Влез

View Full Version : Използвана

shugababe112
09-12-2012, 08:45
От много време не ми се беше налагало да пиша във форума,но сега съм в такава ситуация,че нямам с кои да споделя освен с вас...Преди известно време се запознах с едно момче от общи познати, аз съм на 17,а той на 20.Води съвсем различен начин на живот от моя...има възможности,постоянно е в движение и никога не съм си мислела,че може да се случи нещо между нас,но се запознахме и той се държеше уникално...знаеше,че ме иска и как да ме получи.Обсипваше ме с внимание и беше много мил...за кратко време нещата се развиха добре и спахме...говорили сме мнг пъти на тази тема,аз не исках да избързвам,но като се случи не пита...След това всичко си беше добре,но преди 2 дни един негов приятел се пошегува,че е обвързан и той се пошегува нещо...Вечерта аз му писах един смс,че мисля че наистина сме заедно и той не ми отговори.От тогава нито сме се чули,нито ми е писал.Пратих му снощи смс дали иска да се видим и да поговорим,но отново не ми е писал...Не знам какво да правя,ужасно много ме боли и ме е срам дори да разкажа на хората около мен какво се случва.

Amore-Mio*
09-12-2012, 08:59
Всъщност, напълно възможно е да си била наистина използвана, заради секса. Но е и напълно възможно да е зает и да не е видял съобщенията от теб.

И в двата случая трябва да изчакаш, за да видиш.
Ако е първото - това да ти е обица на ухото. Да не прибързваш и да отваряш краката си набързо, и после да пишеш по форуми и да казваш, че те е срам от постъпката ти. Е, да си мислила навреме. Макар, че нищо срамно няма - щом си го искала и единствено ти можеш да се съдиш за тия ти действия. Ние сме в напълно неутрална позиция, така че.

bilqnavod
09-12-2012, 09:20
Това е най- гадното нещо, което може да се случи на една жена. Мразя подобен тип отношения. Имала нещо подобно като преживяване. Ако съм на теб. Ще се опитам да се свържа с него, за да му кажа, че отношенията ни са приключили завинаги. Поне съвестта ми да е чиста, че не ме зарязал той пръв на думи, макар че на дела вече се е случило.

Горе главата, нали ти казвам за себе си. Чаках обаче мен да ме зареже първи. Минаха 2 години и още го мразя, мразя и себе си, че се унизих до такава степен!

dimitar_ak
09-12-2012, 09:35
Той не ти ли се обади след като преспахте? Ако не е просто го преглътни и запази гордостта си. Няма защо да търсиш повече контакта с него.

JDeel
09-12-2012, 09:35
Биляна, ти наистина ли искаш и shugababe112 да мрази някой, само защото ти мразиш твоя и себе си?

bilqnavod
09-12-2012, 09:46
Биляна, ти наистина ли искаш и shugababe112 да мрази някой, само защото ти мразиш твоя и себе си?

Моите изживявания са и мои. Не те интересуват чувства ми. И не съм казала, че момичето трябва да мрази "нейния", това се отнася до нейния вътрешен мир. Изказвам мнение по темата. ок, не се меси

shugababe112
09-12-2012, 10:13
Той не ти ли се обади след като преспахте? Ако не е просто го преглътни и запази гордостта си. Няма защо да търсиш повече контакта с него.

Обади ми се след като преспахме и продължихме да се виждаме.Дефакто без причина спря да ме търси или съм го изплашила със смс си...

bilqnavod
09-12-2012, 10:23
Не се терзай миличка. Просто му се обади и го питай как стоят нещата. Дирекшън му задай въпроса до тук ли бяхте? Най -добре така. Ще видиш, че и на теб ще ти олекне. Според мен той не те уважава. Явно си е бройкаджия. И ще ти дам един съвет. Не се подвеждай толкова лесно от мили думи, защото обикновено това държание е маска, за да те вкара в леглото си.

cyclops
09-12-2012, 10:26
Според мен спри да го търсиш, защото още по-унижена ще се чувстваш и в същото време ще го уплашиш повече. Може би пък той някой ден ще те потърси и ще се изясните...но каквото и да стане от тук нататък очевидно не си струва да страдаш заради него.

bilqnavod
09-12-2012, 10:32
^^ ако ами повече наистина не я потърси? Да няма цял живот да чака? В живота понякога трябва да се поема инициативата. В любовта е същото. Не трябва да чакаме всичко само от мъжа.

cyclops
09-12-2012, 10:39
Просто си мисля, че може и да не й вдигне и да й стане още по-гадно. Щом не й отговаря на смс-те мислиш ли, че ако му звънне той ще вдигне? Пак ще се измъчи.

alex89
09-12-2012, 10:49
направила си каквото си направила,ако не те потърси след тея смси му тегли една майна и си търси друг :) по-свестен,ако може

bilqnavod
09-12-2012, 10:58
Просто си мисля, че може и да не й вдигне и да й стане още по-гадно. Щом не й отговаря на смс-те мислиш ли, че ако му звънне той ще вдигне? Пак ще се измъчи.

:???: всъщност и аз не съм сигурна какво ще стане, но ако не и вдигне вденъж, втори, трети път в някой момент ще и вдигне, а със смс може никога да не и отговори, а да чака пак същото...

cyclops
09-12-2012, 11:19
Само ще се унижава и ще се чувства по-кофти според мен. А колкото повече му звъни, толкова повече той ще се отдалечи, защото ще му стане досадно.

bilqnavod
09-12-2012, 11:23
^^В крайна сметка момичето да си реши, ние просто даваме съвети, тя си избира как да постъпи ;)

cyclops
09-12-2012, 11:24
Така е, съгласна съм :)))))))

shugababe112
09-12-2012, 12:27
И аз искам да се видим и да се изясним,или поне да се чуем.За това и му писах снощи смс да се видим и да поговорим,но щом не ме е потърсил след това не мисля аз да го направя пак.

Psyko Nuts
09-12-2012, 13:06
Ехо, на сухо съм. :D
По темата: Не се вижда за първи път, едни са малки, наивни и тъпи, и после съжаляват. Други са големи, отворени са, готини са. Трети влюбени... Спокойно стига се разкайва, просто следващ път - МИСЛИ !

П.С.: За нас мъжете говорите, че мислим с долните глави, а вие? Дори нямате две !

DragonLady
09-12-2012, 13:11
Звънни му още 1-2 пъти ако пак не ти дига и тн. селски номера на бройкаджията тегли му една майна и не го търси повече.

bilqnavod
09-12-2012, 13:23
П.С.: За нас мъжете говорите, че мислим с долните глави, а вие? Дори нямате две !

:lol: Хахахаааааа много добре се изказа

PyCoKoCkA93
09-12-2012, 14:17
Само аз ли ПОДразбрах(не знам доколко вярно),че си си направила сефтето с един курвар и използвач,на който грам не му пука за чувствата ти?

ПС:Не го търси повече.Ако той има желание,винаги ще намери и време,и начин да те потърси.Това със заетостта,горепишещите потребители,го пробутвайте на някой друг наивник! 99% си била използвана,сега ще ти се наложи да го преглътнеш и да се поучиш от наивността си...

xXxPETYAxXx
09-12-2012, 15:04
Колко време,считано след като вече преспахте продължихте да поддържате контакт?

Човека ми изглежда, че не е по връзките. Не знам защо, като ми кажат за някого, че постоянно е "в движение" си правя асоциация, че пътува много често и във всеки град си има поне по една мацка за губене на времето...не знам защо :D
Не се ядосвай - полза няма! Била си с него, било ти е хубаво, но той най-вероятно не иска връзка!

Wednesday666
09-12-2012, 16:19
Стига си го търсила, писала, звъняла и т.н.

Покажи малко достойнство. Спри да го правиш.

Ако той не е използвач и иска наистина нещо точно от теб - ще намери време и начин да те потърси, и да се извини евентуално че е изчезнал.

А ако се окаже, че те е използвал - недей да скачаш веднага на метлата на депресията, дишай спокойно и гледай напред. Нещастници - бол, важното е да се поучиш от грешките си.