View Full Version : Шампоан за боядисване
DragonLady
09-13-2012, 22:29
Мацки, чувала съм, че имало шампоан, които боядисва в червено, искам да ви попитам има ли такъв, които боядисва в русо? Питам ви понеже мисля да се боядисвам нещо средно между кестеняво и русо, но първо искам да пробвам с подобен шампоан какво би се получило и ще се харесам ли със по светъл цвят на косата. Ако има след кое измиване дава резултат и след колко време косата си възвръща естественият цвят? Мерси предварително.
пс цвета на косата ми е светло кестеняв и не е боядисвана.
nymphadora
09-13-2012, 22:35
Има,но няма никакъв ефект.
dryndryn
09-13-2012, 22:36
Има във всякакви цветове. Използва се като боята. Мацаш си цялата коса и стоиш около 40 минути с него и след това я измиваш. За възвръщането не мога да ти кажа, но предполагам месец някъде. :)
DragonLady
09-13-2012, 22:38
Има във всякакви цветове. Използва се като боята. Мацаш си цялата коса и стоиш около 40 минути с него и след това я измиваш. За възвръщането не мога да ти кажа, но предполагам месец някъде. :)
А марка сещаш ли се?
Иначе косата ми е светла така че мисля, че ще хване.
dryndryn
09-13-2012, 22:42
Аз по принцип знам само две марки и с двете съм се правила.
http://shopix.bg/img/products/orig/1577/products_7002228_575585935.jpg С тези се бях направила тъмно кафява, тя косата ми и без това е тъмно кафява но краищата ми бяха някакви такива светли, но понеже цветовете са еднакви не мога да ти дам мнение дали е много добър. :D
http://www.torba.bg/2065-5213-large/marion-kosmetiki-shampoan-ocvetitel-bez-amoniak.jpg Този е с по-голямо разнообразие на цветове. Бях се направила червена и при положение, че косата ми е тъмна, червеното се получи. Не беше някакво наситено и хубаво, но все пак и не беше без хич.
strawberry88
09-13-2012, 22:46
Аз съм чела хубави мнения за шампоаните на Марион.:)
dryndryn
09-13-2012, 22:50
Всъщност мисля, че това са всички цветове - http://beautycosmetic.biz/images/MarionShampoo.jpg май няма като това което търсиш. Иначе на joanna номер 03 е хубав.
DragonLady
09-13-2012, 22:50
А в цената можете ли да ме ориентирате за тези мариол и Joanna
Пс: има ги по козметичните магазини нали?
dryndryn
09-13-2012, 22:56
Marion мисля че беше към 1.60 там някъде, а този на joanna малко по-скъп към 2 не повече. Аз си ги вземах от един голям магазин " Ивел" влизаш и си избираш каквото искаш, не знам в другите градове дали го има :D .
DragonLady
09-13-2012, 23:01
Marion мисля че беше към 1.60 там някъде, а този на joanna малко по-скъп към 2 не повече. Аз си ги вземах от един голям магазин " Ивел" влизаш и си избираш каквото искаш, не знам в другите градове дали го има :D .
Мерси за инфото!!! И при нас има един подобен по-голям козметичен магазин - Lily ( даже 2 и dm има един ). Ще погледна там дали ги предлагат :)
А как се употребяват предполагам е написано на опаковката или?
strawberry88
09-13-2012, 23:06
В почти всички козметични магазини/магазинчета ги има тези на Марион.8-)
Не, май не беше написано, но..изспиваш си го в една купичка, слагаш си ръкавици и просто си го втриваш на суха коса..то се образува пяна ии така, докато не се разнесе хубаво. :)
dryndryn
09-13-2012, 23:08
В нашия dm търсих, но нямаше. Мисля, че пише как се употребява, но нали ти казах - мацаш си цялата коса и я търкаш така както като си сложиш шампоан :D , стоиш 30-40 минути и изплакваш. :)
DragonLady
09-13-2012, 23:22
Благодаря ви и на двете :)
MaLkaTa_LaDy
09-14-2012, 04:52
Това предполагам е същото като балсам оцветител. Идеята при него е когато вече си се боядисала в даден цвят да го задържиш по-наситен. Балсама или шампоана придават само оттенъци на косата. За това и шампоана няма да ти я изсветли.
glamourLady
09-14-2012, 06:19
В аптеки Ремедиум го има на Marion !
FuCKkK13
09-14-2012, 06:26
има доста цветове... ама на теб като ти знам косата доста шампоанчета ще ти трябват 8-) ...иначе не знам дали хваща,но пробвай.. цвета се връща след 2-3 измивания по принцип,а трябва да хване от 1вия път...
Едно момиче от училище се беше боядисала с червен шампоан-оцветител на Марион и държа доста :)
black pearl
09-14-2012, 09:39
Ами купи си къна. Майка ми има вкъщи две пликчета с руса къна. Пише,че ако седи пр. 20 минути ще се махне до 4-5 измиване.А ако седи 45 мин до 8..
Марка -Marion
О, червеното си държи доста..повече от месец ходих така..после и по-тъмно кестеняво си бях сложила и червеното пак изби леко.. ;д
Fairynicolette
09-14-2012, 17:39
Не, май не беше написано, но..изспиваш си го в една купичка, слагаш си ръкавици и просто си го втриваш на суха коса..то се образува пяна ии така, докато не се разнесе хубаво. :)
На суха коса :? ??
Много цапат, не са добри цветовете, освен ако не търсиш червено...бях се правила тъмно кестенява...косата ми е светла, много...измих я два пъти, съсипах сума кърпи и възглавници и стана моят цвят с червеникав оттенък, който въобще го нямаше в цвета...
аз съм с черна коса и съм се правила червена ..много е готино и се измива бързо .
п.п да препоръчам още нещо,което ползвам http://beautycosmetic.biz/images/HerbalTimeHenna.jpg имам №1 и №4 и съм много доволна .
DragonLady
09-16-2012, 14:52
А на лореал или гарниер има ли такива шампоани, понеже моя близка ме наплаши, че от тея "кучи" марки по 2-3 лева ще ми направят косата на нищо, а и без това ми е тънък косъма.
Your.Passion
09-16-2012, 18:38
То няма голям ефект ..Трябва да изхабиш целия шампоан за да се боядиса хубаво.Една приятелка беше си купила такъв обаче се боядисаха само корените :Д И естествения цвят се връщал на следващото измиване на косата .. Не знам колко е вярно.
Айде късмет :Д !