно да се казва нещо сериозно с увъртане . И в двата случая боли ,така или иначе .

това е ясно,няма как да се избегне,а и не казвам да е с увъртане - както казах,аз дадох примера така,защото аз бих го казала така.. примерно едно ''искам да спрем да пишем,защото еди какво си,надявам се да м разбереш,чао'' не мисля,че е увъртане ..но все още съм на мнение,че е по-добре 3 думи,дори и гадни отколкото внезапно изчезване и човека да се чуди какво,защо и как

FuCKkK13
09-11-2012, 09:21
Може пък и момичето да го е харесвало, но да се е изплашило?! За това да е прекратила контакта си с него, за да не стане един ден по-зле и да поддържат няква имитация на връзка от разстояние?! Не съдете хората, без да знаете техните доводи!
Не е станало кой знае какво...

не я съдя,просто не обичам хора,които зарязват ей така... да,може да си е имала причина,но да я каже бе,какво и пречи ? после ако момчето не иска да я разбере проблема ще си е негов,но в случая...

Katy_Do
09-11-2012, 09:23
това е ясно,няма как да се избегне,а и не казвам да е с увъртане - както казах,аз дадох примера така,защото аз бих го казала така.. примерно едно ''искам да спрем да пишем,защото еди какво си,надявам се да м разбереш,чао'' не мисля,че е увъртане ..но все още съм на мнение,че е по-добре 3 думи,дори и гадни отколкото внезапно изчезване и човека да се чуди какво,защо и как

При положение ,че дори не са се познавали каква връзка очаква той ? Момичето не му е задължено да му се обяснява за действията си .

Надявам се автора да даде още информация относно "връзката" им ..

FuCKkK13
09-11-2012, 09:25
При положение ,че дори не са се познавали каква връзка очаква той ? Момичето не му е задължено да му се обяснява за действията си .

Надявам се автора да даде още информация относно "връзката" им ..

били са приятели,това малко ли е,за да обясни нещо с 3 думи ? не мисля

Dkeyz
09-11-2012, 09:37
Да приятели, но щеше да ми е по-малко гадно ако ми беше теглила майната с думи, а не да ме блокира..

xXxPETYAxXx
09-11-2012, 09:38
Приятели? Или кошчета за душевни отпадъци? Пича й се е оплаквал, че не е бил приет, тя е виждала, че му е гадно и е решила поне да го изслушва, за да не му стане съвсем, съвсем гадно. Почнала е да споделя и тя с него. После си е дала сметка, че вече може и да спре, защото са го приели най-сетне и не му трябва утеха...
Вариантите са много. Може да й е станал досаден. Случвало ми се е!
Ако му беше казала причина просто темата щеше да е озаглавена "Аз я обичам, а тя еди к'во си ми каза"
Важното е автора да намери начин да я забрави, колкото по-скоро, толкова по-добре!

Edit: Опитвам се да кажа, че обесненията и причините не са важни. Важно е това, което се случва, независимо поради каква причина! За да не кажеш причината, вероятно си преценил, че така е по-добре за всички!

FuCKkK13
09-11-2012, 09:47
^ щом е казала,че прекалено много го допуска до живота си едва ли е бил кошче
за отпадъци... може да и е бил интернет приятел,но все пак... вариантите са много,но за всичките според мен е по-добре 3 думи ( дори и да не му харесат) отколкото чудене ... винаги е по-добре да знаеш и да ти е гадно отколкото да не знаеш нищо и да ти е кофти ... като ти е гадно поне да знаеш защо,не мислиш ли ?

xXxPETYAxXx
09-11-2012, 09:56
винаги е по-добре да знаеш и да ти е гадно отколкото да не знаеш нищо и да ти е кофти ... като ти е гадно поне да знаеш защо,не мислиш ли ?
Що по-малко гадно ли ще бъде? -НЕ!

FuCKkK13
09-11-2012, 09:59
Що по-малко гадно ли ще бъде? -НЕ!

не,няма вариант за по-малко гадно,но поне да знаеш защо .. тебе по-добре ли 6ти е едно малко детенце да ти ревне без причина вместо да падне примерно и да знаеш за какво реве... 1вото е много по-дразнещо и гадно от 2рото нали ?

xXxPETYAxXx
09-11-2012, 10:05
Ако е моето някой ден ще ти кажа има ли разлика, за сега са ми еднакво дразнещи за каквото и да реват.

FuCKkK13
09-11-2012, 10:08
Ако е моето някой ден ще ти кажа има ли разлика, за сега са ми еднакво дразнещи за каквото и да реват.

абе не е така... единия път не знаеш и се ядосваш,другия път по някакъв начин го разбираш,знаеш че го боли и малко или много не се дразниш толкова

bilqnavod
09-11-2012, 12:23
Все пак не е трябвало да се скрива от теб по този начин. Добре е било поне да обясни мотивите си защо смята, че е нужно да прекъснете връзката. Вярно някои казват, че не искала да усложнява нещата, но в крайна сметка ти не можеш да гадаеш причините за това.
Съжалявам за това, което ти се е случило. Имала съм подобни случки под друга форма. Не е приятно , но съм теглила една и това е. Не смятам да мисля за миналото. Явно просто са били погрешните хора.

Dkeyz
09-11-2012, 14:14
Да, и аз така мисля да тегля майната и да си продължа напред. Мисля, че ще е най-добре.

FuCKkK13
09-11-2012, 14:18
нали вече си го направил,сега си намери хоби,излизай по-често,пиши си с други момичета,излизай с други момичета и си готов за 2-3 седмици максимум ;) !

druzilla
09-11-2012, 14:38
Аз съм съгласна с FuCKkK13.
ОК,може да не е лош човек..Но е супер тъпо да го блокне без да му каже нищо.Не виждам какво щеше да стане,ако му беше обяснила и след това го беше премахнала от абонати.. :?

xXxPETYAxXx
09-11-2012, 16:10
Ми не знам, на мен ми се е случвало и да ми се налага да блокирам някого. Просто ме дразнеше, беше ми досаден, а не исках да му казвам "Ми сори пич, ама си много досаден и ще те блокирам - не ме търси вече", защото наистина ми беше много дасадно самото му писане и не ми се даваха обеснения...така че, в някой случай така се получава просто! Самото ми държание си показваше, че не искам да се занимавам, както и на момичето също. Писал й е - тя го е игнорирала, ем като след това той продължава да й пише, след като вижда, че тя не му отговаря(вместо да спре и да изчака тя когато има настроение да МУ пише) е нормално да и стане задушаващ и да реши, че трябва да се отърве от него донякъде...

Dkeyz
09-11-2012, 18:16
Какво чакане, какви пет лева. Не можех да търпя ден без нея..

scandalousLady
09-11-2012, 19:28
Горе главата и давай напред! Не се тормози повече.

presiPL
09-11-2012, 21:42
Аз съм малко объркан.Пич ти по скайпа само да чатиш ли можеш? Включи си камерата и почвате да си говорите.Айде няма значение до следващото момиче ;)

fenkaaa
09-12-2012, 00:38
Ще го преживееш.