View Full Version : Изправена, накъдрена или изправена с вафлички
butterflyyy.
09-16-2012, 14:20
обичате да бъдете ? ;дд
Amore-Mio*
09-16-2012, 15:01
Харесват ми и трите варианта, и точно заради това разнообразявам - един ден с изправена, друг с къдрава и така нататък.
Иначе косата си я къдря с малки плитчици, с маша някак не ми допадат.
С изправена коса се харесвам най-много, а и най ми отива. Почти винаги ходя така.
Естествено чуплива... като моята. :oops: :D
mynichka
09-16-2012, 16:41
изправена
strawberry88
09-16-2012, 17:03
Накъдрена.
Dark_Vampire23
09-17-2012, 01:20
изправенаа
OnlyGirl
09-17-2012, 02:39
Естествено чуплива... като моята. :oops: :D
+1 :D
MaLkaTa_LaDy
09-17-2012, 05:19
Смърт за тия вафлички!
Изправена. Може и отвреме навреме накъдрена.
Glam0rous
09-17-2012, 09:14
изправена най-често, понякога като имам повече време я къдря с маша. Вафли не си правя, супер грозно ми изглеждат. Има много по-успешни начини за обем от тях.
strawberry88
09-17-2012, 11:00
Вафли не си правя, супер грозно ми изглеждат.
+
FuCKkK13
09-17-2012, 11:17
по принцип като е права е с вафлички,но често ходя и с естествена + плитки в корените и един път на 1-2 месеца накъдрена с ролки.. не знам само при мен ли е така,но забелязвам че всяка година по едно и също време ме удря идеята поне 2 седмици да ходя все с чуплива/накъдрена коса.. и това по едно и също време... абе странно е
Luscious_Heart
09-17-2012, 14:13
Аз не се къдря (освен с плитки, а с маша изкл. рядко, ако имам някаква цел); изправям се... На вафлите отдавна им мина времето, не ги ползвам вече :)
Никога не съм се вафлосвала. /ама че дума! :D/ Присъединявам се към отбор ''АНТИ-вафли''! :D
Както казах, моята си е естествено чуплива. Ако искам да я накъдря, то е само и единствено с ролки. С всичко друго ми изглежда или помпозно /маша/ или некадърно /плитки/. :oops: Не оспорвам, че от някои плитки косата изглежда страхотно, но това са единични случаи. :-)
Вафли не си правя, супер грозно ми изглеждат.
+
Изправена, всъщност моята си е права попринцип. Рядко се къдря или я мачкам с пяна. Вафли си правя понякога, защото така не ми се омазнява толкова бързо, иначе и мен не ме кефят, ама няма как... ;д
Принципно косата ми е няква леко чуплива. С изправена се харесвам, косата ми си запазва обема въпреки пресата. Иначе изправено с вафлички ненавиждам! Както някой преди мен спомена "смърт за вафличките". Къдраво нещо не мога да си правя като хората, с маша хич не ми отива, а плитки ако пробвам резултата не е много добър. Та основно си нося косата в естествения й вариант.
strawberry88
09-17-2012, 15:49
Ако вафличките са покрити с други пластове и изобщо не се виждат е ок.
Косата ми е чуплива. Като чупките от двете страни са различни и съответно в момента на тази дължина, ако я оставя естествена резултата е потресаващ понякога. Затова я изправям от време на време. Не съм се къдрила от много години. Въпреки че, в момента ми е мерак да го направя. Вафличките пък са абсурд за мен, аз се чудя как да се отърва от този обем и да не съм като облак в главата.
cheburashka
09-17-2012, 19:03
принципно къдравите/чупливите коси са ми най-красиви, но сякаш повече се харесвам повече изправена, вафли мразя......
therichbitch
09-17-2012, 22:27
Е, как. С ВАФЛИЧКИ се харесвам най-много. Ама понеже косата ми е 2 косъма, обикновено яко ТУПИРВАМ в корените и тя става една такава слепната, ама пък има ОБЕМ и то какъв. И за да не е постно, естествено си слагам и фон ДЮ тен, ама понеже не си харесвам цвета на кожата и избирам по-тъмничък, леко керемиден, много свеж цвят е. И понеже не върви натокана в главата (коса, грим ау), си обличам ЛЕОПАРДОВАТА рокличка, за да няма явен контраст в СТИЛА. Пробвайте и вие, супер яко стои!
fUcKsMiLe
09-18-2012, 07:19
Права и къдрава.
Моята преди беше супер чуплива, но напоследък пак започна от само себе си да се изправя.
Ако е права, има случаи в които може да и сложа вафлички, но не в корените(мразя >.<). А на някой страничен кичур.. колкото за 'украса'.
А къдрава я правя с маша. Рядко се случва, но си се харесвам.
Богатата кучка, неуместен пост, дарлинг... ;-)
Violenza
09-18-2012, 09:50
Вафличките още ли били живи? :D
Изправена или чуплива най-много се харесвам.
strawberry88
09-18-2012, 14:29
Е, как. С ВАФЛИЧКИ се харесвам най-много. Ама понеже косата ми е 2 косъма, обикновено яко ТУПИРВАМ в корените и тя става една такава слепната, ама пък има ОБЕМ и то какъв. И за да не е постно, естествено си слагам и фон ДЮ тен, ама понеже не си харесвам цвета на кожата и избирам по-тъмничък, леко керемиден, много свеж цвят е. И понеже не върви натокана в главата (коса, грим ау), си обличам ЛЕОПАРДОВАТА рокличка, за да няма явен контраст в СТИЛА. Пробвайте и вие, супер яко стои!
:D
Аз и ретро преса харесвам.
R.o.s.i.t.z.z.a
09-18-2012, 15:21
Права
Пък ако ще зализана по скалпа да ми е без никакъв обем не бих си го причинила това с вафличките :?
Естествено къдрава е моята коса (големи къдрици да уточня, не ситни) малко като лъвче съм :D ползвам кристали за да не стърчат разни косми извън къдриците, и да не изглежда някаква рошава,че и без това е достатъчно обемна @.@ Рядко я изправям,отнема ми твърде много време,а и гледам да не я горя. Ефектът 'опърлени корени' никога не ми е допадал о.о
Слънцеее
09-18-2012, 17:23
И трите варианта са хубави. :)
therichbitch
09-18-2012, 20:22
Богатата кучка, неуместен пост, дарлинг... ;-)
И защо така? О.о.