View Full Version : Бързо сършване....помогнете
nikolayrts
09-14-2012, 11:05
Здравейте!
Нека това за което Ви питам да ми отговорите/посъветвате наистина хора които са наявсно.
Имам следния проблем бързо свършвам.Имам в предид под бързо 10тина мин.Има ли препарати които да удължават сексуалния акт и да мога да се контролирам.Пробвах с няколко препарата "камагра"...и др.но ефект няма.Все същотото.Немога да се плача от секс почти всеки ден го практикувам....Може и билки да са може и на хапчета,стига да не е нещо вредно....!
Нека само запознати и пробвали да пишат.
Благодаря Ви предварително и лек ден.
Durex Performa уж имат лубрикант за по-дълго задържане, не съм сигурна колко помага обаче.
Може да пробвате с френска преди това, да свършиш и после да правите секс.
Ако не помогне, поне не ви пречи да опитате.
nikolayrts
09-14-2012, 11:19
Вапроса е не е да намеря начин за дадения момент а нещо-препарат,хапчета,билки с които да се получи траен ефект.
Благодаря Ви все пак за съвета!
Alchemist
09-14-2012, 11:21
Durex Performa.. Имат някакъв обезчуствителен гел с който лично аз немога изобщо да свърша, колкото и да се опитвам.
Иначе за траен ефект - всичко е в главата. Имаш ли контрол горе, ще имаш и долу.
Нали знаеш как се стига до "Карнеги хол" ? С упражнения :)
nikolayrts
09-14-2012, 11:33
Доколкото разбирам това са презервативи.Аз с моята приятелка неползвам презервативи ......:((((
dimitar_ak
09-14-2012, 12:11
10мин. по принцип са си добро време за полов акт.
ccdesigns
09-14-2012, 12:13
10-15 минути са достатъчни за 1 хубаво ебанье. Иначе може да одиш да се обрежеш, намалявало чувствителността уж. Или си намери грозна приятелка. Ма го има риска да не го вдигнеш.
nikolayrts
09-14-2012, 12:15
Брей че си остроумен...........
ccdesigns
09-14-2012, 12:43
Сериозен съм.
Предлагам ти когато правиш секс с момичето си и усещаш, че ще свършиш спирай за няколко минути, през това време я целувай, говори и хубави неща или просто и прави френска, докато се успокоиш малко. След това пак действай и така спирай за няколко минути. Опитай! :)
Amore-Mio*
09-14-2012, 14:56
Durex имат презервативи за удължаване на сексуалната възбуда. Преди ги бяхме пробвали с моя приятел и определено акта продължи малко повече от обикновено. Или поне аз останах с такова впечатление.
dPa3HuTeJl
09-14-2012, 15:18
Абе човека не ползва презервативи не видяхте ли. Отивай да се обрязваш, верно намаля чувствителността, и като гледам това може да ти е единственото решение, тъй като искаш траен ефект.
xXxPETYAxXx
09-14-2012, 15:27
^ Ами, ако почне да ги ползва(презервативите) може и да не свършва за 10 мин.!
Има толкова много подобни теми(и статии), много ли е трудно да се поразрови човек малко, вместо да се "хвали", че всеки ден прави секс, и то непротектиран?!
В Performa има някакъв минимален процент Бензокаин.
Колкото по темата :
Всичко е практика и нагласа.Трябва да си хванеш цаката...
ForzaFelipe
09-14-2012, 23:47
Като искаш прахчета,препарати и тем подобни,отиди в някой секс шоп,там ще намериш,има пръскала,капки и т.н. Има и "специални" презервативи ,но общо взето са като дюрекс перформа ;)
nikolayrts
09-15-2012, 09:09
А и още нещо се сетих.Възможно ли е и от честата мастурбация да се получава така ...?
dPa3HuTeJl
09-15-2012, 14:48
Как така да се получава? Да свършваш по-бързо или по-бавно? Когато маструбираш свършваш по-бавно, според мен. Но ако не си правил секс, не си мисли че като плющиш всеки ден ще свършваш по-бавно, секса и маструбацията са коренно различни.
joe_burziq
09-15-2012, 15:36
А и още нещо се сетих.Възможно ли е и от честата мастурбация да се получава така ...?
Да, възможно е.
Но да знаеш, че 10 минути не е бързо свършване.