View Full Version : Идея за подарък
Здравейте!
Скоро момичето, към което имам чувства, има рожден ден и искам да и подаря нещо, но не мога да измисля какво.Чудех се дали е добра идея да и подаря ключодържател с някакъв надпис, като тези ТУК (http://www.malka-reklama.com/index.php/galeriq/category/2-kluchodyrjateli) но нямам идея какво да пише.Имате ли някакви идеи за надпис или за друг подходящ подарък.Искам да е нещо специално.. :)
ПС:Тя е на 17, аз също
sexa_na_kompleksa
09-14-2012, 07:32
Гаджета ли сте?
Виждала съм и по-хубави ключодържатели...
Гаджета ли сте?
Виждала съм и по-хубави ключодържатели...
Не сме гаджета ...все още :)
Дай някаква идея де?Просто попаднах на този сайт и ми дойде на ум нещо такова (http://www.malka-reklama.com/images/phocagallery/Klu4odyrvateli/thumbs/phoca_thumb_l_kliuchodyrjatel%20syrce.jpg).
Купи и някакъв мил букет с картичка и послание. Както и нещо малко като този ключодържател ,с послание може би пак. Би било мило.
Amore-Mio*
09-14-2012, 12:05
Купи и някакъв мил букет с картичка и послание. Както и нещо малко като този ключодържател ,с послание може би пак. Би било мило.
Съгласна съм.
Може да купиш един ключодържател с послание с една роза или каквото е любимото й цвете.
А тя знае ли за чувствата ти?
anonymous708973
09-14-2012, 12:10
Подари й нещо, което знаеш, че иска... а не поредния ключодържател, дето кой знае дали ще си го сложи на ключовете или ще хвърли в някой шкаф.
Цветя, цветя, цветя....без странни вещи - едно, че може да не и хареса, второ, че каквото и да напишеш, е много вероятно да е неуместно...букет - не нещо цялото в изкуствени странни неща и целофан - честитиш, прегръщаш, целуваш и даваш букета...ако толкова държиш нещо да има друго - нежна гривничка/ обечки в кутийка в джоба ти - като ти се израдва на букета и прошепваш, че има и друга изненада, и я отмъкваш нанякъде за малко, ако сте на парти, ако сте някъде другаде - на кафе след даскало. 2в1 - мислиш за нея и си мил, получаваш бонус време насаме с нея...
Съгласна съм.
Може да купиш един ключодържател с послание с една роза или каквото е любимото й цвете.
А тя знае ли за чувствата ти?
Не съм и споделял, но предполагам че се досеща.Доста близки сме, но нямам куража да и призная чувствата си, за да не разваля това прекрасно приятелство...
А за подаръка искам нещо различно от цвета,парфюми,плюшени играчки и др. за това се насочих към ключодържателя.За гривни и обици, не знам.. много е вероятно да не уцеля нейния вкус.. а и на нея ще и неудобно и дори да не и харесва ще го носи.. за да не ме обиди, поне така си мисля.
sexa_na_kompleksa
09-15-2012, 07:48
Ключодържателят, кохто си показал, на мен лично, не ми допада, което не означава, че и на нея няма да й хареса. Като цяло идеята не е лоша, аз съм получавала ключодържател и много се изкефих. Ако се спреш на тази идея, просто избери друг. Но много внимавай какво й подаряваш, по-добре подаръкът да не крещи "страшно си падам по теб", за да не се окаже, че тя гледа на теб само като на приятел. Да е споменавала, че иска нещо? Каквото и да е то? Една приятелка подари на един приятел, който харесваше, а сега вече са гаджета, горчица (били я гледали двамата в магазина и нещо са си я коментирали, тя е някаква по-различна и скъпа), бонбони на Линдт три бр.и някакъв по-специален молив, защото той се занимава с рисуване. Подаръкът е доста необичаен, със сигурност никой не е получявал такъв, но този приятел страшно много се зарадва.
^не е споменавала, че иска нещо
Давайте някакви идеи, че в неделя е рождения и ден http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c074.gif
ShtrudeL
09-18-2012, 20:00
mh.. всякакви предметни подаръци, които са подаръци колкото да ги има ме затормозяват... не че не бива да се оценяват... но за мен примерно представлява огромна мъка да избирам подарък, не за друго, ами искам да се хареса достатъчно много. Мисля, че съм голяма суетница. ^ И разбираш ли, парфюми/бижута/ключодържатели/дрехи/часовници, ги отсявам в графата 'защото трябва', или 'не знам какво да взема ; (' (meeeh съжалявам, че се налага понякога да прибягвам до това).
ТА! Не познаваме момичето ти, но ако смяташ, че нямаш никаква представа какво харесва или просто не знаеш какво да й вземеш, горе изброените са вариант.
А можеш и просто да я гушнеш и да измислиш нещо на момента.. или пък да направиш нещо сам от подръчни материали (много е сладко..)