View Full Version : 17 септември .. ?
Радвате ли, че новата учебна година започва или не ???
Лично аз се радвам много :D
lamer4e7o
09-11-2012, 15:29
Не се радвам, понеже ще бъда 12-и клас.
Какво му е лошото да си 12 клас ? (стана ми интересно) :)
the_world_around_me
09-11-2012, 15:39
Имаш важни изпити :)
Иначе аз искам да започне ...г/д :D Нали ще съм 8 клас
Дали се радвам? Все ми е тая :) Не ми се спазва режим, но пък няма да скучая всеки ден почти. А иначе лошото на 12 клас е, че се бъхтиш здраво и след това започваш ОТНАЧАЛО, класът си отива, приятелите също, поне голяма част от тях...
lamer4e7o
09-11-2012, 16:56
Като станеш 12-и клас ще разбереш.
SweetAngel2
09-11-2012, 16:57
радвам се, защото съм в ново даскалоо ^^ *happy*
strawberry88
09-11-2012, 17:45
НЕ,не се радвам изобщо!!!Ще съм 10 - ти клас между другото.:D
Ами всъщност да. Ще съм си в същото училище, но вече си намерих нови приятели :)
druzilla
09-11-2012, 18:25
Да,нямам търпение да отида на даскало :D
lieslies
09-11-2012, 18:46
Мне
katericArofl
09-11-2012, 19:00
Да,нямам търпение да отида на даскало :D
+
И аз нямам търпение да започнем, защото ще съм 8-ми клас в ново у-ще и всичко ще е ново и ще е много интересно :Д
Amore-Mio*
09-11-2012, 19:02
Не се радвам особено, даже никак.
Не ми се ще да гледам цяла седмица в продължение на цялата учебна година - лицата на интригантите, завистливите, пак да се занимавам с проблеми. Още по - малко ми се учи, особено по определени предмети. Единствено по биология ми е интересно и що - годе по химия, тъй като смятам с това да се занимавам за в бъдеще. Харесва си ми и българския, ама някак с тая учителка - спрях да харесвам предмета. Също така , изобщо не ми се ще да давам пари за това и онова.
Kaena Smith
09-11-2012, 19:05
НЕ! :lol:
evilgirl95
09-11-2012, 19:11
Започва ми се :)
Радвате ли, че новата учебна година започва или не ???
Лично аз се радвам много :D
И аз
Нямам търпение да дойде 17 ! :)
WhatTF*ck
09-11-2012, 19:55
Ще съм 8 клас различно даскало но не много
half_bloody_princess
09-11-2012, 20:32
не особено
weheartiit
09-11-2012, 20:33
и аз ще съм 8 клас,но не искам да зопачвам ... ще ми е трудно сигурна съм,като всяко начало пък и още не съм настроена за училище ;д
black pearl
09-11-2012, 21:33
Мии 7ми клас много не ми се почваа....най малкото ,че в класа всички са интриганти! :( ://
HiEnAtA82
09-12-2012, 04:32
не, въпреки че ще съм 8 клас- не разбирам какво забавно му намирате на това да сте в ново даскало.. не ми се занимава с интриги и глупости, така че не се радвам особено :D
the lil legend
09-12-2012, 08:20
Не, не ми се започва училище, въпреки че класът ми е мн як и супер мн се разбираме. Просто ранното ставане ми съсипва живота :D
Luscious_Heart
09-12-2012, 08:32
Все ми е тая, честно. :Д ще бъда 12 клас... За мен училището не променя нищо, само дето няма да купонясваме толкова много вече :// ИИи да, имам изпити като всички други... ама кво да правиш, сега ще си наблегна на тях, а на останалото в даскало - честно, майната му. 11 години подред съм се борила за стабилни дипломи и свидетелства на края на всеки клас, пък ся реших да си почина :D
Supernaturalfan
09-12-2012, 10:08
Не...седми клас...изпити..онзи ден ни бяха извикали в училище и видях няколко от ''страхотните'' ни момичета от класа. Така се изнервих, че всеки момент щях да стана и да се разкрещя
AreYouNoob
09-12-2012, 10:48
Ако може за 1 седмица да се вия с тоя оня... :D иначе НЕ!
SunnyWinter
09-12-2012, 10:52
Да.
alskdjfhg
09-12-2012, 11:11
По - скоро не, защото ще съм 12ти клас, а не ми се завършва.. а и като знам какво мъчение ще е тази година. :X
Bonbonchencetyy
09-12-2012, 11:11
И да,и не.
Защо ДА:
+ще се видя със съучениците си,ще се радвам да ги видя,е,поне повечето;
+ще се видя с най-добрите си приятелки;
+няма да се чудя с какво да запълвам скучните сутрини,обеди,следобеди,ве ери,абе въобще...ще се избавя от скуката,която ме завладя напоследък;
+ще се видя със класната си,която много обичам;
+ще се шматкам из даскало по време на часовете по физическо(това става,когато с най-добрите ми приятелки отидем уж до тоалетна,а в същото време обикаляме из даскалото без да бягаме няколко пъти и половината час минава :D );
+ще зяпаме гръмотевиците и дъжда по време на час и ще ядосваме даскалката по математика :D ;
+ще отидем на екскурзия към края на октомври.
Защо НЕ:
-искам още ваканция;
-искам на море;
-не искам домашни;
-не искам да вися пред учителската стая,докато чакам да питам за нещо;
-не искам да правя контролни и класни;
-не искам да ни четат правилници и тъпи речи.
autumn_eyes
09-12-2012, 12:22
Не се радвам особено, даже никак.
Не ми се ще да гледам цяла седмица в продължение на цялата учебна година - лицата на интригантите, завистливите, пак да се занимавам с проблеми. Още по - малко ми се учи, особено по определени предмети. Единствено по биология ми е интересно и що - годе по химия, тъй като смятам с това да се занимавам за в бъдеще. Харесва си ми и българския, ама някак с тая учителка - спрях да харесвам предмета. Също така , изобщо не ми се ще да давам пари за това и онова.
+1 само дето предметите не съвпадат. Лошото при мен е, че и нашата по БГ много не е свят, а пък това е точно предмета с който искам да се занимавам.
mladostman
09-12-2012, 12:28
И да, и не. Седми клас ще съм и сега следва много учене, изпити..... :)
Аз ще бъда 9. клас и тази година, по принцип, е най-гадната в моето даскало, супер много има за учене, което по-нататък отпада ... Изобщо не знам как ще преживея датата 17.09 ... :Д
IWannaBeSedated
09-12-2012, 21:19
Като за първа година не ми се стъпва дори в училище. :D
SHPAIdURmeN
09-12-2012, 22:10
Не знам :D
А Л И С А
09-13-2012, 06:53
На мен лично това ми беше най-яката учебна година. А не съм завършила някво посредствено училище. Да, не е леко, ама си зависи от нагласа на човека.
Аз няма да съм ученичка тази година, но искам вече да дойде време за унито. Искам да видя каква е средата, дали хората са много по-различни, искам да видя какво се изисква от учениците в Германия. Така че чакам с нетърпение 15 октомври. :D
BrainlessROCKBABY
09-13-2012, 12:37
Ми да, една пуста рисунка не мога да направя, трябва да съм заета, за да имам вдъхновение... Не мога да стоя с празни ръце. Пък и почне ли даскало, почва ебането :D
Забравила съм как да пиша и като цяло всичко ми изглежда като предизвикателство. За да си 11. клас в ПМГ и да не ти се налага да ходиш на психиатър трябва да имаш железен характер.
cookie78
09-13-2012, 18:04
Даа, ще започна да се чувствам по-пълноценно, енергично, и част от дупката ще се запълни (не точно заради школото)!
Пък и съм зайче и ми е интересно! :)
Бе, по-добре се чувствам като съм на училище, рутината на едната част от деня и свободата на другата ми действат..въшебно :D
violette94
09-15-2012, 12:37
Същата работа и при мен.
Lovely Dream
09-15-2012, 14:26
И да, и не. Ами и аз ще съм зайче, 8 клас, интересно ще ми е на новото място с новите съученици, на всички ще ни е особено едно и ще си спомняме с носталгия за предишните си училища ... Не ме радва ежедневното носене на униформи, еженевното пътуване от друг град, т.с. ще тряя да ставам малко преди 6 часа сутрин, а мисълта за това ме убива ! Половин час път, може да си слушам песни на телефона или да си преговарям, щото по принцип в автобусите все пускат някви чалгии ... Ще е адски трудно да свикна на новото място + в началото ще бъде голяма борба за хубави оценки и доказване.
Вече радостите ми избиха на притеснения :D
Ми вече не знам, малко ми писна да не съм заета с нищо и само да излизам и пред лаптопа, ама като се сетя за всичките домашни и оценки, контролни.. а да и ще съм зайче.. по-скоро не :D
BrainlessROCKBABY
09-17-2012, 11:51
FML
не знам за другите градове, но в Бургас духаше зверски и валеше сутринта
прическата муции
после изгря сълнце, Тотю Младенов приказваше някакви глупости, видях се с класа - ще имаме 4 нощувки на Банско, сууупер готин хотел
тва е, като парцал съм