View Full Version : Къде държите дамските си превруски?
BEaUty_girl
09-11-2012, 10:16
Въпросът е ясен? :) Извинете ме за правописната грешка от бързането е :)
Крия си ги на тайно място...
Имаме в банята. А аз имам и в шкафа в моята стая.
DennisCobain
09-11-2012, 10:46
Ми където ми падне там ги оставям.
HiEnAtA82
09-11-2012, 10:48
в стаята ми, в банята, където дойде :D
evilgirl95
09-11-2012, 10:59
В банята.. къде др..
SunshineM
09-11-2012, 11:41
Аз да попитам.. а в училище къде ги държите? Кутийки, пликчета. Някак не мога да се справя с този проблем. Понякога, когато си ги слагам в чантата и извадя нещо с бързането може да изпадне някоя.. после ми става неудобно. Как се справяте с криенето на тези неща в училище?
nor4eto99
09-11-2012, 11:46
Пробвай по джобовете, аз така правя. И когато свършат там си вземам от раницата и приятелката ми ме прикрива.
nor4eto99
09-11-2012, 11:47
Иначе в раницата си ги слагам на дъното под учебниците, защото не веднъж са ми ровили в чантата за тетрадки от които преписват...
evilgirl95
09-11-2012, 11:49
Колкото и дамски чанти да съм си купила.. все имат едно малко джобче вътре в самата чанта на задната страна ( страшно го описах нали :Д .. но мисля, че ме разбрахте :Д) абе дискретно джобченце.. там си ги държа.. то си е за това..
Може и да си вземеш кутийка за превръзки и да си ги държиш там.. Но като цяло няма нищо неудобно и да се види.. голяма работа.. :)
SunshineM
09-11-2012, 11:52
И на мен ми ровят в чантата разни преписвачи ;д .. Момчета най-често и като видят превръзка или тампон започват да я подмятат. Много ме дразни това. Кутийката не ми е много удобна. В раницата или чантите за училище са ми препълнени и във въпросното дискретно джобче не е само превръзката ами гуми и острилки и когато някой бръкне..пак същата ситуация. Мерси за това, което написахте все пак :)
druzilla
09-11-2012, 11:53
Аз да попитам.. а в училище къде ги държите? Кутийки, пликчета. Някак не мога да се справя с този проблем. Понякога, когато си ги слагам в чантата и извадя нещо с бързането може да изпадне някоя.. после ми става неудобно. Как се справяте с криенето на тези неща в училище?
От какво ти става неудобно?Ти си момиче,ясно,че имаш цикъл.. Иначе аз си слагам 2-3 в едно малко несесерче и в раницата,а в къщи ги държа в банята. :)
SunshineM
09-11-2012, 11:56
Вкъщи и аз в банята или в нощното шкафче. :)
В къщи ги държа на едно рафтче в банята . Голяма работа че пакетчето се виждало , това все пак си е банята . А в училище си ги държа в едно малко джобче в чантата като evilgirl95 . После само си я пъхам в джоба и отивам в тоалетната . А пък да ви кажа една случка . Една съученичка си беше пъхнала просто ей така превръзките в единия джоб на чантата и какво им скимна на момчетата , търсеха нещо из чантата й и ги откриха . Гледаха ги и се смееха , отвориха една и я гледаха като полезно изкопаемо . Само какви тъпи физиономии имаха хаха . Та поуката е - не си дръжте превръзките ей така в чантата , че някое момче може да ги набара . А пък аз лично смятам че няма нищо срамно в това че някой ще види как си вадите превръзка от чантата или че ви стърчи от джоба по пътя към тоалетната .
HiEnAtA82
09-11-2012, 12:00
има кутийки някакви .. ти нямаш ли ??
HiEnAtA82
09-11-2012, 12:01
съжалявам не видях следващите коментари :D
SunshineM
09-11-2012, 12:17
В къщи ги държа на едно рафтче в банята . Голяма работа че пакетчето се виждало , това все пак си е банята . А в училище си ги държа в едно малко джобче в чантата като evilgirl95 . После само си я пъхам в джоба и отивам в тоалетната . А пък да ви кажа една случка . Една съученичка си беше пъхнала просто ей така превръзките в единия джоб на чантата и какво им скимна на момчетата , търсеха нещо из чантата й и ги откриха . Гледаха ги и се смееха , отвориха една и я гледаха като полезно изкопаемо . Само какви тъпи физиономии имаха хаха . Та поуката е - не си дръжте превръзките ей така в чантата , че някое момче може да ги набара . А пък аз лично смятам че няма нищо срамно в това че някой ще види как си вадите превръзка от чантата или че ви стърчи от джоба по пътя към тоалетната .
От подобни случки съм си патила :D а с тампоните какво правят ;о .. нямам думи! Това е едно от нещата, с които се справяме момичетата в училище. :)
Amore-Mio*
09-11-2012, 12:33
У нас - в стаята ми, на шкафа. В чантата ми.
На училище: в чантата ми + две в джоба, за да съм в готовност да ги сменя, когато има нужда.
lamer4e7o
09-11-2012, 12:48
Не че нещо, но може ли да ми кажете какво общо има тази тема с раздела Здравни проблеми и болести? :/
SunshineM
09-11-2012, 12:53
Къде да се сложи според теб? :)
lamer4e7o
09-11-2012, 12:55
Погледни разделите под този и сама прецени.
В чантата имам кутийка. Но не винаги си ги държа в нея. А тампоните не влизат естествено, така че и тях просто си ги пускам в чантата. А някой ако посмее да ми бръкне в чантата без да попита ще го обезглавя.
urlittlelady
09-11-2012, 14:52
на рафта за обувки :lol: :lol: :lol:
вкъщи по шкафове.. на училище в кутия или в "тайното джобче" :D :D :D
Аз мойте вкъщи си ги държа във кутия от уиски :D:D:D Знам, че звучи адски смешно (то е така де ) обаче там си ми е удобно, точно над тоалетната и като ми свърши си ги прибирам в шкафа! А иначе, когато съм на училище ги държа в кутийка за превръзки в чантата. :)
autumn_eyes
09-11-2012, 15:29
Вкъщи в един от шкафовете, а за училище в тези кутийки, които пускаха на Libresse. Виждала съм и кутийки за тампони на ob май беше, но мнооого отдавна.
DragonLady
09-11-2012, 22:20
В къщи в шкафа, в банята също има ( те са на майка ми, ама като се наложи вземам от нейните ) и няколко при бельото ( като свършат там, вземам от шкафа и "презареждам" ). Като съм някъде на вън или в университета съм с тампони и тях ги държа в кутиика от презервативи ( идеално пасва и побира 4 тампона ) в чантата. Иначе ако ползвах превръзки като не съм си в нас сигурно щях да ги държа в кутиика за превръзки от тези на либрес.
Lovely Dream
09-12-2012, 00:12
У нас в града си ги държа в стаята си в едно шкафче. А като си ходя почивните дни и ваканциите на село си имам в едно мое "женско" шкафче в къщата, там си държа и епилатора, като го нося лятото на село. А по-горното шкафче е с документи и тати като го отваря някой път изважда целия шкаф и отдолу се вижда всичкото в моя и ми вижда женските неща, направо ме хваща срам... :? Знам, че това са си нормални неща, не държа пистолет или някакви неща, които не подхождат на възрастта ми, всичко останало в шкафа си е козметика, aма все пак. А в училище си слагам една в джоба на дънките, въобще не се вижда и не шумоли, не си държа пуснати в раницатa, нито пък в онова джобче вътре, него за нищо не го ползвам.
Bonbonchencetyy
09-12-2012, 10:57
Вкъщи-държа ги в гардероба,долу на земята,не са скрити,а и няма защо-в този гардероб ровя само аз и майка ми,когато иска да изпере някоя моя дреха.Плюс това дрехите ми висят на закачалки,имам и няколко дълги рокли,превръзките се намират там,под дългите рокли на земята.Е,не точно на земята,просто,абе не знам и аз как да го нарека. :D Иначе имам и още един гардероб,по-малък,с рафтове,там си държа бельото и дрехите за другите сезони.Превръзките стоят при бельото за по-голямо удобство.Да речем,че превръзката ми пропусне или бикините ми се оцапат,тогава си взимам превръзка и бикини от рафта с бельото и отивам в банята да се оправя :D Има превръзки и в банята,но те са на майка ми,въпреки че и аз ги използвам.
На училище-не ги държа в този заден дискретен джоб,за който говорите,по 3 причини:1-во-там си държа картата за автобуса,затова джобът е зает,2-ри-случвало ми се е момче да ми бърка по джобовете,за да търси нещо,което е загубило,затова предпочитам да избягвам такъв срам момче да ми види превръзката и 3-то-имам кутийка за превръзки,държа в нея превръзките.Както казах,държа превръзките си в кутийка за превръзки на Libresse.Ето колекцията,казва се ''Седем гряха'': https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212148555462146.58807.203276013016067&type=3 .Имам 3 такива кутийки:LUST,желание,с обувка(любимата ми),JEALOUSY,ревност,с черно дантелено сърце и надпис Envy Me и VANITY,суета,с жена с маска.Купих си първо Vanity,после Jealousy и накрая Lust.Ползвам ЖЕЛАНИЕ и РЕВНОСТ,а другата кутийка-СУЕТА,я ползва майка ми.Ползвам 2 кутийки,защото една не събира кой знае колко превръзки-1,ако се напъна и 2,общо взето събира 2 както трябва,но ако са на Libresse.Така е,защото кутийките са направени за превръзки Libresse(за жалост!).
В един шкаф до банята ги държа, а когато съм в цикъл ги местя в банята.
За училище нося в чантата в един от джобовете, който използвам само за превръзки, гребен, дезодорант, мокри кърпички. Никой не ми бърка по чантата, само една приятелка, но тя има позволение за спешни случаи, а пък и тя знае какво и къде си държа.
BEaUty_girl
09-14-2012, 12:11
Благодаря!Чакам още мнения
У нас - в гардероба ми
На училище - в едно малко джобче
cookie78
09-15-2012, 15:30
Вкъщи-в едно шкафче, навън- в несесер, в чантата..
make_me_love_you
09-15-2012, 17:43
У нас - в банята
Като съм навън - в кутийка, в чантата
anonymous708973
09-15-2012, 19:56
Вкъщи-държа ги в гардероба,долу на земята,не са скрити,а и няма защо-в този гардероб ровя само аз и майка ми,когато иска да изпере някоя моя дреха.Плюс това дрехите ми висят на закачалки,имам и няколко дълги рокли,превръзките се намират там,под дългите рокли на земята.Е,не точно на земята,просто,абе не знам и аз как да го нарека. :D Иначе имам и още един гардероб,по-малък,с рафтове,там си държа бельото и дрехите за другите сезони.Превръзките стоят при бельото за по-голямо удобство.Да речем,че превръзката ми пропусне или бикините ми се оцапат,тогава си взимам превръзка и бикини от рафта с бельото и отивам в банята да се оправя :D Има превръзки и в банята,но те са на майка ми,въпреки че и аз ги използвам.
На училище-не ги държа в този заден дискретен джоб,за който говорите,по 3 причини:1-во-там си държа картата за автобуса,затова джобът е зает,2-ри-случвало ми се е момче да ми бърка по джобовете,за да търси нещо,което е загубило,затова предпочитам да избягвам такъв срам момче да ми види превръзката и 3-то-имам кутийка за превръзки,държа в нея превръзките.Както казах,държа превръзките си в кутийка за превръзки на Libresse.Ето колекцията,казва се ''Седем гряха'': https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212148555462146.58807.203276013016067&type=3 .Имам 3 такива кутийки:LUST,желание,с обувка(любимата ми),JEALOUSY,ревност,с черно дантелено сърце и надпис Envy Me и VANITY,суета,с жена с маска.Купих си първо Vanity,после Jealousy и накрая Lust.Ползвам ЖЕЛАНИЕ и РЕВНОСТ,а другата кутийка-СУЕТА,я ползва майка ми.Ползвам 2 кутийки,защото една не събира кой знае колко превръзки-1,ако се напъна и 2,общо взето събира 2 както трябва,но ако са на Libresse.Така е,защото кутийките са направени за превръзки Libresse(за жалост!).
А хартийката, която махаш от превръзките си, какъв цвят е?
R.o.s.i.t.z.z.a
09-15-2012, 20:04
в шкафа при бельото ;b
dream1707
09-15-2012, 20:05
вкъщи в шкафа в коридора, където са лекарствата ... иначе в даскало или някъде навън като излизам си нося тампони и превръзки в чантата в някой джоб да не ми се размотават много .... Отдавна минах възрастта, където ме е срам да покажа, че имам превръзки в чантата и ги крия, че момчетата от моя клас да не ги набарат и да си играят с тях ... те и те достатъчно са пораснали, за да не го правят
Me.Myself.and.I
09-16-2012, 17:25
Училище - в кутийка за превръзки. Вкъщи са в тоалетната.
JuStElly
09-16-2012, 17:39
В моята стая,а като съм навън,в кутийка и в чантата.
Bonbonchencetyy
09-17-2012, 10:11
А хартийката, която махаш от превръзките си, какъв цвят е?
Това ми прозвуча малко подигравателно,така че извинявай,ако не съм разбрала както трябва :D
Ами не обръщам внимание,все ми е тая какъв цвят е хартийката,която махам от превръзките си...
DisappointedDreamer
09-17-2012, 10:20
Превръзки ползвам само нощем. Тях ги държа в едно несесерче с другите ми тоалетни принадлежности - лакове, гримове и т.н. Това несесерче никой не ми го пипа. В него държа и тампоните си, които пък си имат кутийки. Кутийките си ги взимам в чантата и в даскало, докато една-две превръзки също се намират в едно джобче от чантата ми.
Живея само с брат си, който пък не ми пипа по несесерите или тоалетните принадлежности, освен когато търси нокторезачка. Тогава пък ме и пита. Иначе, никой в даскало не ми бърка по чантата, освен близки приятелки, които имат моето позволение. Те могат най-спокойно да си взимат и тампони, превръзки, пари, цигари и запалки. 8-)
anonymous708973
09-17-2012, 10:42
Това ми прозвуча малко подигравателно,така че извинявай,ако не съм разбрала както трябва :D
Ами не обръщам внимание,все ми е тая какъв цвят е хартийката,която махам от превръзките си...
Иронично беше, защото е зададен прост въпрос, а ти се обясняваш като първокласник.
Вкъщи ги държа в банята.. естествено?
В училище - от вътрешната страна на чантата има едно джобче, там си ги слагам.. никога не съм си крила превръзките от съучениците ми примерно.. не виждам нищо срамно в това, все пак си жена и това е нещо нормално. Никой не се е подигравал /от момчетата/ нито на мен, нито на някоя съученичка. Може би просто достатъчно сме свикнали с един друг, а и не сме малки.
Вкъщи ги държа в банята.. естествено?
В училище - от вътрешната страна на чантата има едно джобче, там си ги слагам.. никога не съм си крила превръзките от съучениците ми примерно.. не виждам нищо срамно в това, все пак си жена и това е нещо нормално. Никой не се е подигравал /от момчетата/ нито на мен, нито на някоя съученичка. Може би просто достатъчно сме свикнали един с друг, а и не сме малки.
Вкъщи си ги държа в гардероба. Иначе за навън си нося в чантата, ползвам тампони де, които са по-лесни за прибиране в някой джоб. Иначе в цялата бъркотия в една дамска чанта може да се случи да изпадне... така на една спирка си търсех нещо в чантата и изведнъж изхвърчаха едни презервативи.... ма случва се де... :D
В банята и в дамската чанта.
XxStupidMuffinxX
09-22-2012, 12:05
ми в нас има в шкафа с лекарствата.а иначе на училище имам от онези кутийки на Либрес поне 5 и си нося в тях,когато имам нужда :)
Във вкъщи ги държа в шкафа с бельо, а в училище в "тайното" джобче на чантата или в кутия за превръзки пак в чантата (зависи с каква чанта съм)
reni7o0o
09-22-2012, 21:02
И на мен ми ровят в чантата разни преписвачи ;д .. Момчета най-често и като видят превръзка или тампон започват да я подмятат. Много ме дразни това. Кутийката не ми е много удобна. В раницата или чантите за училище са ми препълнени и във въпросното дискретно джобче не е само превръзката ами гуми и острилки и когато някой бръкне..пак същата ситуация. Мерси за това, което написахте все пак :)
Използвай джобчето, а химикали, гуми и моливи си ги сложи в малък несесер. Аз така правя и когато някой ми поиска нещо, а аз съм далеч от чантата му казвам да отиде и да си вземе.
PullMeCloser
09-22-2012, 23:12
В чантата. Имам кутийка за превръзки, но колко я ползвам... тампоните си ги пускам директно с кутийката,а също имам една кутийка за слушалки, където си се събират, няма особено значение, както ми падне ги бутам. Никога никой не ми е ровел в чантата, това е егати наглостта. Освен най-близките ми, де- както Дриймърката каза.
titinkaa
09-27-2012, 12:25
В гардероба с бельото.
Преди като бях на у-ще ги държах във вътрешното малко джобче на чантата,и когато се налагаше да ида до WC отивах с чантата,изваждах я набързо и давах чантата на някоя приятелка да ми я държи.
Между другото и сега си държа превръзките на същото място в чантата.
А Л И С А
09-27-2012, 15:52
Вкъщи в гардероба. Винаги когато не съм у дома - в чантата, в някое от джобчетата. Преди си ги носех в несесера за гримове, но спрях да се гримирам и промених местоположението им в чантата си.
JoLLiE92
09-27-2012, 16:08
Вкъщи в гардероба при бельото, училище и други обществени места - в малко джобче на чантата. Имаше и едни кутийки много яки, ама моята изчезна някъде. Трябва пак да си намеря.
pisancety
10-20-2012, 22:08
Аз живея с приятеля ми така че в къщи са на много места (гардероб, шкафче, баня и т.н.). В училище съм с тампони и имам кутийка на O.B. вече не помня преди колко години се продаваха.
heartshapedbox
10-20-2012, 22:34
Вкъщи в гардероба при бельото, училище и други обществени места - в малко джобче на чантата.
И аз така.
petinkataaa
10-21-2012, 10:49
вкъщи в тоалетната,а в училище не е от голямо значение.. и да се видят,и да не се видят то си е ясно,че всички ги носим,пък момчетата чак да се смеят на нещо нормално..не знам направо :д
bilqnavod
10-21-2012, 12:20
В нощното си шкафче... :)
В банята, в шкафчето в моята, което наричаме ''аптечка'' и в една стоманена кутийка в чантата ми.
mrankoniiii
11-02-2012, 14:53
в моя гардероб , а в училище в "тайно джобче“