View Full Version : Как бихте реагирали ако...
MaLyKoLiU
09-15-2012, 18:57
Момичета, как бихте реагирали, ако момче с което сте се запознали в интернет преди около месец - два, измине 600-700км. само за да ви види за няколко часа и да ви подари букет цветя?
Момчета, вие бихте ли направили нещо подобно за момиче, знаейки, че шанса за нещо повече от приятелство е нулев? Или не сте достатъчно луди за да направите подобно нещо за момиче което едва познавате? 8-)
:)
snikolov
09-15-2012, 19:00
Аз съм го правил това за момиче, но съм бил сигурен в чувствата и,иначе не бих го направил, ако не я познавам добре :)
SisiStrange
09-15-2012, 19:03
Ако го харесвам, ще реагирам добре.
Ако не го харесвам, ще реагирам учтиво, но без да давам напразни надежди.
Като знам ситуацията - много мил жест,но още отпреди това се знаеше,че нищо не може да се получи !
Иначе е адски мило...но не е било подхранено от чувства от другата страна,така че си мисля,че не би могло да излезе нищо от това.
DisappointedDreamer
09-15-2012, 19:05
Отрязаха те лошо.
Иначе е сладко.
ShtrudeL
09-15-2012, 19:08
Ха . )
Очарователно е.. <3
MaLyKoLiU
09-15-2012, 19:15
Плам, нали питам и момчетата дали биха го направили, знаейки, че нищо няма да стане... Просто като жест към момиче... :)
Смрт, толкова си тъп, че ще те игнорирам за пореден път... Имам чувството, че ме следиш постоянно само за да ме нареждаш... :)
OnlyGirl
09-15-2012, 19:40
Awwwww тва е супер красиво и мило <3
ShtrudeL
09-15-2012, 19:51
знаейки, че нищо няма да стане...
От къде си сигурен? А ако си 100% сигурен, що се занимаваш с някоя, която не те оценява?
MaLyKoLiU
09-15-2012, 19:54
Е винаги има една малка надежда която те кара да го направиш... :)
И пак казвам в случая, не трябва да я има тая надежда ...
Но жеста ,откъдето и да го погледнеш е мил.
DisappointedDreamer
09-15-2012, 20:02
И пак казвам в случая, не трябва да я има тая надежда ...
Но жеста ,откъдето и да го погледнеш е мил.
Подкрепям.
NambyPamby
09-15-2012, 20:59
На мен пък не ми се струва мило, честно.
Говори за някви намерения определени, пък момичето, ако не те възприема по тоя начин... Ще го запомни определено, ма... де да знам. Такива жестове не ме трогват мен специално никак и единствено бих се зарадвала, ако са от мъжа, с когото съм в момента. Всеки друг би ме накарал да си помисля "Абе, тоя какво ще иска сега и с каква цел го прави".
Anichkaxxwee
09-15-2012, 23:16
Миличко е <33
Ония букет 'начЕ за тва е бил :3
Едно момче ми беше спретнало такава изненада. И двамата си имаме половинки, но запознанството ни преди 3-4 години в интернет прерасна в много хубаво приятелство.
Дойде чак до тук, за да ми подари една книга, която му бях споменавала, че искам да си купя. Беше много мило. Цял ден остана и си прекарахме страхотно, дори го запознах с приятеля ми. Месец след това пък аз ходих при него и се запознах с приятелката му.
Такъв жест считам за мил.
Иначе ако момчето се надява на нещо и е влюбено в момичето, а момичето е ясно, че не изпитва нищо, тогава постъпката бих я сметнала за глупава и ненужна.
SHPAIdURmeN
09-16-2012, 08:28
Ако разбера, че е 0-ва работата няма смисъл да го правя за едното нищо, но ако знам, че има поне малък шанс бих (пък и съм достатъчно луд да го направя :D ).
SonataArctica
09-16-2012, 08:34
Човек без работа...
nymphadora
09-16-2012, 08:59
Абе не знам..мило е,но и лигаво за мен.Зависи доколко познавам момчето,но ако сме се запознали преди 1 месец по интернет-creep.
ivcheto0o
09-16-2012, 11:04
Малко откачено и странно ми се вижда,но предполагам реакцията ми ще зависи и от други фактори.
Ако се познаваме от месец-два, по-скоро бих се стреснала. Жеста е мноого мил, но според мен след повече време познанство е по-добре. Лично мнение. :)
chushkopek
09-16-2012, 11:33
На мен пък не ми се струва мило, честно.
Говори за някви намерения определени, пък момичето, ако не те възприема по тоя начин... Ще го запомни определено, ма... де да знам. Такива жестове не ме трогват мен специално никак и единствено бих се зарадвала, ако са от мъжа, с когото съм в момента. Всеки друг би ме накарал да си помисля "Абе, тоя какво ще иска сега и с каква цел го прави".
Ако бях жена, това щях да си мисля предполагам, иначе не бих го направил за някого когото едва познавам.
MaLyKoLiU
09-16-2012, 12:04
Човек без работа...
Човек в отпуска... И достатъчно луд... 8-)
Wednesday666
09-16-2012, 12:05
Щом съм си писала с някого 1-2 месеца, значи все пак ми е приятен по някакъв начин. За какво да пиша на човек, с когото нямаме лаф или пък ми е неприятен/дразнещ и т.н.? До тук с теорията, че бих се стреснала/отвратила/ядосала, както други потребителки, но все пак всички сме различни.
Та, по темата.
Дори да имам чисто приятелски чувства към човека, би ми станало толкова мило и сладко, и всякакви такива силни емоции биха ме обзели от такъв жест. Защото на днешно време се срещат рядко такива романтични мъже. Повечето са горди или просто не считат това за нужно/приятно и т.н.
То не, че е задължително, но е един страхотен жест. Браво за идеята.
И не се отчайвай, че те е отрязала. Ще намериш някоя по-добра :).
Бих останала очарована :)
Мен това сигурно би ме уплашило. Щот аз не бих го направила. Безнадеждно ми звучи едно такова...
Charismatica
09-19-2012, 15:37
Преди като бях по-луда глава го направих за едно момче, от софия до варна с влака цяла нощ , за да се видим за 15 минути и айде после наобратно, ама не ми беше проблем , защото си беше една готина разходка :) АМа аз не го направих, защото бях влюбена или нещо подобно- беше ми симпатичен, пишехме си и един ден реших да отскоча да се запознаем на живо и така. Нищо сериозно
БожиятАгнец
09-19-2012, 16:18
Мен това сигурно би ме уплашило. Щот аз не бих го направила. Безнадеждно ми звучи едно такова...
Мда. Крийпи и отчаяно си е. Всички малолетни путки биха казали, че е мн сладко и как биха запърдяли звездички и дъгички от подобен жест, но...Това само би те вкарало по-дълбоко във френдзоната. (При другите блудкави "добри" момчета.)
Подобни жестове ще правиш на ГАДЖЕТО СИ!
Кольо, виждаш ми се свястно момче, ако тя не те ще не вярвам да останеш сам - недей да си прахосваш повече ремето, енергията и емоциите, ако вече са те отрязали отвсякъде, поне ще си запазиш достойнството и уважението на девойката така.
Отиди до там, ако има шанс да стане нещо с мацката (без да слушаш какво говори, по-добре виж дали ПОКАЗВА, че те харесва), но заеби всички подобни глупости, по-добре се опитай да я целунеш - по-смислено и ползотворно ще е и за двама ви.
Колко мило. :oops: Бих останала дооста очарована.
dream1707
09-19-2012, 17:39
Супер мило <33
Аз така с едно момче от Пазарджик, много искал да ме види нз си кво си ... колко ми се обяснява и така и не дойде :( .. Имат шанс подобни връзки, ама е бая трудничко
MaLyKoLiU
09-19-2012, 20:53
Ем ние прекарахме няколко часа пред уеб камерите... :) първоначално всичко на майтап, после взех да се влюбвам и казах, че ще и отида на гости... 8-) След това тя ми обясни, че едва ли ще се получи заради голямото разстояние и да не храня празни надежди, но вече ѝ бях обещал да отида и го направих... Видяхме се за около 3 часа, но си беше страхотно ии бих повторил... вече без някакви надежди ами като добър приятел... :) Този път без букети, пръстени и т.н. 8-)
Ох,Коле...излез от филма,моля ти се, сладък!
Нищо няма да стане,сми...ти си знаеш де.
MaLyKoLiU
09-19-2012, 21:58
Ох,Коле...излез от филма,моля ти се, сладък!
Нищо няма да стане,сми...ти си знаеш де.
Е нали това казвам бре... стига ми повтаря, че съм филмиран... излязох от него още когато говорих с нея... :)
Ако ми прочетеш пак поста ще видиш, че съм написал, че ако отида ще е като приятел, а не защото съм влюбен в нея... :)
Осъзнах се, беше моментно вече ми мина и искам да си останем добри приятели... :)