View Full Version : Съвет..
Та ето го моят проблем .. Бях болен около 2-3 седмици, не можех да изляза - освен по лекари. През това време с приятелката ми си писахме .. и чувахме по телефона. Започнах да оздравявам и започнахме пак да се виждаме, но усетих набързо, че нещата са къде, къде по - различни от преди. Когато сме заедно, почти през цялото време говоря само аз ... тя все нещо се измъква от каквато и да е тема. Едвам мога да я накарам да излезем, постоянно е заета и всеки път успява да си намери някакво оправдание. Пишем си - чакам 5 минути за отговор и тя ми казва, че вече не писала само на мен, с други неща се занимавала .. Звъня и - затваря ми и след няколко часа ми се обажда и казва - забравих да ти звънна не можех да говоря тогава (1 път - окей , 2 може, но всеки път ?! ) Вижда се там с някакво друго момче ... Нагрубява ме .. оня ден и се изрепчих и почна да ме бие (кикбоксьорка е - а аз мъжка мажоретка (смейте се колкото искате - на мен си ми харесва и съм много добър даже ) и откакто се оправих постоянно се шегува с мен, обижда .. удря .Та накратко изгубила е всякакъв интерес към мен и не ми обръща внимание . Дали има начин да си я върна обратно, защото аз вече не знам какво да направя..
Тя се държи така с теб, а ти искаш да си я връщаш?
Не я търси повече, особено пък щом казваш, че се вижда и с друг.
Зарежи я,виж как се държи с тебе само :? не си заслужава да си правиш нервите....
Enchanting
09-16-2012, 07:57
Щом за 2-3 седмици се е променила така... няма смисъл.
Та ето го моят проблем .. Бях болен около 2-3 седмици, не можех да изляза - освен по лекари. През това време с приятелката ми си писахме .. и чувахме по телефона. Започнах да оздравявам и започнахме пак да се виждаме, но усетих набързо, че нещата са къде, къде по - различни от преди. Когато сме заедно, почти през цялото време говоря само аз ... тя все нещо се измъква от каквато и да е тема. Едвам мога да я накарам да излезем, постоянно е заета и всеки път успява да си намери някакво оправдание. Пишем си - чакам 5 минути за отговор и тя ми казва, че вече не писала само на мен, с други неща се занимавала .. Звъня и - затваря ми и след няколко часа ми се обажда и казва - забравих да ти звънна не можех да говоря тогава (1 път - окей , 2 може, но всеки път ?! ) Вижда се там с някакво друго момче ... Нагрубява ме .. оня ден и се изрепчих и почна да ме бие (кикбоксьорка е - а аз мъжка мажоретка (смейте се колкото искате - на мен си ми харесва и съм много добър даже ) и откакто се оправих постоянно се шегува с мен, обижда .. удря .Та накратко изгубила е всякакъв интерес към мен и не ми обръща внимание . Дали има начин да си я върна обратно, защото аз вече не знам какво да направя..
АХАХАХХАХАХХАХХАХАХАХХАХА ХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХА
:razz::razz::razz:
EPIC TROLL
SonataArctica
09-16-2012, 08:35
:lol: не знам да се смея ли да плача ли..
Хахах, тя заема мъжката роля май, а ? :lol:
anonymous708973
09-16-2012, 09:19
Нагрубява ме .. оня ден и се изрепчих и почна да ме бие (кикбоксьорка е - а аз мъжка мажоретка (
Наречете ме старомодна, но смятам, че в една връзка мъжът е този, който трябва да може да набие жената (не казвам да го прави!!), а не обратното.
Авторе, оставяй я. Така като слушам, много вероятно е да ти изневерява с това "не можех да говоря преди няколко часа".
Anichkaxxwee
09-16-2012, 10:46
Зарежи я по-добре
Спри да бъдеш Путка.
П.П.
Нагрубява ме .. оня ден и се изрепчих и почна да ме бие (кикбоксьорка е - а аз мъжка мажоретка (смейте се колкото искате - на мен си ми харесва и съм много добър даже )
АХАХАХАХаХХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХХАХАХХАХХАХАХХАХАХАХАХ :lol:
Ама пък щом си "много добра" и ти харесва да си Путка...в свободна държава живеем...
RainBerry
09-16-2012, 12:53
Ако я зарежеш, има голяма вероятност да те пребие, нда. Не рискувай. : )
crowberry
09-16-2012, 13:00
Бягай далече.. http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&biw=1280&bih=665&tbm=isch&tbnid=epvexvm2_Aig4M:&imgrefurl=http://wordinfo.info/unit/2801/page:11&docid=Xw0akgF4tV_wuM&imgurl=http://www.wordinfo.info/words/images/ped-unimpeded-whip-color.gif&w=400&h=285&ei=H81VUM7FAsvMsgamkoGQCA&zoom=1&iact=hc&vpx=473&vpy=266&dur=439&hovh=186&hovw=262&tx=141&ty=86&sig=111966935439431605555&page=4&tbnh=153&tbnw=204&start=70&ndsp=23&ved=1t:429,r:2,s:70,i:301
DragonLady
09-16-2012, 13:08
Разкарвай я тая простакеса. От де на къде ще ти посяга и ще те обижда, още повече, че до скоро си бил и болен.
И моят мъж беше болен няколко седмици, ама бях до него неотлъчно, нито съм се отдръпвала, нито съм се държала кофти с него, даже напротив гледах да му угаждам максимално, за да се почувства той малко по-добре дори и в предвид болестта.
cookie78
09-16-2012, 14:02
Махай я! Не знам как е било преди, обаче сега :?
RainBerry
09-16-2012, 14:18
Заради зодиите е така, така като гледам.. кои зодии сте?
Amore-Mio*
09-16-2012, 14:30
Я, се стегни.
Едно е просто да е загубила интерес към теб - съвсем друго е това отношение, и още по - лошо да искаш да си я връщаш, при условие, че вече нищо няма помежду ви.
Зарежи я.
И си продължи живота.
:grin: Стегни се! Аз, дето не съм боксьорка, бих те ударила. ;-)
Вярно не рискувай да я зарязваш. По-добре остави тя да те зареже,
а тя ще го направи 100%. Така поне няма да ядеш бой. :grin:
Ама пък щом си "много добра" и ти харесва да си Путка...в свободна държава живеем...
:grin: :grin: :grin:
Та 1во - трол - не .. Днеска се видяхме .. директно и влязах с прав ляв тя обаче беше вдигнала гард и блокира - опита се да ми направи маваши гери , но аз съм много гъвкав и направих шпагат и тя пропусна . Извадих си 1 сладко парфюмче от чантичката и я напръсках в очите ( уф много ме е яд, защото почти го изхабих ) тя се замая и разлюля . Нахъсах сладкото ми пуделче срещу нея и то почна да я ближе : ) Събух си токовете и я наръгах в окото ^^ и сега съм си я взел за вкъщи да ми готви и чисти. Даже и направих легло - ще спи долу у мазето в 1 бидон с кисело зейе.
Стегни се, дръж се като мъж! Тая кво я търпиш?!
PyCoKoCkA93
09-16-2012, 21:29
Май сте си разменили ролите във връзката.Тея отношения няма да ги бъде...