View Full Version : Наистина имам нужда от помощ как би трябвало да подходя?
Здравейте ^^ ... Милион пъти съм писала теми за едно и също момче.Край. Каквото било преди е било справихме се по един или дръг начин и все още не сме си били шута което е .. много добре. Една година заедно и въпреки милионите караници си имаше и хубавите моменти не се оплаквам. Така. В началото... знаете когато нещата не бяха сериозни не съм се и интересувала толкова но по едно време се усетих (днеска) че прекалявам. Ревнива съм много, интересувам се къде е постоянно и с кого, примерно излиза винаги питам къде и с кого което даже започвам да си мисля че не трябва да правя и днеска помолих приятеля си да не стои до късно и поне до 12 да се прибере и той ми каза че се чувствал като някакво дете което ако не се прибере точно тогава ще му се карат. Един вид задушавала съм го. Окей приемам го тъй като знам какво е .. но просто от скоро започна пак много да излиза с приятелите си .. и то вечер особено и не е там проблема не е в доверието аз знам че е с тях доказвал ми го е, въпреки че винаги съм опитвала да го хвана ей така изневиделица ;д просто усещам как преди цялото това внимание беше върху мен а сега го няма. Даже изобщо го няма.. сеедно имаш куп играчки около себе си и можеш да си играеш с всичките след 2 дена ти казват че може да си играеш само с определни и на 3тия ти казват че не може да си играеш с нито една. При мен е същото само дето в началото имах цялото внимание което можеше да ми даде а сега направо скочи на фазата в която си говорим по 10 мин на ден. И когато се прибере... тъй като го изчаквам следва изречение "изморен съм спи ми се не ми се говори" ? +това че държанието му покрай тези момчета става много грубо. Понякога без да се замисли казва неща които много ме наразняват. Не мога да му забраня да излиза с тях, аз не го и искам, но как да му обесня че да ме разбере, че имам нужда от поне малко внимание. Толкова бързо се промениха нещата откакто почна да излиза с тези момчета че даже в един момент си мислех че има друго момиче. Такива реплики такова безразличие,ей така изведнъж и на другия ден като се видим е друг. Скорошна реплика бях се разплакала молейки го поне да ме изслуша да си оправим отношенията обясних му че се опитвам да се справя с тая ревност, да му вярвам, преди като излизаше звънях през 5 мин сега даже не изпитвам нужда, защото знам, че не ме лъже и той ми заяви смеейки се "като ревеш ми е много забавно" ????? и днеска ми вика забрави това което казах просто ми се спеше не знаех какво говоря. Окей простих му, днеска си обещахме едно нещо да видим дали ще го напраиви, но какво да правя тъй като кълна ви се преди не беше такъв .. това тука което след 5 часа ще ми звънне направо не е човек, не и човека който познавах и постоянно почва "а на тоя приятелката не прави така на оня приятелката не постъпва като тебе" ... с тези момчета ли разговаря,те ли му промиват главата не зная. Аз даже не ги познавам... просто като се прибере и е някакви настроен ужасно гадно срещу мен. Оня ден му звъннах замалко да го питам нещо и той почна да се смее пред тях и не зная дали ме е пуснал на високоговорител и те почнаха да се смеят и един се израви "аве остави я тая ве" ? Направо бях потресена как да постъпя? наистина моля ви помогнете ми трябва ми някава тактика нещо към което да се придържам. Ако си мълча означава да пренебрегна проблемите във връзката ни и да ми е страшно сдухано ако ли се опитам да говоря за нас той само като чуе че става въпрос за разговор между нас и почва " ааа не не айде да говорим за нещо различно поне една вечер" дотегнало му е и на него знам но ... как да тая това в себе си като виждам че всичко ще се разпадне ако не днеска то утре. И мнения от рода на "говори с него" няма... какво мога да направя нещо което... по някакъв начин да се сети какво хубаво ни беше преди или поне много по хубаво а сега всичко рано или късно ще рухне поне така го усещам. С думи не става опитвах но казвам ви само като стане въпрос за разговор който да късае връзката ни почва да офка да се цупи да се изнервя. говоря спокойно мило нормално викам му зайчо така и така съвсем... пряителски, а и винаги гледам да са ни такива разговорите откровенни до краен предел но .. той направо отказва. Да го оставя да излиза с тях и да вида накъде отиват нещата или .. какво ? Да си мълча ли сега известно време да не го тормозя да му покажа колко хубаво би ни било малко по малко отново да му вдъхна аз самата надежда че можем да се справим. Не знам някой от вас имал ли е такъв проблем?
Когато хората свикнат един с друг, отношението поне на единия от тях се променя и то толкова, че нещата да се прецакат. Абсолютно е възможно приятелите му да му влияят. Все пак с какъвто се събереш, такъв ставаш. Според мен той те е приел за даденост и явно дори го дразни самото ти присъствие на моменти. Ако остане сам са известно време ще осъзнае по-добре ситуацията. Аз бих му дала срок, в който да реши иска ли изобщо да сме заедно. Например не се виждайте и чувайте една седмица. След това преценете дали изобщо си заслужава да сте заедно. Освен това нали знаеш приказката: човек осъзнава какво е имал, чак след като го е изгубил. Покажи му, че ти имаш нужда от нормално човешко отношение и че няма вечно да си му под носа. А тая реплика, че му било смешно като плачеш...аз само заради това бих спряла да му говоря и изобщо нямаше да искам да го виждам. Явно е свикнал, че каквото и да прави ти ще си с него.
Psyko Nuts
09-15-2012, 17:57
Той излиза един вид за да избегне теб, за да си говори с тях и после е изморен. Да се изпусне, че му е забавно, докато ти плачеш е пълна подигравка и на следващият ден да ти каже, че му се спяло - пълни глупости. Нормално е да искаш внимание и е нормално да го получаваш, най-вече от роднините си и приятеля си. След като той те избягва, защо го търпиш? Нормално е да му звъннеш 5 пъти на ден, все пак можеш да искаш и да му споделиш нещо. А той защо гледа на всичко казано от приятелите му към теб, като чиста монета?
П.С.: Следващият път слагай на всякъде запетаи.
Psyko Nuts
09-15-2012, 17:59
Когато хората свикнат един с друг, отношението поне на единия от тях се променя и то толкова, че нещата да се прецакат. Абсолютно е възможно приятелите му да му влияят. Все пак с какъвто се събереш, такъв ставаш. Според мен той те е приел за даденост и явно дори го дразни самото ти присъствие на моменти. Ако остане сам са известно време ще осъзнае по-добре ситуацията. Аз бих му дала срок, в който да реши иска ли изобщо да сме заедно. Например не се виждайте и чувайте една седмица. След това преценете дали изобщо си заслужава да сте заедно. Освен това нали знаеш приказката: човек осъзнава какво е имал, чак след като го е изгубил. Покажи му, че ти имаш нужда от нормално човешко отношение и че няма вечно да си му под носа. А тая реплика, че му било смешно като плачеш...аз само заради това бих спряла да му говоря и изобщо нямаше да искам да го виждам. Явно е свикнал, че каквото и да прави ти ще си с него.
Те са от 1 година заедно. Какво толкова са свикнали?
DisappointedDreamer
09-15-2012, 19:50
Това твое задушаващо внимание и неоснована ревност ще развали връзката ви. Накрая ще се озовеш сама и то с пълно право.
От друга страна, отношението на момчето ти също не е хубаво. Попитай ги направо какъв му е проблема и защо се държи така грубо с теб.
aposiopeza
09-15-2012, 20:37
Смени тактиката. Недей постоянно да му натякваш, че имате проблеми, изобщо не говори за това. Той вероятно си има свои проблеми и затова се е отдръпнал, като само му мрънкаш, че не ви се получава и вероятно се сърдиш, няма да го разведриш. Дръж се все едно сега тепърва го сваляш, бъди весела, предложи му да правите нещо интересно заедно (давай с готова идея, де). Също правете повече секс, прави му изненадващи свирки и прочие, би трябвало да помогне. Не го приемай за даденост и че трябва да иска само теб, ако ти не му предлагаш развлечения, постарай се да му привлечеш интереса, не би трябвало да е трудно. Просто недей да му дотягаш, а се опитай да го спечелиш отново.
FuckedUp
09-15-2012, 22:12
Също правете повече секс, прави му изненадващи свирки и прочие, би трябвало да помогне.
Това само ще влоши още повече нещата. Как може да предлагаш такова нещо? Ти сериозно ли? Той я игнорира и т.н. само лоши работи, а ти й предлагаш да му седне на кура? Нямам думи. Честно.
Щом сте загубили способността да разговаряте помежду си аз дори не знам за какво сте все още заедно. Обичаш го? Yeah, no. Той не те обича и те прави на глупачка, а ти го търпиш. Защо?
Още нещо. От това, което пишеш придаваш вид на параноичка. Не познаваш приятелите му, но може наистина да говорят срещу тебе, а и може да му е писнало от ревността ти и да те е приел за даденост?
Нещата са изгубена кауза.
Години?
И защо по дяволите сте още заедно?
Anichkaxxwee
09-15-2012, 23:08
Няма смисъл. Според мен, тази връзка е загубена
Викаш, че не е нито ревност, нито че е недоверие - тогава какво е
Даже и ти не знаеш.
Нещо куцо има и при двамата, и във връзката...
1. Излизате от година и не познаваш приятелите му? Защо по дяволите?
2. Прекаляваш с говоренето за проблемите...да, така се решават по принцип...но ти само му плачеш и мрънкаш...това не е връзка. За да се решат проблемите с разговор, трябва да е такъв, а не монолог..
3. Приятелите му са кретени...а като всеки нормален мъж, твоят най-вероятно не иска те да мислят, че стоите и говорите само за чуствата си...да не говорим колко потресаващо е, че му казваш в колко часа да се прибере /и за него, и за приятелите му/
Amore-Mio*
09-16-2012, 14:41
Някак. След толкова време при някои двойки се получават като при вас: писват си и искат да прекарват време с приятели. И проблем изниква тогава, когато ти не ги познаваш, а ако той се оплаква постоянно или нещо от сорта, е напълно нормално и възможно да му говорят някакви простотии и да го настройват срещу теб. И с този случай, може да се справи само той - важно е да се осъзнае, преди да е станало късно. Да, проблеми с разговори се решават, но явно си прекалила, знам ли. Не отваряй тази тема и прави като него: излизай си с приятелки. Светът ти не се върти само около него , нали?
Да,имало е такива моменти между нас,но не се е държал така с мен.Все пак и аз си имам приятели и започнах да излизам по-често с тях и да оставям по-малко време за него,за да види на мен какво ми е и той започва да се сърди,сякаш само той има приятели и само той има правото да излиза с тях,а аз трябва да стоя вкъщи.В неговата компания няма момичета,но в моята винаги има момчета и той заради това се дразни.Просто започни и ти да излизаш с приятели и ще видиш как той ще те моли да му обърнеш малко внимание ;)
Godzilla
09-20-2012, 07:56
Според мен нещата отдавна са приключили между вас и са на доизживяване. Ти си допуснала той да е всичко за теб, а той е запазил социалния си контакт. Той излиза, ти седиш в къщи. Изгубила си контрола в момента в който си се вманиечила. Това не е последната връзка в живота ти. И казваш "прибира се"? Да не живеете заедно? Това е още по-лошо. Според мен, 1 година не е достатъчно, че да заживеят хората заедно. Не е достатъчно, че да опознаеш характера на човека до себе си изцяло. Да го прецениш, да видиш минусите и плюсовете му и да решиш дали можеш да направиш компромиса.
Ако има някакъв шанс в момента да спасиш тези отношения, въпреки, че не виждам защо би искала да го направиш, при положение, че дори и джин да излезе от лампа и да ги оправи, то ще е временно и после всичко ще тръгне като преди.
Та единствения шанс да спасиш отношенията си е като му покажеш, че може да те загуби. Спри да правиш каквото и да било. Дръж се все едно не ти пука. Дръж се като него. И започни ТИ да излизаш, вместо да седиш и да се параноясваш. Прибирай се след него. Не вдигай телефона, защото "не можеш да говориш". Това може да се развие по 2 начина:
1. Ако му пука, в един момент ще се вкопчи до такава степен, че той ще е този, който ще ти държи сметка.
2. Ако не му пука какво ще стане с връзката ви, няма да получиш никаква реакция. Ти обаче, ще си се разведрила и няма да си седяла в къщи, очаквайки края във всеки един момент.
Знай обаче, че дори да стане първия вариант, след време пак ще влезете в рутина. Пак ще си писнете и пак ще се появи безразличието.
Излизай от връзката, докато е време, защото после ще страдаш повече.
Това твое задушаващо внимание и неоснована ревност ще развали връзката ви. Накрая ще се озовеш сама и то с пълно право.
Тя връзката вече е развалена и е пред приключване.
Няма смисъл. Според мен, тази връзка е загубена
Това е по-лесно да се каже, отколкото да се вземат мерки. Като раздяла например.