Влез

View Full Version : Внушение или имам причини?

Sils_29
09-12-2012, 10:44
Здравейте,
Искам да ви разкажа моята история и да ви питам..
Така вече месец и нещо ходя с едно момче и много го харесвам,той е мил,забавен и донякъде романтичен...но има една уловка ВСИЧКО Е ПО ИНТЕРНЕТ..виждали сме се наживо нали така се запознахме,но през ваканцията сме си по селата и не можем да се видим.Запознахме се на лагер и тогава го питах какви чувства изпитва към мен,а той отговори приятелски,но не съм сигурен!!!При,което аз реагирах напълно нормално нали и го приех...но някъде 2 седмици след лагера той ми каза,че ме харесва и то беше очевидно,че и аз него.И тръгнхме (но не се виждаме и той може да ходи с още няколко освем с мен) 2 пъти щяхме да се видим но всеки път му изникваше ангажимент...потаен е и почти не ми споделя..може би си внушавам но той не иска да се видим..има и още не иска другите да знаят,че сме заедно и че на един концерт ще сме заедно...Дали не иска хората да знаят или просто е затворен?Или си внушавам?Благодаря предварително за отговорите и,че прочетохте всичко..(Ако искате подробности за нещо от историята питайте)=)))

Teenhelp1
09-12-2012, 11:14
Щом не иска другите да знаят,че сте заедно го махай няма смисъл.

Sils_29
09-12-2012, 11:29
Ами ако си има някъква причина..пък и той е супер сремежлив..а най-големия проблем е че вече не мога да си представя да не мисля за него и да не сме заедно!!Мсс за мнението ще помисля!!

love_brd0
09-12-2012, 11:33
Няма как да си сигурна,че не иска да е с теб.
Накарай го да се отпусне и да изкорени срамежливостта си! :D

Sils_29
09-12-2012, 11:37
Мерси..ще пробвам дано да успея..=DD

autumn_eyes
09-12-2012, 11:37
Бе може да е срамежлив, ама все пак си го питай директно. Не му се притеснявай, ако те харесва няма да се засегне.

Sils_29
09-12-2012, 11:38
Права си..ще го питам..но нз точно какво =DD

Enchanting
09-12-2012, 17:02
попитай го.. защо не иска другите да знаят, че сте заедно все пак.. ако се срамува няма смисъл.
и тва е малко измислена връзка..
Излезте вижте се и след това можеш да си направиш равносметка, дали изпитва нещо към теб или не. ;)

Amore-Mio*
09-12-2012, 17:45
В началото на моята връзка с настоящия ми приятел - също не исках хората да знаят, че сме заедно поне известно време. Само приятелския кръг знаеха, че сме заедно и до седмица, или малко повече - казахме и така. Замисълът да се крия беше от завистта на хората, които наистина се опитаха да ни разделят, след като разбраха, де. Но един вид искахме докато се опознаем, да не ни се бърка никой.

Та, иначе говори си с него.
Колкото и срамежлив да е, някак не става винаги да сте в тайна връзка и да не се виждате.

Sils_29
09-12-2012, 17:52
Права си,че връзката не е като другите...и да това ще направя но на чат ще ми е малко трудно затова ще говорим за да мога да чуя тона му..=))Мерси за коментара.. и за Amore-Mio* пак благодаря и аз си мисля че има нещо такова и ако е това наистина ще се успокоя!!!И си права ако наистина ме харесва след време хората трябва да разберат но ще му дам още малко време...Мерсии за мнението =))

DragonLady
09-12-2012, 18:06
Попитай го коя е причината той да не желае хората да знаят за връзката ви, какво го притеснява и тн. Кажи му, че не желаяеш да се криете и тн. че това те наранява и те кара да се съмняваш в това дали намеренията му спряно теб са сериозни. Успех.

Sils_29
09-12-2012, 18:31
Мерсии тази вечер или утре ще го питам..и дано не изляза заядливка..мерси отново за мнението и коментара..=))

Anichkaxxwee
09-12-2012, 18:38
Попитай го защо
Кажи му, че няма смисъл от този срам

Sils_29
09-12-2012, 19:34
Задължително и ще го питам кой точно не иска да знае..Благодаря =))

fenkaaa
09-14-2012, 00:48
Хахаха,защо изобщо все още си с него? :)

Sils_29
09-14-2012, 20:10
Мястото не ми стига да опиша всичко затова накратко..за мен той е перфектен и единственото нещо което искам да променя е това,че е срамежлив,но не точно защото това го прави чаровен...но ако не иска да е с мен има много и ще има така че това е едва началото..Мсс за мнението =))

pentxayc
09-14-2012, 23:57
и аз имам така едно гадже, ама тя горката от луната и не можем да се видим бе :(

JuStElly
09-15-2012, 00:46
Сливи ли имаш в устата?! Питай го него,не ни питай нас.

Sils_29
09-15-2012, 12:54
pentxayc-нали не е от марс пак е добре-ние утре ще се видим..JuStElly --не ябълки и да казах че ще го питам още утре наживо..мсс за мненията и коментарите!!=))